FACEBOOK

Biros Péter a Szolnok centere?

Biros Péter a Szolnok centere?
hozzászólás, 2013.09.29.

Hát ez kínos... A Pro Recco honlapján fotó köszönti Biros Pétert, aki a közzétett információ szerint a Szolnok centereként érkezik holnap Reccóba. Gyanítjuk, hogy hiába várják.

Háromnapos villámlátogatásra utazik a Ligúr-tenger partjára hétfőn a Szolnoki Dózsa Közgép csapata. Kis Gáborékat a Pro Recco hívta meg közös edzőtáborozásra. A programban információink szerint négy komoly edzőmeccs, kétkapuzás is szerepel.

A világ legjobb klubcsapatának honlapja a háromszoros olimpiai bajnok Biros Péter fotójával köszönti a hétfőn érkező szolnokiakat. Igaz, hogy centernek titulálják Birost, ami nyilvánvaló tévedés, de eltörpül amellett a tény mellett, hogy Biros Péter jelenleg a ZF-Eger játékosa.

Az edzőmeccsek Soriban lesznek, a Pro Recco jelenlegi hazai pályáján és a kétkapukat a közönség is megtekintheti, ha hinni lehet a Recco-honlapnak, akkor ezekben az időpontokban: hétfő 20.15-22, kedd 10-12 és 19-20.30, szerda 10-12.

Mindenesetre a honlap hitelességét figyelembe véve szurkolóként nem indulnék útnak, hogy a jelzett időpontokra odaérjek. Magyarországtól (és a világ vízilabdaközpontjaitól) nagyon messze van Sori.

Sorry...