FACEBOOK

Új keret a Volvo-hétre

Új keret a Volvo-hétre
hozzászólás, 2013.02.07.

Benedek Tibor a vlv útján ismertette jövő hétre összehívott keretét. Ebből a 18 játékosból kerül ki a jövő hétvégi kecskeméti Volvo Kupán szereplő magyar válogatott.

A meghívottak:

Bisztritsányi Dávid (Eger), Decker Attila (Szolnok), Lévai Márton (Szolnok)

Mezőnyjátékosok:

Angyal Dániel (Vasas), Bátori Bence (Eger), Bundschuh Erik (Eger), Decker Ádám (Szeged), Fülöp Bence (Honvéd), Gór-Nagy Miklós (Eger), Hosnyánszky Norbert (Szolnok), Jansik Dávid (Honvéd), Kis Gábor (Szolnok), Mezei Tamás (Eger), Salamon Ferenc (Eger), Somogyi Balázs (Szeged), Szivós Márton (Szeged), Török Béla (Szeged), Vámos Márton (Vasas).

A keret tagjai hétfőn találkoznak, s kezdik meg a közös felkészülést.

BENEDEK TIBOR a vlv-nek:

- A legutóbbi keret módosítását több dolog indokolta. Nagy Viktor csuklósérülést szenvedett, néhány napon belül derül ki, hogy ez a sérülés mennyire súlyos. Külföldön szereplő játékosainkat erre a hétre nem engedték el, mivel nem Világliga-hétről van szó, így bajnoki meccsük van. Továbbá mivel a Junior válogatott is szerepel a Volvo Kupán, az onnan behívott játékosok nem vándorolhatnak egyik csapatból a másikba a torna során, tehát ők a Junior válogatottal készülnek. További indok, hogy új játékosokat  próbálhassak ki, amit korábban is terveztem.

- Mi lesz a hét menetrendje?

- Hétfőtől készülünk, kedden lesz a Volvo Kupa sajtótájékoztatója. Pénteken megyünk le Kecskemétre, ahol a kupa keretében három mérkőzést játszunk, pénteken a Junior válogatott, szombaton Kanada, vasárnap Románia lesz az ellenfél.

8 régi hozzászólás

Hakapeszi hozzászólása
2013.02.08. 21:24

Bisztritsányinak örülök! Viszont azon tényleg ne lepődjön meg senki, ha kikapunk. Szerintem is most kb. a románok szintjén vagyunk, ez a realitás a külföldön játszók nélkül (2xVarga + Madaras)

pösze hozzászólása
pösze38537
2013.02.07. 21:24

Mindenképpen jó gondolat Tibitől, hogy cserélgeti a fiatalokat- hozzáteszem, az elmúlt két meccsen az újak sokat nem tettek hozzá a játékhoz (persze ezt ne is kérjük rajtuk számon, hogy a serdülőből, az OB1 felsőházát kihagyva,- vagy cserepadon ülve -17-18 évesen csodát lehet csinálni.) Remélem a kipróbálás folytatódik, de nagyon közelít a nyár és akkor már eljön az igaz megmérettetés is....Hajrá Magyarok!..:-)

szamárhegy hozzászólása
2013.02.07. 17:50

Ennek van ideje, meg kell valahogy találni 4-5, akár a szűk keretbe is beépíthető fiatal játékost. Ha jól emlékszem Kanada pár hete verte az amcsikat tétmeccsen, építkezéshez, keresgéléshez éppen jó ez a torna.

Török Szultán hozzászólása
2013.02.07. 17:27

Szerintem azért a románoknál jobbak vagyunk - az a debreceni meccs nem annyira mérvadó. Jövő hétvégén majd kiderül. Engem inkább a szerb, horvát, montenegro, olasz kvartetthez viszonyított helyzetünk érdekelne - nem azért, hogy kit kellene még be/visszahívni a válogatottba, hanem szimplán viszonyítási alapnak. Sajnos a horvátok nem fogadták el (lemondták?) a meghívást.

balzs hozzászólása
balzs38525
2013.02.07. 15:57

Gratulálok Bisztrónak a kerettagsághoz, örülök hogy Bundschuh és Gór Nagy is visszakerült a keretbe, jó keret ez is, nem gondolnám hogy ne nyerné meg az ebből a keretből összerakott válogatott a Volvo kupát. Hajrá magyarok!

B (régi) hozzászólása
2013.02.07. 13:17

Nincs semmi. Nem is csinálnék belőle ügyet, csak megjegyeztem, hogy pillanatnyilag egy szinten vagyunk a románokkal. Tény, hogy keressük a csapatot, építjük a jövőt, helyesen, de akkor is.

Török Szultán hozzászólása
2013.02.07. 12:48

Mi van ha nem nyerünk? A fő cél fiatal játékosok kipróbálása, beépítése a csapatba, hogy 1-2 éven belül kialakíuljon az aranyesélyes csapat. Véleményem szerint addig be fog csúszni több meglepő (de nem mulatságos) vereség, de nagyon hosszú úton indultunk el. Szerintem.

B (régi) hozzászólása
2013.02.07. 12:08

Jó erős torna lesz! Ha a románok a legerősebb keretükkel jönnek, akkor szépen meg is nyerik. Max. udvariasságból nem.