FACEBOOK

Újabb edzésnap kipipálva

Újabb edzésnap kipipálva
hozzászólás, 2015.06.18.

Manó leérettségizett, újra viktóriáztak a fiúk, este pedig testületileg színházba mentek.

A nyári program vlv-fotóinak minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.



Canon Webáruház

A bevezetőben el is mondtuk a nap krónikáját. Még talán annyit lehet hozzátenni, hogy a délelőtti edzés után búvár és víz alatti fényképezésre képes fotómasina segítségével különleges képek készültek öt játékosról a medence alsó régiójában.

A csapat este a Thália színházban járt, a Félúton a Fórum felé című zenés komédiát nézték meg.

VLV-VIDEÓK:


Manhercz Krisztián a vlv-nek


- Szervusz Krisztián! Egy újabb edzésen vagytok túl. Tegnap hiányoztál, hol jártál?

- Szia! Köszöntöm a VLV nézőit, tegnap délelőtt véget értek az érettségi vizsgáim, az utolsó szóbeli vizsgám volt tegnap és úgy tűnik, hogy megfeleltem.

- Gratulálok! Hogyan tovább az iskola terén?

- Egyelőre úgy néz ki, hogy kommunikáció és médiatudomány szakra jelentkezem a Szegedi Tudományegyetemre, de nem zárkózom el az elől sem, hogy gazdaság és menedzsment-szakra jelentkezzek.

- Előtted az élet...

- Bízom benne.

- Itt mi újság van?

- Zajlanak az edzések gőzerővel, már nincs sok edzésünk Bergamóig, tehát mindjárt itt a Világliga, összesen már csak négy edzésünk van. Igyekszünk minél több olyan elemet gyakorolni már, meg minél inkább olyan mentális állapotba kerülni, ami fontos lehet a Világligán.

- Hogy bírod a viktóriázást?

- Nyilván..., én vagyok a legkisebb, de hát igyekszem felvenni a kesztyűt és helytállni az ilyenfajta gyakorlásokon is.

- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Zsigmond Orsi)



Bedő Krisztián a vlv-nek


- Szervusz Krisztián! Kérek tőled egy helyzetjelentést: mi történt azóta, hogy Rómából hazatértetek? Hogyan zajlanak az edzések? Hogy érzed magad?

- Szia! Helyzetjelentés: dolgozunk, edzünk, gondolom, ez nagyon meglepő! :-) Kemény munkát végzünk, a mai főleg nagyon kemény volt. Ez egy olyan edzésfajta volt, amit már tavaly is megtapasztalhattunk, edzés elején gyakorlás, majd a végén egy kis úszással vegyített viktória, ez szerintem az egyik legkeményebb edzés. Dolgozunk, úgy látom, hogy lassan alakul a csapat.

- Hamarosan csapatot fognak hirdetni, hogy látod az esélyeidet?

- Hogy látom az esélyeimet? Nem is tudom… Dolgozom, csinálom, ahogy tudom, mindent beleadok, és majd kiderül, ez mire lesz elég. A többit Tibi tudja! :-)

- Köszönöm!

- Köszönöm én is!

(Lejegyezte: Hohl Zsófi)



vlv-képek