FACEBOOK

Mivel etetik Decker Ádit?

Mivel etetik Decker Ádit?
hozzászólás, 2013.07.02.

Új sztárpárt talált a Bors. A bulvárújság cikkét ismertetjük - hiszen most már nekünk is van bulvár rovatunk!

Decker Ádám tíz éve találkozott először Andival. Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt, nem csoda, hogy a csinos fitneszbajnok és a válogatott vízilabdázó végleg összekötötte az életét.

Ha nem is a tenyeréből, de eteti a férjét Decker Andrea. S ez nem valamilyen kétértelmű szójáték, hiszen Andi felügyeli a szegediek válogatott vízilabdázójának, Decker Ádámnak a táplálkozását. Ért hozzá, annál is inkább, mert fitneszversenyzőként – országos bajnok és Eb ötödik helyezett – tudományos alapon étkezik.

– Mindennap sütök, főzök Ádámnak, s persze magamnak is – mondta a csinos bajnoknő, aki stílusosan az edzőteremben adott randevút a Borsnak. – Nagyon nem mindegy, mit eszik, iszik egy élsportoló, ám ezt a gondot régen levettem a párom válláról.

Jutott rá idő az elmúlt tíz év alatt, pontosan egy évtizede ismerkedtek meg. Andi 17 éves korában jött haza a szüleivel Franciaországból, s szinte még ki sem csomagolta a bőröndjét, amikor találkozott Ádámmal.

– Egy buliban futottunk össze véletlenül, s a szó szoros értelmében meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt, s három éve a kézfogóval végleg összekötöttük az életünket – emlékezett a szegediek kitűnő védőjátékosa, és azt is elárulta: annak idején azt hitte, Andit teljesen lenyűgözi a pólós múltja.

– Nos, ez nem jött be, egyáltalán nem volt elájulva attól, hogy vízilabdázok, de ma már az egyik leglelkesebb szurkolónk, szakértő a kontrafault terén is. Én pedig egyre gyakoribb vendég vagyok a fitneszversenyeken. Ráadásul az edzőteremben is alaposan megdolgoztat, hasznos tanácsokat szokott adni, hogy a lehető legjobb kondícióban legyek.

Bors