FACEBOOK

Keret Szolnokra és Kecskemétre

Keret Szolnokra és Kecskemétre
hozzászólás, 2015.11.09.

Benedek Tibor szövetségi kapitány hétfő este tájékoztatta a vlv-t arról, hogy kiket hív meg a válogatott következő, szombaton kezdődő és a jövő keddi, Románia elleni Világliga-meccsel végződő összetartására.

A névsor:

Bisztritsányi Dávid, Lévai Márton (kapusok),
Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám,  Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Kovács Gábor, Manhercz Krisztián, Salamon Ferenc, Tóth Márton, Zalánki Gergő


A szövetségi kapitány már most közölte, hogy a keddi Világliga-meccsre a Szolnokból nevezni fogja Jansik Dávidot, Nagy Viktort, Mezei Tamást és Vámos Mártont. Biztosan nem játszik a románok ellen Hárai Balázs, a többi kimaradóról Benedek Tibor a hétvége során dönt.

Mivel ezen a hétvégén nincs sem bajnoki forduló, sem BL-játéknap, a meghívottak már szombaton találkoznak és közösen edzenek a Szolnok csapatával - a szolnoki Vízilabda Aénában. Három kétkapu után teszi át székhelyét a társaság Kecskemétre, ahol nagy várakozás előzi meg a románok elleni Világliga-találkozót.

Benedek TIbor a vlv-nek elmondta: továbbra is elsősorban arra kíváncsi, mit tudnak produkálni a fiatal játékosok, amikor több a játéklehetőségük, nagyobb a felelősségük, mert nincsenek a csapatban az idősebb játékosok. Három nagyon jó kétkapura számít a Szolnokkal, "verekedésmentes" edzőmeccsekre, de mégis kemény, bátor játékra mindkét csapat részéről. Abban bízik, hogy talán még jobban teljesít majd a válogatottba meghívottak csapata a Szolnok ellen, mint a múltkor.

Német Toni vállsérülése miatt marad ki, Hárai Balázs pedig azért nem játszik a románok ellen, hogy a két fiatal center több lehetőséget kapjon a bizonyításra, s egyben nagyobb felelősségük is legyen.

A kecskeméti mérkőzés november 17-én, kedden 20.15-kor kezdődik, az M4 közvetíti, a vlv-n a szokásos szöveges élő közvetítés lesz olvasható.

Jegyárak: 1500.- (felnőtt), 1000.- ( 6-14 éves gyerek). hatéves kor alatt ingyenes a belépés.
Jegyek kaphatók: Kecskeméti Fürdő, Kecskemét, Csabay Géza körút 5. – Tel.: 76/500-320, Tourinform Iroda, Kecskemét, Kossuth tér 1., Tel.: 76/481-065.