FACEBOOK

Kalandok földön, vizen, levegőben - Ostiában a csapat

Kalandok földön, vizen, levegőben - Ostiában a csapat
hozzászólás, 2015.06.10.

Délelőtt még a margitszigeti Széchy uszodában vitézkedtek a 18 tagú vb-keret játékosai, majd a természet erői miatt hosszúra nyúlt utazás következett.

A nyári program vlv-fotóinak minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.



Canon Webáruház

Kezdjük a végével: jócskán szerda lett, mire nyugovóra tértek a magyar válogatott tagjai Ostiában, az olasz szövetség edzőtorában, éjjel fél egy volt, mire mindenki elfoglalta a szobáját.

A gondok otthon kezdődtek. Éppen kikanyarodott a csapatot Ferihegyre szállító autóbusz a Margitszigetről, amikor elkezdődött a vihar. A Hungária körúti felüljáró tetején(!) állt a víz, úgy tűnt, komoly baleset van, mert a híd felső része alatt kocsisor állt. Aztán kiderült, hogy bemenekültek az autósok a fedett helyre, hogy ne tegye tönkre a karosszériát a cseresznye nagyságú jég.

A Ferihegyi gyorsforgalmi út ezúttal nem volt gyorsforgalmi, le kellett térni róla az Üllői útra, ott cammogtunk, miközben állandóan le kellett térni az út szélére a szirénázó mentőautók miatt.

Nem tudott elkésni a csapat, mert a beszállásnál kiderült, hogy még nem lehet beszállni. Az időjárási viszonyok miatt nem adtak felszállási engedélyt, sőt, a gépünk mellett ott állt egy tanker, de nem kezdhette meg a kerozin feltöltését a villámlás veszélye miatt.


vlv-képek

Aztán az utasok beszállhattak, de a várakozás tovább folytatódott. Végül több mint kétórás késéssel startolt el a gép, innen már sima volt minden.

Mármint a leszállásig. Az utasok arra lettek figyelmesek, hogy nagy a sürgés-forgás, rohangálnak a stewik, az első osztályt eltakaró függöny széle mellett még azt is lehetett látni, hogy egyikük bőszen telefonál a falnál lévő készüléknél. Amikor az első sorokban ülő Gábor Tóni bácsit (a csapat orvosát) felkereste a személyzet kéttagú küldöttsége, már lehetett tudni, valaki nagyon rosszul van a gépen. Ezért többen elkezdtek hátrafelé nézni, majd mindenki így tett, hogy megnézze, mit néznek a többiek.

Leszállás után a rosszullétes utas mögött három sorral ülő Decker Attilától tudtuk meg a részleteket. Mint mondta, az illető hányt, mellkasi fájdalmai voltak, s - Atyec szavait idézzük: - a dr. Decker Attila-dr. Gábor Antal team azonnali konzíliuma után szívrohamra lehetett gyanakodni. Amikor tehát megállt a gép a kifutópályán Rómában, mindenki a helyén maradt, ülve, mert mentőorvosok léptek a fedélzetre.. Elvitték az eléggé leromlott állapotban lévő utast, aminek további sorsa ismeretlen.

A fiúkat busz várta és vitte a Róma melletti tengerparti üdülőhelyre, Ostiába, az ő sorsuk innentől jól alakult. A csomagokat mindenki kipakolta a buszból a portára, majd vissza a buszba és egy tengerparti étterembe vitték a társaságot.

Egy óra is volt már, mire a fiúk - megjelentek végre az interneten :-).

Reggel nincs korán kelés, de azért kemény nap vár a csapatra, késő délelőtt egy tornatermi és egy vizes edzés, este kétkapu az olasz válogatottal.

Az utaslista:

Decker Attila, Lévai Márton, Nagy Viktor - kapusok,

Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Madaras Norbert, Manhercz Krisztián, Német Toni, Salamon Ferenc, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton - mezőnyjátékosok
.

A HÉTVÉGI TORNA PROGRAMJA

Címkék:
utazás Róma