FACEBOOK

BL: Szeged-Crvena Zvezda :-(

BL: Szeged-Crvena Zvezda :-(
hozzászólás, 2013.03.25.

Az Eger skalpját megszerző Crvena Zvezda vár a szegediekre a BL negyeddöntőjében. Ha sikerülne nyerni, akkor nem csak a Final Four részvétel lenne meg, hanem könnyebb ágon, a Vouliegmeni-Barceloneta meccs győztesével kellene játszani a döntőbe jutásért, a Jug Dubrovnik vagy a Partizan csak a fináléban következhetne. Óriási lehetőség előtt a szegediek.

Bajnokok Ligája, negyeddöntők. (A sorsolást Rómában végezték el, hétfőn délben.)

Galatasaray Isztambul (török)-Jug Dubrovnik (horvát)
Vouliagmeni-CNA Barceloneta (spanyol)
A-HID Szeged Beton-Crvena Zvezda (szerb)
Partizan Belgrád (szerb)-Szpartak Volgográd (orosz)

Az első mérkőzésen az elöl álló csapat a pályaválasztó.

Az időpontok:

Április 17. és május 1.

A sorsoláson az is eldőlt, hogy a legjobb négy között a Vouliagmeni-Barceloneta meccs győztese a Szeged-Crvena Zvezda párharc továbbjutójával küzd meg a döntőbe jutásért.

A Szeged játékosai a válogatott edzésén éppen vízben voltak, amikor a sorsolás zajlott. Amikor kikászálódtak a partra, azonnal Török Béla és Szivós Márton orra alá dugtuk a kismagnót és csak ennyit mondtunk: Crvena Zvezda...

TÖRÖK BÉLA (Szeged) a vlv-nek:

- Zvezda..., Zvezda... Az első meccs itt van ráadásul...? Ami engem illet, úgy gondoltam, hogy a Dubrovnikot és a Zvezdát kellene elkerülni, hát pont megkaptuk az egyiket. Ám nem tartom őket verhetetlen csapatnak. Sőt! Szerintem jó helyzetben vagyunk, meg tudjuk nézni az Egerrel vívott meccseiket, mi is játszottunk velük edzőmérkőzést, tehát nem ismeretlenek. És hát, Belgrád közel is van, ez sem utolsó szempont. Nem gondolom, hogy el kellene keserednünk - ijedjenek meg ők!

SZIVÓS MÁRTON (Szeged) a vlv-nek:

- Crvena Zvezda...!

- A Híd Szeged!

Azt gondolom, hogy ha ugyanilyen kérdést tesznek fel most fel ott egy játékosnak, hogy "A Híd Szeged?" - szerintem ők ugyanolyan bajban vannak, mint mi. Nagyon jó csapattal találkozunk - ahogy ők is. Mind a két csapat keményen fog küzdeni és a jobbik jut majd tovább. Remélem, mi leszünk azok!












1 régi hozzászólás

Chavez hozzászólása
Chavez38908
2013.03.25. 19:08

Mi ez a szomorú arc? :O A szeged nem megnyerni akarja a BL-t? Akkor meg nem teljesen mindegy, hogy kit kapnak? Mindenkit meg kell verni! Mellesleg lehetett volna rosszabb is -> JUG