FACEBOOK

Salamon Ferenc a Reggeli Startban

Salamon Ferenc a Reggeli Startban
hozzászólás, 2015.04.17.

Elsősorban a keddi magyar-görög Világliga-selejtezőről kérdezte Salamon Ferencet a Reggeli Start pénteki élő adásában Szombathy Pál műsorvezető.

Az OSC válogatott játékosa elmondta, hogy élte át a meccset, amelyet a szoros végeredmény ellenére magabiztos győzelemként értékelt. Érdekes, hogy a műsorvezető határozott érdeklődésére hajlandó volt megnevezni néhány játékost, akik szerinte ezen a meccsen e legtöbbet tették a sikerért: a kapus Decker Attilát, a fontos gólokat lövő Vámos Mártont és Hosnyánszky Norbertet, valamint a jól szervező Varga Dánielt emelte ki, de megemlékezett a centerek teljesítményéről is. A Világliga sorozat egészét tekintve szintén Vámos Mártont, valamint Madaras Norbertet dicsérte, mint olyan játékosokat, akikre mindig lehetett számítani, ha gólra volt szükség a meccseinken.

Salamon Ferenc örül annak, hogy egyre több bizalmat kap a szövetségi kapitánytól, de természetesen nem mert jóslásba bocsátkozni a tekintetben, hogy benne lesz-e a nyári keretben és a Világliga szuperdöntőjébe utazó csapatban. Egyetértett a műsorvezetővel abban, hogy az idei Világliga-döntőt különlegessé teszi az a tény, hogy itt lehet majd első alkalommal olimpiai kvalifikációt szerezni. Akinek ez sikerül (a torna végső győztese lesz az), az nyugodtabban, felszabadultan utazhat a kazanyi világbajnokságra, tehát ott is jó eséllyel szállhat vízbe akár a végső győzelemért is.

A teljes beszélgetés: