FACEBOOK

Pólóparádé Miskolcon

Pólóparádé Miskolcon
hozzászólás, 2015.10.05.

Az OB1 újonca nagyon bekezdett, három meccs után két győzelemmel áll. Vasárnap otthon nyert a BVSC ellen - különleges jelenetekben bővelkedő meccsen.

Miskolc-BVSC 11:9 (2:2, 5:3, 2:3, 2:1)
G.: Hornyák 3, Nyegovan, Petkovics, Milicsics 2-2, Takács, Jakab, ill. Létay 4, Török B. 2, Kovács P., Pásztor, Nagy Á.

Először játszottak első osztályú mérkőzést a miskolci Kemény Dénes Sportuszodában, s ennek megfelelő volt a hangulat a meccsen. A hazaiak már négy góllal is vezettek, s amikor a BVSC feljött, mindig újra rá tudtak tenni egy lapáttal.

Mindkét oldalon gyönyörű gólok estek s ahogy a hazaiak - meccs előtt és alatt ezer fokon égő - edzője, Sike József a találkozó utáni nyilatkozatában elmondta: ez egy erősen döntetlenszagú mérkőzés volt, a három pont sorsáról a Miskolc kapusa, Valics Bence "intézkedett", ő ugyanis parádés hárítások mellett három büntetőt is kivédett.

VLV-VIDEÓK (M4):


Hornyák Olivér csavargólja


Török Béla kapufás gólja


Valics Bence három ötméteresvédése


Märcz Tamás az M4-nek


Sike József az M4-nek


Valics Bence az M4-nek


- Érkezik ide Valics Bence, a mérkőzés embere. Hadd fogjalak meg, mert nem tudom, hogy mi a trükk, mit csináltál, mi a mágia, hogy babonáztad meg a BVSC játékosait?

- Köszönöm szépen! Nincsen itt semmi mágia, itt munkáról van szó. Rengeteg időt és energiát fektetünk ebbe a csapatba, ez azt hiszem, a tizenkettedik hete a felkészülésünknek, és úgy látszik, hogy a sok edzésnek van eredménye is. Ennél boldogabb pillanatot elképzelni sem tudok, mint amikor látjuk az eredményeket!

- Nekem ne mondd, hogy ahhoz nem kell mágia, hogy az ember kifogjon három ötméterest…


- Megmondom őszintén erre még nem volt példa, még edzőmeccsen se. Anno, azt hiszem, a 2009/2010-es Euroliga-szezonban sikerült kettőt hárítanom tizennyolc évesen egy görög csapat ellen, de háromra… még álmodni se mertem volna, hogy ez össze fog jönni. Szerencsére ma így alakult.

- Gratulálok Valics Bencének és az egész Miskolcnak. amely 11:9-re tehát legyőzte a BVSC együttesét.

(Lejegyezte: Kerbi)