FACEBOOK

vlv-vég - tájékoztatás olvasóinknak

vlv-vég - tájékoztatás olvasóinknak
hozzászólás, 2013.05.01.

Ezúton közöljük olvasóinkkal és a vízilabdát szerető közvéleménnyel, hogy az MVLSZ kezdeményezte a vlv.hu működésének támogatására érvényben lévő együttműködési megállapodás megszüntetését.

A honlap Kemény Dénes akkori szövetségi kapitány, mai MVLSZ-elnök kezdeményezésére jött létre a 2007-es melbourne-i világbajnokság előtt, hogy korszerű médiaeszközként segítse a férfi válogatottat. Működésének teljes technikai-technológiai hátterét, valamint a tartalmat kezdettől a vlv tulajdonos-szerkesztőjének betéti társasága biztosítja.

Köszönettel tartozunk a szövetségnek (személy szerint Kemény Dénesnek és Martin Györgynek), valamint a Vodafone magyarországi cégének (személyesen Beck Györgynek) azért, hogy anyagi eszközökkel is segítették a vlv-t hivatásának betöltésében.

A vlv.hu nagy népszerűségre tett szert a sportág rajongóinak körében, s a magyar férfi vízilabdasportról szóló tájékoztatás elsőszámú hírforrásává vált a hazai és mind gyakrabban a külföldi médiában.

Az elmúlt években - saját erőforrásai mellett - két jelentős finanszírozási segítségre támaszkodhatott a honlap. Miután azonban a vízilabda-tematikájú Vodapolo okostelefonos tartalomszolgáltatásra kötött szerződést a Vodafone idén januárban felmondta, most pedig az MVLSZ vezetői kezdeményezték az eddigi együttműködés befejezését, (ráadásul már az eddigi munka során is gyakran kellett a családi kasszába nyúlni a megszokott színvonal fenntartásához) - a vlv további működésének feltételei ellehetetlenültek.

Képletesen: szerkesztőségünkben május 31-én 24 órakor vagyunk kénytelenek végleg leoltani a villanyt. Munkánkat addig (szomorúsággal teli szívvel,) a megszokott színvonalon látjuk el, tehát a férfi bajnoki cím sorsáról döntő mérkőzésekről olvashatóak lesznek a tudósítások.

A játékosoknak (nem csak a válogatottaknak) sikereket és eredményes sportpályafutást kívánunk és külön szorítunk az utánpótlás-korosztálynak, amelynek tagjait az elmúlt évben volt szerencsénk közelebbről megismerni, megszeretni.

Minden vízilabdázónak köszönjük a vlv-nek nyújtott segítséget, megtiszteltetés volt számunkra, hogy köztük, velük lehettünk, tudósíthattunk meccseikről és megszólaltathattuk őket kameránk előtt.

Az utolsó napon még elbúcsúzunk, de már most szeretnénk megköszönni olvasóinknak is a felénk áradó szeretetet, a folyamatos figyelmet, érdeklődést, munkánk megbecsülését. Mindennek az elmúlt hat év során számtalan esetben adták tanújelét, mi pedig reméljük, hogy hagyunk egy kis nyomot, talán sokan jó érzésekkel emlékeznek majd vissza később is arra, hogy volt egyszer egy vlv...

(Kondoleálási cím: info@vlv.hu)

65 régi hozzászólás

szerk hozzászólása
szerk39390
2013.05.31. 20:16

Szombat délelőtt teszünk ki közleményt.

sculler hozzászólása
sculler39389
2013.05.31. 18:34

Kedves Szerkesztő és csapata ! Ha ma este tényleg villany le, akkor éppen ideje, hogy: Köszönjük szépen !!

peterszky hozzászólása
2013.05.21. 18:45

Oda tart az oldal is, ahová a vízilabda. Sajnos.

szerk hozzászólása
szerk39314
2013.05.20. 22:35

Tisztelt Török Szultán! Természetesen olvasom a hozzászólásokat, nagyon jólestek. Amint érdemi mondanivaló lesz, elő fogok állni vele. Egyelőre nincs.

Török Szultán hozzászólása
2013.05.20. 21:21

Tisztelt szerk.! 60 hozzászólás, közötte megannyi kondoleálás (közte az enyém is), és az Ön részéről semmi reakció. Megtekintve a Kemény Dénessel készített origo-s interjút, ill. olvasva ezt a cikket, nem teljesen értem a helyzetet. Kérem válaszoljon az alábbi egyszerű kérdésre: helyes-e az a feltevés, hogy az MVLSZ oldálaba a vlv valamilyen módon integrálva lesz, így ha más keretek között is, de folytatódik ez a portál?

Oftyun hozzászólása
Oftyun39283
2013.05.14. 16:10

Amen.

nemvicc hozzászólása
nemvicc39259
2013.05.10. 10:08

vegyük mégis komolyra: Reggeli start, kemény interjú: ezek szerint a vlv-nek csak a neve szűnik meg? átjön az új mvlsz honalpra a vlv személyzetes is. Akkor most kit is temetünk? Ki hazudik? Elhiszi bárki, hogy a vlv nem tud róla, hogy két hét múlva ugyanazt fogja csinálni, mint eddig? Halottakról jót vagy semmit, de, ha a vlv mégsem hal meg, akkor lehet egy-két negatívumról is szólni. Megalakulásuktól a férfi válogatott volt a célpontban, de ténylegesen kemény magán weblapja volt. Mindenki, mindig emlékeztetve volt arra, hogy a fiúk csodálatosak, de az olimpiákat a kemény nyerte meg tulajdonképpen. A reklámok középpontja kemény volt. Most Ő az elnök, és elnöki megjelenéseivel máris elnyom mindent, a Martin 10 év alatt nem volt ennyire a központban. Rögtön az elnök lett a szövetség legfontosabb személye. A vlv ?áthelyzéséig? első sorban Kemény dicsőítésére szolgált, azt, hogy elnök, azt ki sem lehetett korábban ejteni, néhány képzeletbeli riport kivételével. A fiúk 5. lettek az olimpián, alig esik szó róluk, de az olimpia óta az egész magyar médiából az jön át, még most is, mintha Kemény megnyerte volna az olimpiát. Fantasztikusan menedzseli önmagát. Azt reméltük, hogy ?ismerve ezen oldalát - bármennyit is szakít, nekünk is marad bőven. Most a meglévőt éli fel, és úgy tűnik ígéretei csak a hatalom megszerzésére kellettek. Hatalom ? ez persze túlzás: nem jött be Amerika, a MOB-ban alulmaradt Fábiánnal szemben, nem lett sportigazgató, itt meg mindent beígért mindenkinek, hogy elnök lehessen. Alig lett az. Szégyenletes eredmény egy ilyen sikeres kapitánytól. Úgy tűnik a választők előtt ismert volt az, amiről eddig nem volt illő beszélni, és nagyon tartottak ? vagy inkább féltek - rossz tulajdonságaitól. Most majd mehet oda a vlv tovább dicsérni, öncenzúrázni, moderálni vagy akár a hozzászólásokat is megszüntetni. Akkor most ki hazudik? És, ha mégsem szűnik meg, akkor milyen vízilabda lap volt, melyben a most a női vízilabda s---gét nyalók megtiltották, hogy azt a szót, hogy női vízilabda le merjék írni. Elnökként nem elegendő, ha felfele s?gnyaló, lefele pökhendi a vízilabdát nem ismerő, a kézilabdától eltanácsolt főtitkár a kedvenc munkatársa, és Zsuzsika pedig a tényleges ügyvezető igazgató, Ő meg nem áll szóba senkivel. Nyilván nem kell neki egy weblap, amelyik úgy folytatja Benedekkel, amit vele tette. Újsör reklámot is ki kell találni az elnökkel a középpontban. Jobb ezt saját kezűleg iránytani. Na akkor most adakozzunk? Vagy megint csak szívattak? Vagy kaptok a meglevő mellé még 1 szájkosarat, aztán jöhet az öncenzúra. Lehet,, hogy most pár napig jó lehetet függetlennek lenni. Akkor búcsúztok? És velünk mi lesz. Csináljunk egy vízilabda blogot: Zuhanyhiradó vagy Waterleaks címmel. Na mit szóltok? Dobjuk fel a hozzászólásokat, mert kezd ellaposodni, vagy eldurvulni, és kitörlik mindet

bogyo hozzászólása
bogyo39257
2013.05.09. 21:56

Hú ez dráma most olvasom csak, pedig kezdetek óta minden nap ellátogatok ide, de most annyira sűrű az élet, hogy átsiklottam ezen. Sajnos tavaly a londoni elődöntőben dőlt el ez is....tudtuk, hogy ez egy domino effekt, de nem gondoltam volna, hogy a VLV áldozatul esik. :-( Nagyon nagy üresség lesz utánatok és azt gondolom a sportág színvonala is jelentősen csökken ezzel. Nyilván az anyagi lehetőségek korlátozottak, de nem lehetne mégis valami takarék üzemmódban átvészelni mégis ezt az időszakot??? Nem lehet, hogy a más racionalizálások előrébb valók lettek volna a szövetségen belül? Nagyon köszönjük, hogy eddig is voltatok, de valami azt súgja nem ez még a búcsú pillanata, bízom benne, hogy lesz MEGOLDÁS!

bezanne hozzászólása
bezanne39248
2013.05.09. 14:39

megnéztem a keménnyel készített riportot a digin. amikor azt ecsetelte, hogy mennyire lendületben van a vezetöség, vagyis ö a riporter közbevetöleg megkérte soroljon már néhány lendületes intézkedést. egyet tudott említeni, az átfogó informatikai fejlesztést. vagyis összeterelik egy oldalra az összes vízilabda infót, átemelve ebbe a vlv-t a szerkesztöséggel együtt. a honlapnak nem vlv lesz a neve, de jobb lesz, mint eddig bármelyik volt. ok. nagyon helyes. örülünk. vagyis ezen az oldalon mindenki szánakozik, sopánkodik, hogy megszünik a vlv az eddigi tájékoztatás szerint. ha az elöbb említett új info ismért és hozzáférhetö, akkor a vlv=szerk miért nem kürtöli világgá és szünteti meg az itt kialakult temetöi hangulatot? kemény úgy fejleszt informatikát, hogy azt nem közli a vlv-vel? vagy a vlv mindenröl tud csak olyan jó vasasadam szívszorító hozzászolálását olvasni, hogy még vár egy kicsit az infóval? itt valaki nagyon amatör.

qrumplivirag hozzászólása
2013.05.09. 10:07

. azt mondja az egyik Steinmetz, hogy döglődik a vízilabda Budapesten. te szentséges úristen! tényleg?! az nem lehet! hiszen most kötött a jóságos jótevője a sportágnak egy sttratégiaia szerződést, s fog is még kötni legalább egyet, a stratégiai szerződések megkötésében legjáratosabb szerződéskötővel pont a vízilabda megmentéséért. mert az olyan jó, meg izgi, s egyébként is mostantól a felhalmozott hatalmas tudásával majd jól meg,enti a vízilabdát, s akkor aztán kolbászból lesz az uszoda vize is, s nyakunkba szakadnak a sikerek akár akarjuk, akár nem. . DE! . mi lesz, ha mégsem? mi lesz, ha ennek a Steinmetz nevű olimpiai bajnoknak igaza lesz, s már nem csak döglődni fog a vízilabda, s nem csak Budapesten, hanem meg is fog dögleni úgy egészében véve országosan? hogy a fenébe lehet ez? hiszen midenki láthassa soha nem látott eredményes időszakon van túl a sportág, ráadásul pont a jelenlegi megmentővel! aki maga ajánlkozott, hogy megmenti a vízilabdát. miért kell most hirtelen megmenteni a vízilabdát? ilyen sikeres korszak után? tele kell legyen az utánpótlás jobbnál jobb ifjú tehetségekkel! hiszen a sikerek vonzották a gyerekeket az uszodákba, dőlt a pénz az egyesületekbe, magasan képzett szakemberek foglalkoztak folyamatosan a gyerekekkel a legkisebbektől a közvetlen felnőtt utánpótlásig, az ifiig bezárólag! . vagy lehet, hogy ebből semmi sem igaz? nézzük akkor a TÉNYEKET! . az uszodába a sikerek miatt TÉNYLEG több gyerek jött le. ez tehát igaz. a pénz dőlt is, meg nem is. dőlt a pénz az edzők zsebébe, hiszen sok helyen úgy szedték/szedik a tagdíjat, nem keveset, hogy SOHA SEMMIFÉLE bizonylatot, nyugtát, bármi egyebet nem adtak róla a szülőknek. az edző sporttársak meg hazavitték az adómentes jövedelmet, s mindenki jól járt, ugye? nem dőlt a pénz, mert a sportág HIHETETLEN MÉRTÉKBEN BELTERJES. ráadásul a működtetői, edzők, szövetségi alkalmazottak, bírók, ki egyebek abszolút abban érdekeltek, hogy ez így is maradjon. ugyanis, ha így marad, akkor nem kell a család tagjainak, az ifjú sarjaknak, gyermekeknek, sógoroknak, komáknak félni az esetleges konkurenciától. attól, hogy jön egy berkeken kívüli tehetséges gyerek, s a család megélhetése hosszú távon veszélybe kerül. na azt már nem! mindent meg is tesznek azért, hogy ez ne következhessen be. ráadásul milyen jó dolog is havi, mintegy félmillió azaz 500.000.- Ft-ot hazavinni ezekben a vészterhes időkben. a pénz pedig nálunk van a legjobb helyen! ? mondják a sportág működtetői, s beleröhögnek a képünkbe. ilyen közegbe egy normális, tisztességes üzleti alapon gondolkodó vállalkozó, vagy cég nem visz támogatást. a tőkének ugyanis van egy olyan tulajdonsága, hogy szereti a tiszta, átlátható viszonyokat, s viszolyog a lopásra, csalásra alapozott közegtől. a dőlt a pénz tehát nem igaz! látjuk miért. . magasan képzett szakemberek. sírjunk, vagy nevessünk? vannak akik olvasni sem tudnak közülük. vannak köztük sima köztörvényes, igaz büntetésüket leült emberek is. vannak akiket csak sima agresszív mentális sérültnek lehet nevezni, s vannak szenvedélybetegek is köztük. alapvetően nem a szakmai képzettség, a pedagógiai tudás, a jellemző rájuk. az emberség s a tisztesség, az erkölcs pedig mondhatni fehér holló számba megy közöttük. tisztelet a kevés számú kivételnek! a magasan képzett szakemberek megléte finoman fogalmazva is kérdéses, a nagy egészre nézve egyértelműen nem igaz tehát. . ezek szerint Steinmetznek igaza van. értelem szerűen jön a kérdés: . KI A FELELŐS EZÉRT A HELYZETÉRT? . a helyzet nem most romlott el egyik pillanatról a másikra. évek, hosszú évek óta látszott, ROSSZ irányba mennek a dolgok, még ha a sikerek jöttek is. egy értelmes, valóban a sportág irányába elhivatott szövetségi, s szakmai vezetés a sikerek idején ragadja meg az alkalmat a reformok bevezetésére, a sportág megújítására. ez a magyar vízilabdában NEM TÖRTÉNT MEG. a sikerkapitány, s vele kézen fogva a szövetség vezetése felélte tönkretette a sportág jövőjét. a ma oly divatos kifejezéssel élve, eltőzsdézte a következő korosztályok életét, sikereit a pillanatnyi anyagi haszonszerzés oltárán. ki ha nem pont a most a megmentő szerepét magára osztó volt sikerkapitány kellet volna, hogy a leghangosabban kiálljon a sportág megújításáért? kinek volt, hangsúlyozom, volt akkora hitelessége, hogy keresztül tudja vinni a szükséges lépéseket, ha nem neki? kinek kellett volna tovább látni az orránál, s fellépni a játékvezetői csalások, korrupció, a zsebek tömködése, a belterjesség ellen, ha nem neki? . mit várhatunk ezek után a honi vízilabdában? teljes nihil, szervilis nyaloncok tülekedése a konc körül, további rablás, lopás, csalás, s ebből következően a züllés fokozódása. . DE! . bíztató jelek is vannak, bár azok még zsneg, gyenge kis palánták, melyeket óvni, védeni, félteni kell a pusztítóktól, el kell dugni a szemük elől. talán van esély a sportág valamikori megtisztulására, főnixként való feltámadására. mindez attól függ, hogy a jelenleg még erkölcsi, emberi tisztességgel bíró oly kevés résztvevő ellen tud-e állni, s nem szippantja be őket a fertő ami uralja ma a sportágat.

qqcska hozzászólása
qqcska39221
2013.05.08. 14:36

hát a tények nem zavarják a látásmódodat, az egyszer biztos... egy Gyűrű, akarommondani Vélemény (=a tiéd) mind felett!

qrumplivirag hozzászólása
2013.05.08. 10:56

ja, daret! . ne értékeld túl magad! árt a szépségednek! volt egy értelmes hozzászólásod, ezért címeztem neked, amit írtam. lehet, tévedtem...

qrumplivirag hozzászólása
2013.05.08. 10:52

mivel olvasgatjátok azért... . izgi dolog egy stratégiai megállapodást kötni, nem? vajon kitől tanulta? a követendő példától biztos. qqicskának meg csak annyit, hogy vannak azért értelmes, önálló véleménnyel bíró, gondolkodó emberek is azok között, akik itt olvasgatnak. hogy-hogy nem, megfogalmazódott bennük is az a gondolat, amit már megosztottam itt oly sokszor. valakik, tudjuk kik, s miért, valamit nagyon, de nagyon elbaltáztak a magyar vízilabdában. ráadásul nem véletlenül, hozzá nem értésből, hanem tudatosan, előre megfontolt szándékkal! s ez az igazi nagy gond! ilyen alakok terrorizálják a sportágat. ja, a végére még annyit, hogy nem mindenki szervilis nyalonc mint egyesek, ugye, qqcska? igyekezz fejleszteni személyiséged zűrét, s zavarát, bár őszintén szólva esélytelennek látszol. . apropo! . neked annyit mondok, hogy a vér nem válik vízzé! aki kiszolgálta a sportág tönkretételét, asszisztált hozzá, vagy ha jobban tetszik tevőlegesen részt vet benne, puszta anyagi haszonszerzés céljából, attól jót soha ne várj! nem kár az ilyen elviséggel működő oldalért! a lehetőség adott, s lesz/van olyan fórum, ahol a tiszta, egyenes beszéd, a jobbító szándék a mérvadó! bárki elmondhatja a véleményét, s lehet róla vitázni.

apropo hozzászólása
apropo39208
2013.05.08. 02:03

ÜDVÖZLET MINDENKINEK!!! Az 1000 Ft-jó ötlet, talán meglesz a működés költsége.... A Magyar Vízilabdázás válságban van....ez már biztos! Ez a legnagyobb problémája a Szövetségnek, hogy ezt megnehezíti, megszünteti..... sokkal nagyobb (fontosabb) bajok vannak ennél...... Szakmai anyag az edzőknek.....gyorstalpaló..... Itt tart az utánpótlás nevelés?????? A TAO??? nézzék meg a kézilabdásokat!!!!! Mit hoznak ki belőle!!!! Utánpótlás bajnokságok???? Felnőtt mérkőzések: nézők nélkül....... senki sem érti a bíráskodást.....belterjes a sportág......összevissza rendezi mindenki a mérkőzéseket, hogy azt a pár nézőt is összezavarja aki ki akar menni..... Hogy ne legyen ütközés?????mivel???? Az az 50 ember nem megy másra!!!! Azokat ez érdekli! Utánpótlás válogatottak baráti alapon???? Nem vagyok érdekelt személyesen, de....de ha ennyien panaszkodnak lehet , hogy van alapja neeeem??? Akkor magyarázza meg valaki merre tartunk???? Így 50 (vagy 20) év múlva nem fog vízilabdázni senki..... Vagy ezt nem látja senki???? SENKI??? Már nem (sajnos) nyertünk olimpiát, nem nyertünk (sajnos) BL-t sem, LEN kupát (sajnos) sem és legyünk ŐSZINTÉK (de tényleg) nem volt egy igazán jó bajnoki a TV-ben a szezonban....... Zsenialitásuk a dilettantizmus (lásd alább) szerintem az a baj, azt hiszik értenek hozzá......s közben elszaladt a világ.......elszaladt mellettünk.... Az tuti, hogy a vlv megszüntetése nem visz előrébb, ettől nem védekezünk jobban, nem lövünk több gólt, s nem lesz több néző sem, sőt talán kevesebb lesz.......! Viszlát a gazdasági rádión.......na ez a tuti.....szerintem az emberek 99.9 % azt sem tudta, hogy létezik...én sem hallgattam eddig s eztán sem fogom.... Köszönöm mindenki véleményét!!!!!

szamóca hozzászólása
2013.05.07. 22:19

szarabb helyzetben van a magyar vízilabda, mint mondjuk \'93-ban; klubcsapataink nem tényezők nemzetközi szinten, válogatottunk jelenleg olimpiai 5. helyezett, mindezt úgy, hogy sorozatban nyertünk 3 olimpiát, voltak komoly erőket felmutató klubcsapataink (Honvéd, Vasas)... valakik valamit csúnyán elb....tak, míg a történelem legerősebb garnitúrája mögé tudtak bújni. és most megszüntetik a vlv-t...zsenialitásuk a dilettantizmus, szégyen

wp10wp hozzászólása
wp10wp39204
2013.05.07. 20:38

Koszonom a vlv-nek a sok-sok elmenyt es jatekot amivel sszinesitettek a vizilabda eletet! Hihetetlen hogy par ember meg ez alatt a cikk alatt is tud vitatkozni

bezanne hozzászólása
bezanne39198
2013.05.07. 18:47

minden hozzászólás gazdagította a vlv-t. ez zuhanyhiradó, ahol fésületlenül áramlanak a fontos/érdekes/érdektelen/stb infók. szóval krumplivirág hozzászólásaira is szükség van. volt pár egy pillanat, amikor kemény teljesen meg akarta szüntetni a hozzászólásokat a vlv-én. nyilvan egyre kevesebben magasztalták. aztán több hónapos huzavona után regisztrációhoz kötötték és sokkal kevésbé látható módon jelenítették meg a hozzászólásokat. ezek szerint kemény mégiscsak olvassa ezeket? lényeg, hogy hozzászólások nélkül a vlv se lesz jobb, mint az mvlsz honlapja.

qqcska hozzászólása
qqcska39197
2013.05.07. 17:09

a vlv megszűnésének van még egy fájdalmas oldala: ezentúl hiányolnunk kell qrumplivirag (akinek NBA bíró a rokona!) magas minőséget képviselő hozzászólásait... :-)))

Bence8 hozzászólása
Bence839196
2013.05.07. 15:55

A világért se aggódjon senki!!! A vlv ugyan megszűnik, de a Gazdasági Rádión majd MEGHALLGATHATJUK a gólokat... Igazán remek irányba tartunk...

Daret hozzászólása
Daret39194
2013.05.07. 15:05

Ki vagyok én? Isten? Hogy mindenki engem szólítgat!? :) Én sem tudok többet, mint ti, csak nyitva tartom a szemem, fülem, és tudok logikusan gondolkodni.

qrumplivirag hozzászólása
2013.05.07. 13:36

látod, Daret? . írtam egy hozzászólást, s 2013-05-07 13:28-kor, s a kápó rögtön törölte! mert az igazsággal nem tud mást tenni, mint elhazudni, elcsalni! igazi pitiáner, primitív kisstílű középszer. semmit érő. a 2013-05-07 13:32-kor feltett komentemet is törölni fogja, hiszen nem tud megváltozni, szolga volt, s szolga marad.

qrumplivirag hozzászólása
2013.05.07. 13:32

. az előbbiből kimarad: ráadásul végtelenül gyáva is emberünk, s gyávasága árulkodó: hiszen ha bízna magában, s az általa képviseltek helyességében, akkor nem moderálná ki az általam leírtakat, hanem hagyná, hogy a közönség eldöntse, egyetért, avagy sem. mivel ezt nem meri megtenni, azzal eláruljam hogy aljas gazember ő valójában, hiszen TUDJA, amit képvisel az ártalmas a sportágra nézve, ám az ő, s akinek szekerét tolja, annak érdeke, azaz a primitív középszer érdeke azt kívánja, nem legyenek kritikus hangok. ahol mindenki mindenben egyetért, ott igazi nagy a baj! a magyar vízilabdában igazi nagy a baj.

Török Szultán hozzászólása
2013.05.07. 11:59

promt! Mi volt ez a story? (A nevek nem érdekesek a moderálás miatt...)

Rivvud hozzászólása
Rivvud39182
2013.05.07. 00:10

Évek óta vagyok a VLV mindennapos olvasója, de csak most regisztráltam, hogy elmondhassam: nem vagyok különösebb vízilabda-rajongó. Életemben egyetlen egyszer voltam vízilabda meccsen, de a vlv-re szinte minden nap rákattintottam. Nem is kizárólag a vizilabda miatt, hanem inkább az oldal miatt. Érdekes minden cikk, ügyesen, intelligensen és szórakoztatóan megírva, a videók jól megcsinálva, az egészen átütött az elkészítők elkötelezettsége, szeretete az iránt, amit csinálnak. Teljesen le vagyok sújtva: Magyarországon megint tönkre tesznek valamit, ami mögött teljesítmény, igényesség és elkötelezettség van. Én is köszönök mindent...

promt hozzászólása
promt39181
2013.05.06. 18:11

Török László tavaly év végén távozott, amikor a fehérvári magyar-olasz világliga meccsel kapcsolatban meghazudtolta őt az újságírók előtt a szövetség egyik vezető tisztségviselője. Csendben csinálta, de karakán lépés volt, tisztelet jár érte.

Daret hozzászólása
Daret39180
2013.05.06. 16:54

Török úr már hosszú hónapok óta nincs a szövetségnél, ezért ne szidjuk őt a szövetséges cikkek miatt! De ha ez nem tűnt fel, akkor gondolom az az aprócska hír sem, hogy \"hirtelen a semmiből\" felbukkant egy Versenyiroda. Erről április 26-án pénteken délután tettek ki egy cikket. Több héttel(!) az iroda létrehozása után. És hogy mennyire nincs pénz, és személyektől kell megválni, az is mutatja, hogy ez az iroda egy új munkatárssal tudott bővülni! Ki ő, ismeri valaki? Egyeseknek jó üzlet a szövetség, az már egyszer biztos! Írt itt valaki P.Gy-ról, és a havi apanázsáról, de sok név behelyettesíthető lehetne a több százezres havi nettó mellé. Hogy az iroda egyik munkatársa két nap alatt 15(!) mérkőzésen VB közreműködő, amellett el is mehetünk szó nélkül. Havi szinten szép kis mellékes jön össze ebből is. Sokan rátapintottak a lényegre, hogy mi miért történik! Akiknek ez még \"nem jött át\", azok próbáljanak meg logikusan gondolkodni! A sok is apró puzzle darabkából össze fog állni a kép! Egyébként meg hajrá vlv! Szerk, csináld tovább, rendíthetetlenül, függetlenként. Ha megtarthatod, akkor maradjon a név, ezt ismerik, ezt szeretik. Sok munka van már ebben!

MS hozzászólása
MS39178
2013.05.06. 15:58

Csatlakozom a VLV-t méltató előző hozzászólásokhoz. Hogyan van az, hogy a vízilabda legfontosabb web-es felülete úgy szűnik meg, hogy ahhoz a szövetségnek semmilyen nyilvános hozzáfűzni valója nincs?

im hozzászólása
im39172
2013.05.05. 14:40

nemvicc-nek. Ó, tudom én, hogy miért kellett a médiacég. Ismerem a mechanizmust, nemcsak a vízilabdában, máshol is így megy ez. Minél többet kivenni valahogy. Jó lenne ha a vlv átmenne függetlenbe, akár más néven is működhetne, mert gondolom, a név miatt hiszti lenne. És igazad van, nem mi szurkolók kaptuk a szponzorációt, hanem a szövetség, és kötelességük lenne ebből a tájékoztatásra fordítani, nevezetesen a vlv-re, amely eddig is magas színvonalon teljesítette a feladatát. Az nagyon rendben van, hogy a sportba menjen a támogatás, de ha nem jut egy ilyen színvonalas lapra, mint a vlv, ha nincs igényes tájékoztatás, akkor még azt a kevés nézőt is elveszíti a sportág, akiknek még fontos volt a póló. Szépen elhal az egész, úgy látom. AZ MVLSZ egy nagy nulla, és elnézést Török úrtól, de a cikkei unalmasak, érdektelenek és főleg tele vannak magyartalansággal, meg indokolatlan helyeken rengeteg vesszővel, tele vannak az írásai helyesírási hibával. Szóval, hajrá vlv, szerintem összeadjuk a pénzt. Ha csak egy évet nyerünk, már az is valami, azalatt csak történik valami.

nemvicc hozzászólása
nemvicc39169
2013.05.05. 09:43

im -nek. mindig először a a mögöttes dolgokat próbáld kitalálni. Miért kell a médiaegyüttműködés havi másfél milláért? Most van a kifizetések időszaka, a támogatók besöprik a támogatások árát. Nataláldki itt kiét? A havi másfél szerintem több is lenne a szükségesnél. Nem mi igértünk a támogatásért, ne velünk fizettessék meg. A kecskéről is néhány szó: a kecske azt mondta, hogy hoz jó sok káposztát. Mi meg azt, hogy tudjuk, hogy jó sokat megeszik belőle, de jó sok marad nekünk is. Most nincs káposzta...sem. Én is hajlandó lennék áldozni még így is a vlv fennmaradása érdekében, de csak ha átmenne független vizilabda forummá, ahol meg lehet tudni, amikről nem beszélnek, és meg lehet írni, ami nem nagyon tetszik. Talán ezek a hozzászólások jó kezdetet jelentenek.

Vitya hozzászólása
Vitya39166
2013.05.04. 18:52

nem kell az a 19 ezer nép ide, én is hajlandó lennék évente egy tizest beledobni, csak, hogy megmaradjon a vlv!!! lehet van más is olyan, aki egy ezresnél is többet adna!

látó hozzászólása
látó39159
2013.05.03. 23:27

Shakespeare, az MVLSZ új vezetősége, a \"tímforszirozás\" és a vízilabdavilág híres Gyevi bírója jó előre már megadta a címét ennek a szórakoztató bohózatnak: Sok hühó semmiért...ámde sok pénzért!

tom65 hozzászólása
tom6539158
2013.05.03. 22:53

qqcska! +1

im hozzászólása
im39157
2013.05.03. 22:09

Kedves VLV.hu, kedves Szerk, őszintén sajnálom, hogy megszűnik egy színvonalas oldal, ahol a vízilabdát szerető emberek korrekt tájékoztatást, bőséges infromációt és széleskörű vélemény-nyilvánítási lehetőséget kaptak. A magam részéről felháborítónak tartom, hogy minden pénzt megvonnak pénzhiányra hivatkozva, viszont egy médiacéget -nyilván nem kevés pénzért- leszerződtettek a vízilabda népszerűsítésére. Én semmiféle népszerűsítés jelét nem látom, kidobott pénz. Én is szívesen hozzájárulok a vlv fennmaradásához, fenntarásához. Szerintem valaki kezdjen hozzá a szervezéshez, mondjatok egy bankszámlaszámot és már utalok is. Csináljatok egy klubot, legyen egy tagsági díj, abból talán fenn tudjátok tartani. Ha csak egy évet nyerünk, már az is valami. Talán akad menet közben szponzor is. Szükség van a vlv-re! Köszönöm a sok közvetítést, a képeket, videókat, az infókat és a hozzászólási lehetőségeket. Köszönet a munkátokért!

qqcska hozzászólása
qqcska39154
2013.05.03. 19:24

kérdésem van! aki itt eddig hozzászólt a témához, mind jelezte, hogy hiányolni fogja a vlv-t (szerintem a válogatott játékosok is). véleményem szerint (és ezt eddig egy hozzászóló sem cáfolta) a megszűnésnek főként anyagi okai vannak. továbbá, ha a tisztet fórumozók a jobb oldalra tekintenek, láthatják, hogy a vlv facebook oldalát 19.502 ember lájkolja. ha ez a 19,5 ezer ember moindegyike hajlandó 1.000 Ft-ot adományozni a megfelelő keretek között (számlaszámra befizetés, valamiféle szervezet, amely fogadni képes ezeket az összegeket, stb.), azzal annyi jönne össze, amely szerintem min. 1 évre fedezné az oldal működését. szerintetek működhet a dolog? (mielőtt szó érné a ház elejét: én sokkal többet vagyok hajlandó áldozni erre) szerk.?

Gábor hozzászólása
Gábor39153
2013.05.03. 19:22

Nagyon sajnálom, ez volt az egyik kedvenc oldalam. Kedves Daret, én sem éreztem az ironiát az első hozzászólásodban. Kérlek, nekem is fejtsd ki \"privátban\", ahogyan Szerknek. Az e-mail címem: vasaspolo@citromail.hu. Kedves Szerk! Nagyon szépen köszönöm az eddigi munkát, már lassan 20 éve járok vízilabda-meccsekre, ezalatt \"messze\" ez volt a legjobb pólós oldal. Nagyon fog hiányozni.

bezanne hozzászólása
bezanne39149
2013.05.03. 18:41

a VLV megszünése váratlan és logikátlan, hiszen a sportág népszerüsítésében majdnam akkora szerepe van, mint maguknak a meccseknek. nem tudom hányan kattintottak ide naponta, de nyilván sok ezer vízilabda rajongóról van szó, akiknek az egybentartása, éppen azoknak áll leginkább érdekében, akik a vízilabdából élnek, mint a játékosok, edzök és sportvezetök. tehát VLV megszünése öket érinti a legnegatívabban. egyébként is egy elég belterjes közösségröl van szó, aminek elemi érdeke, hogy tudjon nyitni és mutatni magát a külvilág felé. sokkal logikusabb lett volna összevonni az MVLSZ honlapjával és egybeterelni minden szintü vizilabdahírt egy lényegesen továbbfejlesztett portálra. végül Oftyunnal egyetértek, hogy jelentösmérékben kemény magánambíciója volt a VLV létrehozása, hogy tudja magát naprakészen fényezni. szerencsétlenségére pont a leszálló ágában jött a portál, így tanult meg profin magyarázkodni. most meg, hogy felbuktatta magát vezetönek, már nem olyan érdekes neki a VLV. kár, hogy így gondolja.

kornel83 hozzászólása
2013.05.03. 10:36

Először is, én is nagyon köszönöm amit nekünk adtatok. A VLV a mindennapok részévé vált. Akármi is lesz helyette, hiányozni fog. Amúgy nem arról van szó szimplán, hogy a marketing ügynökség aki ilyen-olyan okokból partner lett, átvesz minden VLSZ kommunikációt??!

Oftyun hozzászólása
Oftyun39145
2013.05.03. 09:47

Most, hogy Kemény Dénes nem lehet már az isten, megszünteti a legjobb hírforrást, hisz az a továbbiakban nem róla szól. Naivitás lenne azt gondolni hogy nem kellet az ő aláírása a vlv megszüntetéséhez... ugyanúgy ahogy a noname marketing partneres szerződéshez is kellett anno...

margitsziget hozzászólása
2013.05.03. 07:32

Tisztelt Vizilabda Társadalom! Amikor beömlött a vizilabd?ba a pénz a Kínai szponzortol akkor egy picit vicces hogy anyagi dolgokra hivatkozunk amikor minden sportvezető tisztában van azzal a ténnyel hogy honlap fejlesztésre is lehet igényelni pénzt. Biztos hogy más van a háttérben talán pozicionálás ......... mindegy bízzunk benne hogy a TAO után is lesz élet a pólóban. ha így megy tovább nem biztos

szerk hozzászólása
szerk39143
2013.05.03. 00:14

Ez szép volt, vasasadam, köszönjük...

látó hozzászólása
látó39142
2013.05.02. 23:49

Kivételesen élnék az egyik közismert, bár kissé elcsépelt, de nagyon igaz közmondással: \" Kecskére káposztát\"! De hát kedves Vízilabdatársadalom Te választottad a Kecskét.....és \"minden sportágnak olyan szövetségi vezetősége van amilyet megérdemel\". Ki is mondta ezt? :-)

vasasadam hozzászólása
2013.05.02. 22:47

Nem is tudok mit írni.. Ülök a gép elött, idézgetem az emlékeket. Vannak bőven, amiket Nektek köszönhetek. Amikor csak Ti tudúsítottatok egy-egy meccset, amikor a meccsek közben tudtam, hogy huuu ezt majd este megnézem a vlv-n és még sorolhatnám.. Tényleg a mindennapjaim részévé vált az oldal, így a szerkesztőség minden tagja is, így ismeretlenül is:) KÖSZÖNÖM VLV!!!! Ma Magyarországon, aki vízilabdáról akar informálódni (klub és válogatott szinten akár), az vette a VLV-t és kiegészítette az adott klub és az nso által közöltekkel (nso-->ami gyakran gyalázat színvonalú---- a múltkor is, hogy a Szegeden kívül a Debrecen, az Eger és a Vasas jutott a négy közé.... aztán javították) na mindegy, szép kilátások. Tök el vagyok keseredve. Basszus, volt, hogy bekészítettem az üdítőt és valami kedvenc rágcsát és olvastam az interjúkat és néztem a gólokat, nagyokat nevettem sok hozzászóláson, napokig idegesített térképész és társai megnyílvánulása. De ezek mind egy egészet alkottak, amit szeretek, amit szerettem, pedig csak három betű: V L V

DS hozzászólása
DS39140
2013.05.02. 20:19

Nagyon-nagyon-nagyon sajnálom és köszönöm az eddigi munkát. Szerintem valaki(k)nek elgurult a gyógyszere....

Török Szultán hozzászólása
2013.05.02. 20:10

Mellékelek egy kis nézegetnivalót, annak aki kicsit is jártas a könyvelésben: http://www.mvlsz.hu/spaw2/uploads/files/mvlsz_egyszerusitett_merlegbeszemaolo_1.pdf Ez a 2011-es év, lassan közzé kellene tenni (ha már nem kellett volna) a 2012-es évet is. Azt is megnézném. Mondjuk ezek összesített számok, amik önmagukban max. tendenciát mutatnak, és azt is érdekes lenne tudni, mitől nő meg hirtelen egyik-másik sor, egy másik rovására - ez biztosan számviteli szabályok követése, de érdekes lehet.

tom65 hozzászólása
tom6539138
2013.05.02. 20:09

Én is nagyon csalódott vagyok, mert sokszor ez volt az egyetlen hírforrás bizonyos meccsekről, főleg videok terén. Az mvlsz.hu-t én sem minősíteném, ott a hírek másodlagosak, de elsődleges funkcióját is csak korlátozottan képes ellátni, mivel sokszor kullog az események után. Kedves szerk! Köszönjük eddigi munkádat, de Daretnek is köszönjük a tájékoztatást arról, hogy van remény arra, hogy a vízilabda szerelmesei ezután sem maradnak hírforrás nélkül.

szerk hozzászólása
szerk39137
2013.05.02. 19:15

Daret, az nem tűnt iróniának! info@vlv.hu

Daret hozzászólása
Daret39135
2013.05.02. 16:44

Szerk! Kár, hogy nem érezted benne az iróniát, pedig volt benne. Ha adsz e-mail címet, privátban kifejtem...

B (régi) hozzászólása
2013.05.02. 15:48

Az Mvlsz sajótstábját nem lehetne kiegészíteni a vlv-sekkel? A szövetség honlapja ugyanis szerintem is meglehetősen avittas sajtószempontból. Török Laci bácsi írná a továbbiakban is a nagy öregek búcsúztatóit, a jelenről meg a vlv-sek számolnának be.

szerk hozzászólása
szerk39133
2013.05.02. 15:10

Daret! Megnyugtató számunkra, hogy nincs gond az eltűnésünkkel, mert utánunk is lesz élet, de azért még csak haldoklunk, szerinted nem kellene egy kis tapintatot tanúsítani? Megvárhatnád a promózással a halálunkat :-(

cowk hozzászólása
cowk39132
2013.05.02. 14:26

Daret, fb-re nem kell regelni (lasd private tabon: facebook.com/vlvhu), csak ha hozza akarsz szolni, akkor meg ugyanott tartunk =) nem mondom, h nincsenek hatranyai, de manapsag azert alternativakent kell tekinteni ra.

Daret hozzászólása
Daret39131
2013.05.02. 14:18

Próféta, vagy sem, mit számít. A baj az, hogy egy jól működő dolgot dobnak a kukába! Hogy miért? Az idővel kiderül! (Csak a FB nem alternatíva, oda regisztrálni kell. Ide (normál weboldal) nem, csak ha trollkodni akarunk :D ) A kluboknak is érdeke, persze. Van is saját honlapjuk, a többség talán a FBon is jelen van. Mindkét megjelenés nagyon fontos! Vagy-vagy helyett az is-is! Szerk! Köszönjük a munkádat!

APREAND hozzászólása
APREAND39130
2013.05.02. 14:10

Kár...nagy nagy kár.hiányozni fogtok.

pösze hozzászólása
pösze39129
2013.05.02. 14:10

Óriási hiba lenne megszüntetni a vlv-t. Sok ember ismerek, akik innen tájékozódnak és lehet, hogy az új csatornák már nem fogják elérni őket. Nem is értem ezt az egészet, ez nem jelentős költség.....az nso.hu meg az mvlsz pedig tényleg kritikán aluli....

oszlej hozzászólása
oszlej39128
2013.05.02. 14:03

Köszönöm az eddigi gyors tájékoztatást!

Török Szultán hozzászólása
2013.05.02. 13:57

Daret! A próféta szóljon belőled!

szamárhegy hozzászólása
2013.05.02. 13:51

Ettől olcsóbb marketing eszköz nemigen van, a kluboknak is alapvető érdeke kellene, hogy legyen a vlv.hu fennmaradása. Minden klub bízzon meg egy-egy értelmes törzsszurkolót, hogy írjon beszámolót elemzést az adott mérkőzésről, szubjektív ugyan, de kiváló kézi és foci blogok is működnek így, pár fotó, esetleg rövid videó meg aztán végképp nem akadály. 1 főállású ember kell hozzá, ha meg annyi sem fér bele, akkor mire fel volt, a nagy marketing céges megállapodásról a bejelentés?

Daret hozzászólása
Daret39125
2013.05.02. 13:51

Ne aggódjatok! Van ötlet a vlv pótlására. A webfejlesztők jól állnak az új oldallal, május 31. után sem maradunk (férfi és női!) pólós hírek nélkül. A stáb is alakul, van hozzá fotós, videóvágó, szerkesztő, minden, ami kell. Megbízható, közel álló emberek, és még utazgatni is szeretnek (Barcelona, Kazany, Rio).

qqcska hozzászólása
qqcska39124
2013.05.02. 12:41

+1 kérdés: az ?VLSZ szerződött marketing parnere mit szól ehhez? van valami ötletük a vlv pótlására (mert a megszűnése jelentősen csökkenti a póló marketinget!)? hadd segítsek nekik (ha nincs ötletük a vlv pótlására): a mai világban a Facebook a nyerő, ott kéne létrehozni egy nyílt, de a szöv. által támogatott/koordinált oldal, ahova aztán az egyének tölthetnek fel képeket/videókat/meccsleírásokat/... lehet vitatkozni az egyes meccsekről, akármi. a VLV nem Karthago, hogy sóval kell behiteni a helyét, uraim!

qqcska hozzászólása
qqcska39123
2013.05.02. 12:34

Vitya, az origo-s interjúban szépen körülírta, hogy néhány szöv. alkalmazttól, a pénzhiány miatt meg kellett válnia. a Voda is fontolgatja, hogy miért pont ők támogassák a pólót (mondjuk amíg Beck ott van, valami pénz mindig lesz tőlük). sajnos valszleg a VLV is ebbe a sorba tartozik... :-( Mondjuk azé\' megkérdezném az előző vezetést, hogyan gazdálkodtak, ha jelentős hiány maradt utánuk! az MVLSZ cikkei pedig katasztrófálisak! a nyolcvanas évek Népsportja különb (volt). nem ártana ott is újítani: ha valaki csinálja, akkor csinálja rendesen - vagy hagyjuk a fenébe az egészet és majd a Facebook-on...

Vitya hozzászólása
Vitya39122
2013.05.02. 11:12

A Chewbacca védelemmel élnék: ennek így NINCS SEMMI ÉRTELME!! Kemény Dénes segített létrehozni, és mikor végre odakerül, hogy valóban tehessen érte, megszűnteti? Öregkorára meghülyült, vagy mi? Nem hiszem, minidg is intelligens ember volt, szóval valami mögöttes dolog lehet itt... Valami magyar :(

balzs hozzászólása
balzs39121
2013.05.02. 11:04

Bennem is az merült fel, hogy ha már megszűnik az oldal miért nem a vb után... R.I.P.

Hakapeszi hozzászólása
2013.05.02. 10:45

Nem tudom, mekkora költséggel jár az MVLSZ részére a VLV fenntartása, de az a gyanúm, hogy a teljes büdzséhez képest elenyésző, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy a VLV hiányát meg fogja érezni a sportág. Hacsak nem találtak ki valamit helyette... Egyelőre nem értem a döntést.

éjfél hozzászólása
éjfél39119
2013.05.02. 10:34

Kezdeném azzal, hogy nagyon sajnálom az oldal megszűnését! Sok információt tudtunk meg, online olvashattuk a mérkőzéseket, ismerhettük meg közelebbről a játékosokat! Kicsit olyan az érzésem, hogy mióta változás történt az MVLSZ élén, folyamatos leépülés történik minden téren! Ezt a sportágat egyedül a VLV képviselte, és most ennek is vége szakad! Ha ez így folytatódik tovább, a végén még vízilabda sem lesz.... További sok sikert kívánok az oldal készítőinak, szerkesztőinek, riportereinek, valamint kitartást ebben a szomorú helyzetben a következő egy hónapra!

Török Szultán hozzászólása
2013.05.02. 10:33

Minden jó dolog megszűnése hiányt hagy maga mögött, és ez a bejelentés különösen nagy hiányt generál. Sajnálom, hogy az MVLSZ akkora bajban van, hogy egy ilyen színvonalas portált nem képes támogatni. Az MVLSZ-t, mint info forrást hadd ne minősítsem, a tartalom minősége önmagáért beszél. Csak egy kérdés merül fel bennem: idén nyáron lesz válogatott esemény bőven (Világliga, Universiade, felnőtt EB, junior VB), ezekről mind lemarad, aki nincs ott? Kedves Kemény Dénes és Beck György, nem lehetett volna a május 31. helyett augusztus 31. az oldal halálának napja? (Mielőtt félreértés lenne: ezekről az eseményekről itthonról tudósítani.)

szukesz hozzászólása
szukesz39117
2013.05.02. 10:32

Ez már biztos? Hol fogjuk ezután a gólokat, interjúkat megtekinteni. Az nso egy kalap szar, a helyi tudósítók meg nem foglalkoznak a nemzetközi poronddal. Komolyan, így akarjuk népszerűsíteni ezt a sportot? Gyalázat. Mindamellett, hogy egy bizonyos fővárosi csapat iránt érezhetően jobban elkötelezett ez az oldal, profi és színvonalas tartalmat nyújt, ami pótolhatatlan.