FACEBOOK

Egy napig úgy tűnt - Kásás visszatér

Egy napig úgy tűnt - Kásás visszatér
hozzászólás, 2015.04.02.

Kár, hogy éppen április 1-jét írtak...

Az [origo] szúrta ki, hogy egy osztrák pólóklub "leigazolta" Kásás Tamást.

A három éve visszavonult vízilabda-géniusz a Wasserball-salzburg.at/ bejelentése szerint május 1-jén csatlakozik a Salzburg játékosaihoz és kreativitásával, illetve rutinjával már a május 2-i, ASV Wien vagy IW Vienna elleni elődöntőn sokat segíthet.

Kásás Tamás tudomásunk szerint mind ez ideig nem cáfolta a hírt, ennek ellenére nagy a valószínűsége annak, hogy a bejelentés szorosan kötődik közzétételének napjához, azaz április elsejéhez.

Nem az első eset egyébként, hogy Kása bolondoknapi tréfálkozás alanya.

Pontosan hat éve történt, hogy az egyik legnevesebb olasz sportújságíró, Mario Corcione
a waterpolodevelopmentworld.com oldalon világgá kürtölte, hogy a Pro Recco akkori két sztárja, Kásás Tamás és Madaras Norbert annyira összeveszett a csapat edzőjével, Pino Porzióval, hogy összecsomagoltak és hazautaztak. A cikk a Gezetta dello Sportra ás homályos ausztrál forrásra hivatkozott, s azt állította, hogy a Pro Recco elnöke, a nagy hatalmú Volpi úr és a szakosztályigazgató, Spalenza  Budapestre repült, hogy megpróbálja rábírni a visszatérésre a Recco két játékosát.

Akkor a vlv sok olvasója is bedőlt a hírnek, noha ezzel a mondattal fejeződött be:

,,Szerdán délelőtt megkérdeztük Madaras Norbertet az ügyről. Ennyit mondott: „Amikor olvastam nagyon ideges lettem, de aztán ránéztem a naptárra!”
,,

A 2009-ES ÁPRILISI TRÉFA

Lapzártakor jött a hír, hogy a svájci Horgen is leigazolta Kásás Tamást!