FACEBOOK

Tizenhárman Bariba

Tizenhárman Bariba
hozzászólás, 2013.03.25.

Benedek Tibor szövetségi kapitány a hétfő esti edzés után, a vlv-n hozta nyilvánosságra a szerdai olaszországi Világliga-mérkőzésre utazó 13 tagú csapat névsorát.

Ők utaznak Bariba kedden reggel (amennyiben ezt az időjárás lehetővé teszi):

Decker Attila, Lévai Márton (kapusok)
Bedő Krisztián, Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Madaras Norbert, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton (mezőnyjátékosok).

Az európai Világliga-selejtezők állása a C csoportban négy forduló után:

1. Magyarország 12,
2. Olaszország 7,
3. Oroszország 3,
4. Románia 2 pont

Fontos tudnivaló, hogy a Világligában nincs döntetlen, ilyen esetben hosszabbítás nélkül, azonnali ötméteresdobásokkal osztoznak a pontokon a csapatok, ám az így szerzett győzelemért csak két pont jár, a vesztes is kap egyet.

Utolsó csoportmérkőzésünket pénteken 18.00 órakor játsszuk Kecskeméten, s mint a tabellából is látszik, a két találkozó egyikének megnyerése elegendő a csoportgyőzelemhez. (Csak az első helyezett jut ki a nyári Szuperdöntőre.)

A találkozó szerdán 19.00 órakor kezdődik a montenegrói Abramovics és a görög Moiralisz bíráskodása mellett. (A FINA-delegátus Gianni Lonzi.)

A meccset Olaszországban a RaiSport2, Magyarországon a Digi Sport2 televízió adja élőben. A vlv a szokásos írásos élő közvetítésben tájékoztatja az olvasókat a meccs történéseiről.

Honlapunk munkatársa a csapattal utazik, így kedden este a helyszínről jelentkezünk és szerdán, a mérkőzés utáni órákban, még Bariból igyekszünk feltenni fotóinkat és a találkozót értékelő videónyilatkozatokat.

14 régi hozzászólás

Török Szultán hozzászólása
2013.03.26. 21:17

hiribi! Szerintem nézz utána ennek a kifejezésnek. Annyit segítek, hogy jogi téma. :-)

hiribi hozzászólása
hiribi38923
2013.03.26. 19:50

Azt úgy mondják, hogy az ártatlanság védelme. Annak legalább van értelme:)

sculler hozzászólása
sculler38921
2013.03.26. 15:30

Azért gyönyörű ! A leggusztusosabb görög sípmester ! Olaszországban, olasz válogatott meccsén Lonzi a delegátus ! Rajta is fehér sapka lesz.

Török Szultán hozzászólása
2013.03.26. 15:28

Szerintem várjuk meg a holnapi mérkőzést és utána mondjunk ítéletet. A bűnözőnek is kijár az ártatlanság vélelme, egy átalakulóban lévő csapattal se legyen másképp (ahol max csibészek vannak, nem gazemberek)! Továbbá felhívom a tisztelt fórumozók figyelmét pl. Kásás Tamás egyik interjúrára, ahol türelmet kért az új válogatott számára. Az olimpia óta tétmeccset (nem Volvo Kupa!) nem sokat játszottak.

éjfél hozzászólása
éjfél38919
2013.03.26. 14:07

Érdekes lista! Sajna megint olyan emberek vannak benn a válogatottba, egy-két kivétellel, akik nem bizonyítottak még semmit! Zéro OB-1 rutin, de méltassuk Őket! Hol vannak a többiek? Tegnap már megkaptam válaszban, hogy nem elég, ha valakit a Faragó élő adásban méltat, és elismeri a tehetségét, tudását, merthogy ugyan nem gólerős, de a csapat érdekeit teszi előtérbe azzal, hogy szerzi a büntetőket és kiállításokat! Nem elég a meccsenkénti 3-4-5 büntető és megannyi kiállítás? Ugyan már! Egymás segítése lenne a cél, nem pedig egyéni játékról kellene beszélnünk! Ha valaki így látja, akkor menjen sakkozni!

Oftyun hozzászólása
Oftyun38917
2013.03.26. 10:46

Amúgy Lévai Mártont látta már valaki védeni? Valószínűleg nagy tehetség lehet és nála gondolom a tapasztalatszerzés a cél, hogy pár év múlva lehessen rá számítani... ugyanez lehet igaz a Bedőre is...

qqcska hozzászólása
qqcska38916
2013.03.26. 10:16

VF88 - azért arra a negyedannyi (se) Honvédos költségvetésre nem vennék mérget. emlékezz: Sugár-hajtású volt akkoriban az a csapat, a fél válogatott ott játszott...

Oftyun hozzászólása
Oftyun38915
2013.03.26. 10:10

Amúgy Lévai Mártont látta már valaki védeni? Valószínűleg nagy tehetség lehet és nála gondolom a tapasztalatszerzés a cél, hogy pár év múlva lehessen rá számítani... ugyanez lehet igaz a Bedőre is...

Constans hozzászólása
2013.03.26. 07:23

A kapus poszt alakulására nagyon kíváncsi vagyok én is. Remélem a keretben lévő kapusok meghálálják a bizalmat. Sajnos ne ismerem annyira az összes Magyar kapust. Hála a Digisportos szerződének. :( Nagy Viktor most lép a legjobb kapus korba. Nem tudok mást tenni, mint bízom benne. Baksa biztos elásta magát valamivel, viszont Ő még fiatalabb a Viktornál. Még simán visszakerülhet a keretbe. A Tibor talán el is mondta Neki a véleményét. A többi poszton szerintem sok kiemelkedő tudásu játékos van. Ha a Tibor ügyesen összerakja a csapatot ütőképes válogatott lehet rövid időn belül. Hajrá Magyarok! :)

VF88 hozzászólása
VF8838913
2013.03.26. 03:54

Tudom, gyertek, kövezzetek, hogy álnaivan azt feltételezem, hogy szolnokon van belépő:( sajnálom, itt minden okés! tényleg elnézést, na pont ezért nem járok pólómeccsre, csak próbálom követni, hogy mi merre, olvasom a nemzetit, tudom kevés, hiszen itt nagyon nagyon sok nálam jóval hozzáértőbb ember van. tényleg, még egyszer elnézést, Kis Gábort és Hosnyánszkyt akkor is sportembertnek tartom, és a szolnok akkor is egy kalap... de hát jönnek most a kapusok, nem jön senki más az olimpiai bajnokokon kívül, sikeres építkezés, közgépénzből, jól van ez így. ingyen nézhetitek a sz.rt. bravo. nézzük akkor a rájátszást!! anno a honvéd negyedennyi (SE) költségvetésből és játékosállományból lett bajnok. ugyanezzel a kokóval. grat. majd lássuk!!!!!!!! és akkor lehet mindent így úgy amúgy magyarázni! hajrá! magyar póló = pénz és pénz és csókok. grat. hajrááá! egyetlen bizadalmam Tiborban van, hátha ő... Na majd talán rájönnek hogy nem csak a lóvé számít meg a \"sztárok\"! kíváncsi vagyok a szegedre, bár egyetlen magyar csapatként (mert ugye az nem kérdés hogy megnyeri a bajnokságot a hatalmas gerendEger és faSzolnok előtt) aztán a végén a VASAS mint csapat nehogy bezavarjon. HAJRÁ VASAS ANGYALFÖLD!!!!!!!

Daret hozzászólása
Daret38912
2013.03.25. 22:39

Bátori a baleset miatt maradt ki?

szamóca hozzászólása
2013.03.25. 22:39

és a kapusposzt...egy idegileg megkérdőjelezhető és egy ob1-es cserekapus

szamóca hozzászólása
2013.03.25. 22:36

jah, Tóth Marcit megutaztattuk? ki az a Bedő? volt már momentuma felnőttek ellen?

Hakapeszi hozzászólása
2013.03.25. 22:24

Tóth Márton mégse? Vagy lemaradtam valamiről?