FACEBOOK

Montenegró ellen sem sikerült

Montenegró ellen sem sikerült
hozzászólás, 2012.07.31.

Két meccs, két vereség - ez az eddigi mérlegünk az olimpián. A helyzet azonban mégsem súlyos, mert a játék sokat javult, ma legalább a döntetlent megérdemeltük volna. Helyszíni jelentésünk.

Olimpia, London, csoportkör, 2. forduló

MAGYARORSZÁG-MONTENEGRÓ 10:11 (
2:2, 3:4, 3:3, 2:2)
London, Waterpolo Arena, v.: Borrell (spanyol), Flahive (ausztrál)
Magyarország: Szécsi - Varga T., Madaras, Varga Dénes, Kásás 1, Hosnyánszky 1, Kiss G., Szivós, Varga Dániel 2, Biros 3, Steinmetz Á. 1, Hárai 2, Nagy V.. Szövetségi kapitány: Kemény Dénes
Montenegró:  Sefik, Brguljan 3, Paskovics, Petrovics, Draskovics, Radovics 1, M. Janovics 2, N. Janovics, Ivovics 2, Zlokovics 1, Gojkovics 1, Jokics 1, Scsepanovics. Szövetségi kapitány: Ranko Perovics
Gól - emberelőnyből: 7/10, ill. 4/10
Gól - ötméteresből: 1/1, ill. 1/1
Kipontozódott: Petrovics (18.p.), Jokics (26.p.), Varga Dániel (28.p.)
Sárga lap: Kemény Dénes

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK A MÉRKŐZÉSRŐL

Csurka Gergely blogbejegyzése a mérkőzésről

Szabó Zoltán értékelése

Gergely István blogbejegyzése


vlv-képek


KEMÉNY DÉNES a magyar sajtó jelenlévő képviselőinek nyilatkozott.

- Szerintem a csapat a két nappal ezelőttihez képest javult, de ameddig elkerülhető gólokat ajándékozunk, szinte negyedenként egyet, addig senkit nem fogunk megverni. Hiába lövünk 10 gólt a szerbeknek, 10-et Montenegrónak, jó néhány emberhátrány a mi ajándékunk volt a javukra vagy az ötméteres - nem kellett érte megdolgozzanak. Most beszélhetünk kihagyott helyzetről, mert volt, de úgy gondolom, megint ott vagyunk, hogy nem a 10 lőtt gól a kevés, 10 lőtt góllal Montenegrót meg kell verni.

- Koncentrációhiány?


- Nem tudom, mert ha tudnám, nem csináltuk volna.

- Dénes eredményben, végül is, ha az amerikaiakat kettővel megverjük, akkor a csoportban valószínűleg másodikak vagyunk, semmi gond nincs még. Lélekben az előző meccs mennyit billentett rajtad és most ez helyre hozott-e valamit, azért?


- Nézd, ma lényegesen jobban játszottunk szerintem, mint két nappal ezelőtt, de az eredményjelző tábla igazságos, tettünk azért, hogy kikapjunk, sajnos pont egy gólnyit tettünk azért, hogy kikapjunk. Úgy gondolom, hogy most a román meccsre kell koncentrálni.

- Köszönjük szépen.


(Lejegyezte: Tina)


KISS GERGELY a vlv-nek:

- Annyit tudok mondani, hogy borzalmasan elkeseredett vagyok a vereség miatt és gratulálok Montenegrónak! Most nem tudok mást mondani, elnézést...


NAGY VIKTOR a vlv-nek

- Nehéz most mit mondani így egy perccel a meccs után. Sokkal jobban játszottunk, mint két nappal ezelőtt, de nem úgy, ahogy tud ez a csapat. Kevesebb hibát kellett volna elkövetnünk, ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Nagyon kemény ellenfél ellen játszottunk. Azért úgy érzem, hogy mindent beleadtunk a vízben, nagyon kicsin múlt, kis apróságon. Nem szabad elkeseredni, következő három mérkőzésre kell koncentrálni és meg kell nyerni, és utána - mondhatom, - az összes meccset meg kell nyerni. Sokkal-sokkal jobb volt ez a meccs, úgyhogy én bizakodó vagyok és minden csapattársam az lehet, előre nézünk csak.

(Lejegyezte: Tina)


VARGA DÉNES a vlv-nek:

- Látom el vagy keseredve te is. Mi is...

- Nincs okom örülni. Sokkal keményebb meccsen kaptunk, ki mint legutóbb. Sokkal összeszedettebben játszottunk, de nem volt meg még mindig az, amivel 10 lőtt gól elég tud lenni.

- Mivel van a baj? Az odafigyeléssel? Vagy az erővel?

- Szerintem most kicsit a koncentráltsággal volt gond, most már sokat pontosodtunk, de egy-két alkalommal lemaradtunk arról, amit akár a kapus, akár a játékostársak megkívántak védekezésben és ez pontatlansághoz vezetett.

- Mennyire nyomaszt titeket ez a mostani helyzet? Két meccs, két vereség...

- Hát engem nyomaszt, de muszáj lesz túllenni rajta, különben a harmadik nagy rangadónkat ebben a csoportban nem tudnánk megnyerni.

- Már számolgattak a kollégák, hogy ha az amerikaiakat két góllal veritek, akkor valószínűleg így is második a csapat.

- Jól van, mi még nem számolgattunk, mi még abban a fázisban vagyunk, hogy itt ezt feldolgozzuk. Aztán az a fázis jön, hogy elfelejtjük és aztán jön a többi dolog, ami előttünk áll.

- Köszönöm szépen Dumi, jó pihenést.

(Lejegyezte: Danna)


KÁSÁS TAMÁS a vlv-nek:

- Sokkal jobbak voltatok, mint tegnapelőtt, de ugyanúgy nem sikerült.


- Így van. Igazából ez a kulcsmondat, hogy sokkal-sokkal jobbak voltunk, mint az első meccsen. Az volt a különbség, hogy ebben benne volt szívünk-lelkünk, tehát tényleg mindent kiadtunk, és nagyon sokat beszélgettünk a két meccs között, és ez meglátszott a vízben. Tehát amíg az első meccs után nagyon nehezen nézhettünk tükörbe este a fürdőszobában, mert nem vittük be a lelkünket, meg a szívünket a vízbe, ma én úgy gondolom, igen. Büszke vagyok mindenkire, mert emelt fővel jöttünk ki. Nagyon sok hiba volt most is, de ez a vereség olyan, amiből azért lehet erőt meríteni.

- Mi az, amiben javulni kell?

- Még ha megpróbálnánk, mondjuk egy góllal többet lőni az ellenfélnél, akkor szerintem az segítene.

- Akkor valószínűleg nyernétek...

- Nem tudom…, ha mi nem jövünk rá, akkor gubanc van, de rá fogunk jönni, és ma is a kapufa éle, a blokkok azért nem a mi javunkra döntöttek, mert ma még ezt nem érdemeltük mi meg. De mondom, az első meccs és a mostani meccs között ég és föld van. Tehát én úgy gondolom, hogy most már ráléptünk arra a pályára, ami jó irányba vezet.

- Mi segíthet szerinted a csapatnak ilyenkor? Egy nagy alvás, egy nagy kiabálás, száz fekvőtámasz vagy zenehallgatás…?

- Az, hogy ugyanúgy bízzunk abban, hogy ez menni fog. Tehát ugye az első meccs és a második meccs közötti különbséget, azt hiszem, hogy mindenki látta kintről, hozzáállásban is, ugyanezen az úton kell továbbhaladnunk, és akkor, ha emelt fővel tudunk kijönni, és úgy megyünk be, hogy mindent megteszünk, akkor előbb-utóbb nyerni is fogunk, de minimum úgy fogunk tudni kijönni a vízből, hogy nem szégyenkezünk.

- Erőben jól érzitek magatokat?

- Jól. Én például személy szerint ma sokkal jobban éreztem magam, nyilván azért, mert sokkal jobban fel voltam spannolva.

(Lejegyezte: Di Giovanni Szandra)


STEINMETZ ÁDÁM a vlv-nek:

- Először is nagyon szeretném megköszönni a szurkolást azoknak, akik itt voltak Londonban, illetőleg a tévé képernyője előtt drukkoltak nekünk Magyarországon! Sajnálom, hogy a mai találkozót nem sikerült megnyernünk. Úgy gondolom, nem kell részleteznem, mindenki láthatta, hogy ez egy sokkal koncentráltabb magyar válogatott volt, mint az elmúlt találkozón. Nagyon sokat fejlődtünk egyénileg és csapatilag is, sokkal nagyobb elszántság volt a társaságban. Pontosan ezért vagyok csalódott, hogy ez sem volt elég. Az utolsó pillanatokban döntő szituációkban hibáztunk, és ennek köszönhetően nem tudtunk legalább egy pontot szerezni.

- Még egyszer sem vezettünk az olimpián – most is csak futottunk az eredmény után –, de most tényleg úgy volt, hogy majdnem sikerül egyenlíteni és fordítani. Miben kell változtatni, van-e valami, amit most tudsz mondani?

- Ugyanúgy három góllal vezetett az ellenfél, mint a szerb meccsen, de most volt tartásunk. Ott talán a csapat többsége feladta, hogy vissza tudunk jönni a mérkőzésbe. Ez most egy pillanatig nem fordult elő, ezért nagyon büszke vagyok a csapatra. Fölálltunk, és az utolsó pillanatig kiélezetté tettük a találkozót. De két meccs után két vereséggel állunk, és tovább nem vághatjuk a fát magunk alatt. A román meccs sem lesz sétagalopp, illetőleg az USA, amely megverte ezt a Montenegrót, szintén az olimpiai aranyérem egyik favorit csapata. Ellenük sem lesz könnyebb, de talán ahogy jönnek a mérkőzések, egyre jobban össze fogunk állni. Csak azt tudom mondani, hogy tovább fogunk jutni a csoportból, és a célunk az, hogy minél előrébb kerüljünk. Ha így folytatjuk, ha ez a tendencia folytatódik, amit ma láttunk, akkor jó esélyünk van a végéig eljutni.

- Köszönöm szépen, Ádám! Jó pihenést!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)


HÁRAI BALÁZS a vlv-nek:

- Nagyon pozitív vagyok, nem szabad most elkeserednünk, ez sokkal jobb volt, mint az eddigi sorsdöntő meccseink. Elindult valami a csapatban, ami eddig hiányzott és ezt visszük tovább. Egyre jobb  lesz, ha a végére, akkor a végére, de szerintem ami most elindult akarás a csapatban, azt már "nem engedjük el", visszük tovább és innentől kezdve nyerünk. Még jobban, még több energiával, még nagyobb akarással csináljuk és meglesz az eredménye. Köszönöm!


A magyar csapat legközelebb csütörtökön, magyar idő szerint 16.30-kor száll vízbe, Románia ellen.

További keddi eredmények:

A csoport

Horvátország-Spanyolország 8:7 (2:1, 3:2, 2:4, 1:0)

Ausztrália-Kazahsztán 7:4 (2:1, 2:0, 2:2, 1:1)

Görögország-Olaszország 7:7 (2:1, 1:2, 2:3, 2:1)

A csoport állása két forduló után:

1. Horvátország 4, 2. Olaszország 3, 3. Spanyolország 2, 4. Ausztrália 2, 5. Görögország 1, 6. Kazahsztán 0 pont

B csoport

Szerbia-Nagy-Britannia 21:7 (3:3, 7:2, 6:1, 5:1)

USA-Románia 10:8 (3:3, 1:2, 3:0, 3:3)

A csoport állása két forduló után:

1. Szerbia 4, 2. USA 4, 3. Montenegró 2, 4. Románia 2, 5. Magyarország 0, 6. Nagy-Britannia 0 pont

OLIMPIAI ALOLDALUNK

67 régi hozzászólás

hiribi hozzászólása
hiribi36575
2012.08.01. 21:56

Ha láttátok (persze miért ne láttátok volna) a montenegrói mérkőzés után, Biros Péter által adott nyilatkozatot, akkor a az amit mondott és az arcmimikája sokat elárul a gondokról. És a magyar csapatkapitánynál kevés ember látja pontosabban a probléma lényegét. SZERINTEM MEG LESZ AZ ARANY ! HAJRÁ MAGYAROK !!!

lézer hozzászólása
lézer36574
2012.08.01. 16:32

Remélem ez a megrendülés nem okoz maradandó sérülést,nem venném a lelkemre.:-) Ilyen ez a net!:-) .Itt tegeződnek,bizony.:-)) Nos nem ez most a legfontosabb,hagyjuk is,viszont remélem az a nagyképű férfi társaság vezetőstől, edzőstől,játékosostól figyelte a lányokat ,és talán megérezték,hogy hogyan is kell egy Olimpián jelen lenni. Sport diplomácia : hatalmas siker,hogy ez a görög játékvezető még jelen van a magyarok mérkőzésein,gondolom ebben egyétérthetünk balzs?

dr.Kodaj Imre hozzászólása
2012.08.01. 15:55

Tisztelt Lézer! Abban egyetértünk, hogy ez az internet egy csoda, ez mindent tud!Megrendülten észleltem, hogy tegeződünk. Tisztelettel: K.I.

B (régi) hozzászólása
2012.08.01. 15:31

A Figes nevű angol játékost honosítani kéne, lehetőleg már erre az olimpiára.

mikasa1 hozzászólása
mikasa136571
2012.08.01. 13:55

V7 A hirek 2011-i keltezésűek,a Pekingi döntő 2008. aug.24. vasárnap, sokan úgy gondoljuk ,hogy az olimpia után el kellett volna kezdeni épiteni egy új csapatot,és akkor p.l. ezek a 2011 hirek sem ilyen eredményeket mutattak volna. Erre szokták az mondani,hogy feléli valaki a jövőt,itt most évekig nem lesz válogatott szinten komoly eredmény,de ami megnyugtató Kemény Dénesé a döntés,és Kemény Dénesé a felelősség!

V7 hozzászólása
V736570
2012.08.01. 13:35

Ez is egy nagyon jó értékelés, ha valaki még nem látta! Olimpia: Ne temessük még a vízilabdázókat! - Csapó http://www.nemzetisport.hu/nsotv_csapatsportok/olimpia-ne-temessuk-meg-a-vizilabdazokat-csapo-2155835

V7 hozzászólása
V736569
2012.08.01. 13:17

Aki hiányolja a magyar utánpótlás játékosokat a keretből, annak érdemes ezt a régi hírt elolvasni: http://vlv.hu/news/6601/universiade-vereseg-japantol Itt értékesebbek a hozzászólások mint maga a cikk: http://vlv.hu/news/6627/universiade-torokveres-9-hely Ha a nagy öregek nem lennének a csapatban, akkor lehet, hogy kis sem jutunk az olimpiára. Vagy a Britekkel játszanánk élethalál harcot a csoport ötödik helyért!

lézer hozzászólása
lézer36568
2012.08.01. 12:21

Kedves im! Celsae graviore casu decidunt turres. * Recsegőbb robajjal dőlnek le a nagy tornyok. (Horatius) Remélem ennek nyomokban is megérted az értelmét! Semmi sem botorság,ami előre vihet. Kérlek nagy tisztelettel nézd el nekem hogy nem vagyok egy Lőrincze professzor,bár képzem magam ebben az irányban is!:-)(Tudom most lesznek akik azt irják majd,hogy azt jól teszem,de ezt a poént most el is sütöttem) Olvasd el itt a második bejegyzést,és nézd meg a dátumot kérlek,és emlékezz vissza Kis Gergő tegnapi játékára,vagy mikor azt mondtam,hogy Szivósnak percei lesznek az Olimpián(két mérkőzés 6,41perc) Köszönöm. Egyébként egyet beszélünk,csak én több munkát a Kapitánytól,és drasztikusabb váltást a csapatban,vártam volna. Filip Filipovic-ot meg szeretné leigazolni a Debrecen?

lili hozzászólása
lili36567
2012.08.01. 11:41

Szia balzs, Köszönöm a kommented, persze lányból vagyok, és soha sem vizilabdáztam, de felháborít amit egyik-másik meg merészel engedni magának itt. Remélem azért érted, amit mondani szerettem volna...

im hozzászólása
im36566
2012.08.01. 11:37

A harmincasok nem rosszabbak, mint eddig, nem kevésbé zseniálisak, mint eddig. Sajnos az ellenfelek nem álltak meg azon a szinten, amin 4-3-2-1 évvel ezelőtt voltak, mi viszont mintha még mindig a 6-8 évvel ezelőtti szinten lennénk. Akkor az volt a csúcs. Ma már nem elég. Már Pekingben sem lett volna elég, ha nincs óriási szerencsénk, ami mellé persze óriási szív is társult. Ezek a srácok nem felejtettek el játszani. Mindnek megvan ma is a maga speciális, utánozhatatlanul egyedi tudása. Most valamiért mégsincs egyben a csapat. Hogy ez kinek a hibája, nem tudom. Általában fejétől bűzlik a hal. Kásás Zoltánnak igaza volt, Peking után azonnal fiatalítani kellett volna. Az az idősebbeknek is pluszt jelentett volna. Most több fiatallal és hárommal kevesebb idősebb játékossal, tönkre vernénk a világot. Ja és az újak közül három helyett másik hármat (akár már nem egészen fiatalt) vihetett volna a kapitány. De ez csak az én véleményem. Nem szakma, nem hozzáértés, nem szentírás, csak vélemény. Talán még van egy kis tartalék lelkierő a csapatban. Sajnálom, hogy innen a tv elől nem segíthetek!

im hozzászólása
im36565
2012.08.01. 11:15

Zsolt68 szerettem volna elolvasni a hozzászólásodat, mert a legutóbbi is érdekes volt. Akkor átküzdöttem magam a rengeteg, zavaró nagybetűn. Most nem volt erőm hozzá. Nem tudom, tudod-e, hogy a nagybetű használata a neten a kiabálást, ordítozást jelenti. Tudom, hogy nem ez volt a szándékod, hanem hangsúlyt szerettél volna adni a mondandódnak. Sajnos az ellenkező hatást éred el vele. Kérlek szépen, hadd olvassam a hozzászólásodat nyugodtan, kérlek szépen, írj normál betűkkel. Irónia nélkül mondom, nagyon megköszönöm, mert érdekes, amit írsz. Üdv.

im hozzászólása
im36564
2012.08.01. 11:09

Lézer irományaidban nyelvhelyességet és filozófiai mélységet a latin idézetek ellenére csak nyomokban találok, de azért mulattatnak. Szurkolást felcserélni filozófiával egy vízilabda meccs elemzése során - szerintem botorság. Kevesebb filozófia, kicsit több szurkolói megjegyzés és kicsit szerényebb villogtatása az állítólagos szakmai hozzáértésednek- szimpatikusabb lenne

lézer hozzászólása
lézer36563
2012.08.01. 10:48

balzs Nem aggódom ,és minden elismerésem az ott folyó munkáért. drkodaj Imre Úr Canes timidi vehementius latrant, quam mordent. és még egy csak a kedvedért: Falsa tempore ac spatio vanescunt. Az episztemológia segitségével megmutatom Neked a valóságot. Ha kérdésed van nyugodtan tedd fel,és segitek eligazodni a vizilabda rejtélyes világában.Várom észrevételed,kérdésed. De okos legyen ám,és ne személyeskedő,mert nagyon érzékeny vagyok!:-)

balzs hozzászólása
balzs36562
2012.08.01. 10:31

Lézer, ne aggódj! zsolt68, nyugodtan kikapcsolhatod a caps lock-ot...

toldo hozzászólása
toldo36561
2012.08.01. 10:25

lézer Nekem tetszik a polgárpukkasztó stilusod,ne is hagy abba.

zsolt68 hozzászólása
zsolt6836560
2012.08.01. 10:15

SZIASZTOK KEDVES MINDANNYIAN ! A VÉDEKEZÉS,A VÉDEKEZÉS ÉS HARMADSZOR IS A VÉDEKEZÉS. CSAK ISMÉTELNI TUDLAK BENNETEKET ÉS A DÉNEST. A DÉNES ELMONDTA A LÉNYEGET , AZ IGAZSÁGOT. DE SZERENCSÉRE TI IS ÖNKRITIKUSAK VAGYTOK , ÉS EZ LEGALÁBB JÓ. IGEN ,DÉNES, A KONCENTRÁCIÓ HIÁNYZIK A VÉDEKEZÉSBEN. SOK A FIGYELMETLENSÉG, SOK A BUTA HIBA. A MÁSIK NAGYON FONTOS: 12/4 AZ NAGYON KEVÉS AZ EMBERELŐNYBEN. AZT GYAKOROLJÁTOK. DE ROGYÁSIG. OLYAN NAGY HELYZET AZ EMBERELŐNY ,HOGY AZT VÉTEK KIHAGYNI. MONDTAM ,HOGY HÁTULRÓL KÖZÉPRŐL VALAMI IRDATLAN PONTOSÁGGAL BE KELL VÁGNI. A MÁSIK - ÉS EZ IGAZ AZ EMBERELŐNYRE IS- SOKKAL NAGYOBB BÁTORSÁG, ÉS MÉG NAGYOBB AGRESSZIVITÁS KELL. TI AKKORA TUDÁSÚ JÁTÉKOSOK VAGYTOK ,HOGY AZ VALAMI FANTASZTIKUS,AKKOR PEDIG BE KELL TENNI AZ EMBERELŐNYÖKET. HA LEHET 100 %-KAL. ERRE KELL TÖREKEDNI MINDEN ERŐTÖKKEL. A LÖVÉSEKNÉL SZERINTEM TÖBBET KELL LŐNI FÖLFELÉ. ÉS ERŐSEBBEN, ÉS PONTOSABBAN. NAGYON GYENGÉK VOLTAK A TÁVOLI LÖVÉSEK. BELE KELL ÁLLNOTOK, ÉS HA KELL EMBERREL EGYÜTT BE KELL VÁGNI. KÉPESEK VAGYTOK RÁ ! ÉS A VÉDEKEZÉSBEN ÉN KŐKEMÉNYEN KITARTOK A SZOROS, EGY AZ EGYES VÉDEKEZÉS MELLETT. HA NINCS KIHAGYÁS ,AKKOR AZ MŰKÖDIK. BÍRNOTOK KELL ! JÓ GYAKORLÁST ROMÁNIA ELLEN ! ENGEDJÉTEKL MEG , HOGY A CSAJOKNAK IS ÜZENJEK. NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁJUK AZ AMCSI MECCSÉRT. MOST MÁR VALÓBAN ELHISZEM ,HOGY AZ ARANYÉRT JÖTTEK. AMIT ÍRTAM A FIÚKNAK ,AZ RÁJUK MÉG FOKOZOTTABBAN IGAZ. NAGYON-NAGYON FONTOSAK A KINTI LÖVÉSEK. SOK BÁTOR ÉS PONTOS LÖVÉS KELL EMBERELŐNYBEN ÉS AKCIÓBAN IS. OLYAN KICSI A KAPUS ABBAN A NAGY KAPUBAN , HOGY KÍNÁLJA MAGÁT A PONTOS LÖVÉS. ÚGYHOGY BÁTRAN,PONTOSAN,NAGY ERŐVEL LŐJJETEK KINTRŐL. DE EJTENI IS LEHET. NÁLATOK AZ IS MŰKÖDIK. VÉDEKEZÉSBEN PEDIG MÉG FEGYELMEZETTEBBEN , MÉG KONCENTRÁLTABBAN KELL JÁTSZANI. GRATULÁLOK ! CSAK ÍGY TOVÁBB ! ÉS AKKOR A DÖNTŐBEN ELCSÍPITEK AZ AMCSIKAT IS ! PUSZILLAK BENNETEKET. MÉG EGY ÜZENET DANINAK: PÉLDAÉRTÉKŰ SPORTEMBER VAGY ! MINDENKINEK AZT KIÁLLTANÁM: ÜNNEPELJÉTEK ! ÜNNEPELJÉTEK ! MINDEN JÓT ÉS SZÉPET MINDANNYIOTOKNAK !HAJRÁ ,MAGYAROK !!! JÖVŐ HÉTEN ÉN IS MEGYEK. VÁGVÖLGYI ZSOLT

dr.Kodaj Imre hozzászólása
2012.08.01. 08:11

Kedves Lézer! Melléfogás ismeretelméleti síkra terelni a diskurzust, mert óriási csacsiságok sülnek ki belőle ( si tacuisses, philosophus mansisses). Kikaptunk (2x is). Holnap nem kel fel a nap?

lézer hozzászólása
lézer36558
2012.08.01. 07:57

Ja és nyugi,a Románokat,Amerikaikat (bár ott játszik az egyik kedvencem,(Tony Azevedo),és Angolokat megverjük, a kieséses szakaszból is tovább megyünk,és a négy között meg már bármi lehet. Egyébként én is szabadságon vagyok.:-)

lézer hozzászólása
lézer36557
2012.08.01. 07:42

balzs Hmmm,nem érted,Drága Ismeretlen. Nem kell ajánlani senkit,csak ki lesz az edző Egerbe,ha Gerendás lesz a Szövetségi Kapitány? Erre vonatkozott a megjegyzés.:-) Igaz elismerem,hogy kicsit provokativ,de jó nem?:-)

lézer hozzászólása
lézer36556
2012.08.01. 07:36

REALITÁS,VALÓSÁG,TÉNY, Valóság, ami tényleg létezik, szűkebb értelemben atért betöltő testek létezése. A gondolatnak is van azonban valósága, mégpedig kétféle, tényleg van mint gondolat, továbbá lehet érvényes, igaz gondolat, smint ilyen ellentéte a hibás, irreális gondolatnak, mely a valóságnak nem felel meg A csoport állása két forduló után: 1. Szerbia 4, 2. USA 4, 3. Montenegró 2, 4. Románia 2, 5. Magyarország 0, 6. Nagy-Britannia 0 pont ÁLMODOZÁS Voltaképp akkor álmodozunk, amikor semmi nem kényszerít minket arra, hogy aktívan gondolkodjunk, tehát az álmodozás az agy pihentető állapota.:-):-) Úgy látom itt elég sokan szabadságon vannak,ami természetes is,hisz OLIMPIA van.

k hozzászólása
k36555
2012.08.01. 06:34

Engedjétek meg, hogy a legfontosabbal kezdjem; HAJRÁ MAGYAROK! Ami a kevésbbé jelentőségteljes dolgokat illeti; bizonyos körülmények megítélése nem vélemény, hanem tény kérdése. A csapatot az ember azért szereti, benne a játékosokat egyenként is, mert amellett, hogy csodálatos, felemelő, felejthetetlen élményekkel ajándékozták meg a szurkolókat és az országot, emberi tartásból is példát mutattak. Mindenek azonban semmi köze nincs egy adott mérkőzésen nyújtott teljesítményhez. Nos aki Kásás Tamás játékát negatívan ítéli meg az elmúlt két mérkőzésen, különösen az utóbbin az a tényekkel szemben foglal állást, egyszerűen vak. Kásás Tamás csodálatosan játszott. A játéka maga volt a vizilabda. Ez nem képezheti vita tárgyát, tényekről ugyanis nem lehet vitatkozni. Varga Tamás Montenegró elleni hibájából, azt követően gólt kaptunk, hogy előtte támadásban hibázott. Mindez nem lett volna végzetes, ha nincs ebből - elől-hátul hiba egy támadás-védekezésen belül - legalább másik három-négy hasonló. Kiss Gergőnek, Hosnyánszky Norbinak is volt ebből a fajtából - labdaeladás-kiállítás, rossz lövés-ötméteres. Hibázott támadásban Varga Dumi, Madaras, Biros is. Abból azonban, hogy a játékosok többsége hibázott, rossz döntést hozott nem következik, hogy nincs helye a csapatban és van nála a posztján jobb, és végkép\' nem következik, hogy a csapat iránti megbecsülésünk, tiszteletünk, szeretetünk megkérdőjeleződjék. Mindezeket már rég kiérdemelték, úgyhogy maradjunk hűségesek! Buzdítsuk őket a harcban! Hajrá fiúk; küzdjetek utolsó leheletig, vagy ahogy a spártaiak csatába engedték a harcosokat amikor kezükbe adták a pajzsukat; ezzel vagy ezen.

dossantos hozzászólása
2012.08.01. 01:28

aurel, Dumi megcsinálta ezt jún. 21-én szolnokon is a románok ellen :) csak akkor gól lett belőle... (úgy rémlik, azon a meccsen a második gólja volt... a videók között fent van...) :)

aurel hozzászólása
aurel36553
2012.08.01. 00:25

Amikor 1:38-cal a vége előtt Varga Dénes átfűzte magát a védőn és a labda - mint a tálcán egy korsó sör - végig ott járt a kezén, az milyen volt már... No ez a magyar póló! Aztán, mikor kapufára lőtte, elkezdtem zokogni, hogy mindig azon a pár centin múlik... a kislányom meg vigasztalt - aztán ő is sírt. Most meg nyilatkozza a Kása, hogy a szerbek ellen nem adták bele szívüket-lelküket. Hát akkor tessék nekilátni emberek, \"most kezdődik az olimpia!\" HAJRÁ FIÚK!!!

danielecske hozzászólása
2012.08.01. 00:04

Dossantos!A szívemből szoltál!!Nagyon drukkoljon mindenki, és akkor meglessz!!Okoskodni pedig lehet mindenkinek, de majd az Olimpia után!

aurel hozzászólása
aurel36551
2012.08.01. 00:03

Amikor 1:38-cal a vége előtt Varga Dénes átfűzte magát a védőn és a labda - mint a tálcán egy korsó sör - végig ott járt a kezén, az milyen volt már... No ez a magyar póló! Aztán, mikor kapufára lőtte, elkezdtem zokogni, hogy mindig azon a pár centin múlik... a kislányom meg vigasztalt - aztán ő is sírt. Most meg nyilatkozza a Kása, hogy a szerbek ellen nem adták bele szívüket-lelküket. Hát akkor tessék nekilátni emberek, \"most kezdődik az olimpia!\" HAJRÁ FIÚK!!!

ladorjan hozzászólása
2012.07.31. 23:58

Kedves Lili, a magyaroknak is van egy jó szava erre: legendás!

dossantos hozzászólása
2012.07.31. 23:21

uramatyám... nem lehetne a regisztrációt vmi IQ-teszthez kötni, hogy bizonyos szint alatt ne tudjon ide írni senki? mert a sok hülyeséggel kár szennyezni a világot... ami az \"öregeket\" illeti, tény, hogy nem lesznek már fiatalabbak, de sztem ez legtöbbünkkel így van... az meg, hogy vkire most egy 35ös, 36os vagy épp 37es \"címke\" van ragasztva, kit érdekel, amíg kenterbe verik a huszoneleje/huszonközepe címkével ellátottakat?! :D én örülök annak, hogy vállalták, hogy ott vannak, hogy végigcsinálták a felkészülést, hogy 3 arannyal (ill. Csuvi 2vel) ugyanolyan motiváltan utaztak ki, mint azok, akik először járnak olimpián! a sok sipákolás/károgás/okoskodás/észosztás stb. helyett inkább szurkolni kéne ennek a csapatnak, ha már ők vannak ott! aki meg erre nem képes, az inkább ne is nézze a meccseket se... semmi szükség a negatív energiákra... számunkra a magyar vízilabda ünnepe lehetne ez az olimpia, hiszen minden bizonnyal ez az 5 játékos utoljára vesz részt játékosként olimpián, és ahelyett, hogy megragadnátok a lehetőséget, hogy idén utoljára szurkolhattok olimpián ilyen legendás játékosoknak, mint Kása, Szecska, Biros, Kiss, VargaT, ti inkább azt választjátok, hogy a csapat ellen drukkoltok? komolyan döbbenet... és ti tartjátok magatokat nagy magyar szurkolóknak? én szégyellem magam helyettetek...!

balzs hozzászólása
balzs36548
2012.07.31. 23:16

Lehet nem az enyém lesz az utolsó szó, de akkor is: Hajrá magyarok! Az igazi magyar szurkolók bíznak Bennetek!

balzs hozzászólása
balzs36547
2012.07.31. 23:14

Lili, ne vedd személyeskedésnek és nem is akarok vitatkozni Veled, de aranyos ez a \"mi pedig még fiatalon sem kellettünk\" mondat a férfi vízilabda válogatottal kapcsolatban egy női néven író hozzászólótól. :)

balzs hozzászólása
balzs36546
2012.07.31. 23:12

lézer, bocs nem foglalkozom munkaközvetítéssel, nem tudlak beajánlani sehova...:-()

Gábor hozzászólása
Gábor36545
2012.07.31. 22:42

Drága Adrienne! Dehogy vagyok én a legokosabb, annyi a \" történetem\", hogy ugyanúgy járok pólómeccsekre, nézem a vízilabdát mint Ti. Ha a \'szakértelmet\' idézőjelben kell érteni (nyilván úgy) akkor most nem sértődök meg ( nem érek rá és kedvem sincs hozzá meg írtam már, hogy én is szeretlek) Ja és tényleg \"grafomániás\" vagyok...De most már csendben maradok, tiétek a \"pálya\"... Üdv.: G.

Gábor hozzászólása
Gábor36544
2012.07.31. 22:36

Kedves \\\'ladorjan\\\'! Megnézem a meccset még egyszer (azt hiszem meg tudom oldani) és ha megváltozott a véleményem fogom jelezni. De komolyan. Üdv.: G.

Adrienne hozzászólása
2012.07.31. 22:12

Én tudom,hogy itt Gábor a legokosabb, legnagyobb szakértő.De nemtom,asszem :) ez egy szurkolói oldal és nem egy szaklap.Szóval a hülyék itt szurkolhatnak. Hajrá! :)

Gábor hozzászólása
Gábor36542
2012.07.31. 21:56

Kedves \\\'ladorjan\\\'! Megnézem a meccset még egyszer (azt hiszem meg tudom oldani) és ha megváltozott a véleményem fogom jelezni. De komolyan. Üdv.: G.

lili hozzászólása
lili36541
2012.07.31. 21:15

Ja, és bízom abban, hogy nem csak a saját nevemben beszélek amikor azt merem kijelenteni, hogy néhányan nagyon untatnak már ezzel az \"öregek\" ellen írányuló negatív attitűddel... Én úgy érzem nélkülük nem is működne a csapat, bíznak bennük a többiek, erőt adnak, a tapasztalatuk támaszt nyújt. Lemaradtok a lényegről... jó, lehet nem húsz évesek már, de ők \"öregen\" is kellenek egy olimpiai csapatba, mi pedig még fiatalon sem kellettünk. A legjobbak vagytok fiúk! Az angoloknak van egy jó szava erre : Legendary! Akárki mást mond, hülyeségeket beszél! Nem nagyon érdemes vele foglalkozni. (:

lili hozzászólása
lili36540
2012.07.31. 21:00

Annyira hihetetlenül arrogáns módon okos itt egyik- másik \'szurkoló\', hogy kedvem lenne megkérdezni, ők vajon mihez értenek privátban? Büszke vagyok a csapat minden egyes tagjára, továbbra sem érzem, hogy jogunk lenne Kemény Dénes döntését cáfolnunk. Gyönyörű meccs volt,élveztem minden percét, szépen összeszedte magát a csapat, gratulálok az erejükhöz, úgy gondolom mindenre van esélyünk!!! Én csak azt kívánom teljes szívből, hogy a végén emelt fővel távozzanak majd a fiúk a tehetségükhöz méltóan! Sajnos a szerencse most kevesebbszer állt a mi oldalunkon, mint Montenegróén, bízom benne, hogy ezután mellénk áll majd. Hajrá fiúk, ti vagytok a büszkeségeink akármi lesz!!!

ladorjan hozzászólása
2012.07.31. 20:27

Kedves Gábor, akkor mégiscsak Adrienne-nek van igaza? Fölösleges ilyen hosszú lére ereszteni a fejtegetést, ha nem sül ki belőle semmi értelmes. Ráadásul Kása és Varga Tamás megítélésében akkora a nézeteink közti eltérés, hogy kár is vitatkoznunk. Azért én is javaslom, ha teheted, nézd meg még egyszer a meccset, és figyeld csak az \"öregeket\", nem kizárt, hogy megváltozik a véleményed.

wp10wp hozzászólása
wp10wp36538
2012.07.31. 20:23

Nem hiszem el hogy miert nem lehet teljes szivvel es hittel szurkolni azoknak az embereknek, akik Isten tudja mit adnak fel, azert, hogy itt az olimpian megszakadjanak a hazajukert. Nem tudom hany kedves hozzaszolo elne tul mindazt amit ok csinalnak nap mint nap!ezt a munkat es hitet amit ebbe olnek a jatekosok egyesek semmibe veszik es itt kritizaljak oket, es ha olimpikonjaink neadjisten ezeket a hozzaszolasokat olvassak nem biztos hogy motivalni fogja oket, hogy ennyi ember \"szurkol\" nekik. Ugyhogy aki ugy erzi, hogy nem kepes egy jo szot sem szolni ezekrol a hatalmas jatekosokrol az NE IRJON, mindenki erdekeben. Aki pedig kicsit is magyarnak erzi magat az hittel biztassa a fiainkat, mert szukseguk van erre, de a karogas ra senkinek sincs!!!! HAJRA MAGYAROK! hAJRA MAGYAR VIZILABDASOK!

V7 hozzászólása
V736537
2012.07.31. 20:21

Kásás még mindig beférne bármelyik válogatottba a világon! Kedves Gábor!

V7 hozzászólása
V736535
2012.07.31. 20:00

Kedves Gábor! Varga Tamás töbsször szenzációsan védekezet, szinte leradírozta Zlokovic-ot! De igen ő sem lett fiatalabb sajnos! Viszont nincs még egy ilyen fanatikus játékos az egész mezőnyben! Olvass róla egy kicsit: http://hvg.hu/sport.csapatsportok/20120514_vizilabda_Varga_Tamas

lézer hozzászólása
lézer36534
2012.07.31. 19:54

Nos, van kapusedzőnk,aki ráadásul a statisztikát is vezeti,könyörgöm nem veszi észre,hogy ennek a montenegrói kapusnak magasan kell lőni, Szivós: 2 mérkőzés,6,42 perc,érdemes volt kivinni!:-) Szécsi 40%-al kezdő!? Nagy V: 66,7% Varga Dani keveset van a vizben,ma 11,44, ugye ez nem komoly? l balzs,kereshettek edzőt!:-) Ezt is kitörlöd? újságirók gyöngye!:-) Ja Varga Dani még igy is a csapat legeredményesebb játékosa!

Gábor hozzászólása
Gábor36533
2012.07.31. 19:51

Kedves \'ladorjan\' nem haragszom, de ha figyelmesen olvastad volna szövegemet, akkor feltűnt volna, hogy szerintem az öregek közül azért a Birosnak helye van. Amúgy Kása szerintem egyáltalán nem óriási, Varga T. és Kiss Gergő már nem oda való...és azt is leírtam, hogy \' VALÓBAN NEM OLYAN SZINTŰ A HÁTORSZÁG, MINT A KÁSÁÉK VOLTAK FIATALON...Ez van...

Gábor hozzászólása
Gábor36532
2012.07.31. 19:43

Kedves Adrienn! A két rege egy rege csak duplán jelent meg...elnézést, hogy nem olyan egy soros frappáns \'szakmai vélemény\' ,mint a Tied.Én is szeretlek. Üdv.: Gábor

ladorjan hozzászólása
2012.07.31. 19:41

Gábor, ne haragudj, ez egy baromság, hogy gondolod, hogy egy Bundschuh mondjuk Varga Tamás helyett, vagy Hegedűs Kása helyett? Elképzelni nem tudom, te mit nézel, nem veszed észre, hogy Kása óriásit játszik? OK, Kiss Gergő adott két rossz passzt, Biros még nem az igazi, de még így is sokkal jobbak a csikóknál, nehogy már az otthoni bajnokságból indulj ki! Katonás Szívós csere indokolt lenne, de ezt már megrágtuk... Akkor hibázott nagyot Dénes, amikor Athénba nem vitte ki, amikor Marci jobb is volt. Szóval a fiatalítás az olimpia után időszerű, de akkor szűk esztendők jönnek, hogy Rióra legyen csapat.

Adrienne hozzászólása
2012.07.31. 19:28

Gábor könyörgöm dugulj el.Vagy írj könyvet,esetleg menj el agykurkász dokihoz ha regélni akarsz állandóan.

ladorjan hozzászólása
2012.07.31. 19:23

turkics, te a saját fejeddel gondolkozol, vagy egy éremesélyes olimpikonéval, vagy egyikkel sem?

Gábor hozzászólása
Gábor36527
2012.07.31. 19:19

Bemásolom ide az \"élő közvetítéses\" szöveg utáni hozzászólásomat, még ha sokan \"le is szedik\" a fejem a véleményemért... Annyit hozzátéve, hogy a felsorolt nevek VALÓBAN NEM OLYAN SZINTŰ HÁTORSZÁG, MINT A KÁSÁÉK VOLTAK FIATALON... Gábor 2012-07-31 14:43:33 A kérdőjelek a szövegemben a - Vagy nem jól mérte fel a kapitány a vetélytársak erejét? - szövegrészen kívül az idéző- és felkiáltó jelek és ...( pont,pont, pontok) helyén jelentek tőlem függetlenül... csak a rend kedvéért... Gábor 2012-07-31 14:39:46 Nos hát én más véleményen vagyok, mint az előttem szólók (most nem ?moncsika? és ?lézer? a lényeg nem rájuk gondolok) Sokkal pesszimistább kép ?rajzolódik ki? előttem. Én is egy régebbi mondásra utalnék: Kásás Zoltán: ?Peking után generációváltásra lesz szükség?. Hát ez nem történt meg. A 35-37 éves korosztályunk felett sajnos eljárt az idő, vegyük már észre! Varga Tamás, Kiss Gergő gyenge, Szécsi és Kásás sem meghatározó?.Szécsinél a jó védések után sorozatban jönnek a kapott gólok, oké gyenge előtte a ?blokkréteg?, de amikor ?ugyanez? megtörtént Nagy Viktorral a Szigeten az olaszok ellen, akkor nem ?blokkhiányról? szólt a fáma, hanem arról, hogy a kapus ?szarul védett?. Kása egy-egy villanása ? kevés!!!- már messze nem a régi ő sem? Még Biros az aki mutatott valamit ma, bár a szerbek ellen észre sem lehetett venni, hogy a vízben volt? Szívós nagy tévedésnek tűnik! Véleményem szerint a 3 délszláv csapaton kívül az olaszoktól, spanyoloktól és az USA-tól is bármikor kikaphatunk. (mindegyiknek láttam már 1-2 meccsét ezen az olimpián) A felsoroltakon kívül (kivéve Birost neki azért a 13-ban van a helye még egyszer utoljára) el lehetett volna vinni pl.: Baksát, Vámos Marcit, Bundschuh Eriket, Katonás Gergőt, Salamon Ferikét, Bátori Bencét , Jansik Dávidot , Angyal Dánielt, Török Bélát ( jó tudom a doppingeset, de szerintem ha az nincs, akkor sem fért volna be Keménynél a 13-ba) Hegedős Gábort, Somogyi Balázst? A 4-6. helyen velük is végezhetnénk?Mondjuk a 3. helyről keresztbejátszva teszem azt az olaszokkal vagy spanyolokkal ?simán kétesélyes? ( ugye ott már döntésig kell játszani) a meccs és ha kikapunk akkor a 4-be sem jutunk? A másik: A Varga-testvérek, Hosnyánszky és Madaras - egyelőre - nem tudnak vezéregyéniséggé, húzóerővé válni?. Csoportmeccsek ide vagy oda ez a két vereség ?csúnyán jelzésértékű?? nagyon sajnálom, hogy ez a nagyszerű generáció így fog elköszönni, hozzájuk méltatlan eredménnyel. .. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a kapitány legbelül a szíve mélyén vajon érezte-e, hogy baj lehet vagy azt gondolta , hogy ezek a nagyszerű ?öregfiúk? még egyszer utoljára ?megrázzák magukat??- hát nem. Eljárt felettük az idő?Vagy nem jól mérte fel a kapitány a vetélytársak erejét? ? Bár tévednék, de az az érzésem, hogy sajnos nem fogok? DE NAGYON SZERETNÉK? Hajrá magyarok!

Gábor hozzászólása
Gábor36525
2012.07.31. 19:18

Bemásolom ide az \"élő közvetítéses\" szöveg utáni hozzászólásomat, még ha sokan \"le is szedik\" a fejem a véleményemért... Annyit hozzátéve, hogy a felsorolt nevek VALÓBAN NEM OLYAN SZINTŰ HÁTORSZÁG, MINT A KÁSÁÉK VOLTAK FIATALON... Gábor 2012-07-31 14:43:33 A kérdőjelek a szövegemben a - Vagy nem jól mérte fel a kapitány a vetélytársak erejét? - szövegrészen kívül az idéző- és felkiáltó jelek és ...( pont,pont, pontok) helyén jelentek tőlem függetlenül... csak a rend kedvéért... Gábor 2012-07-31 14:39:46 Nos hát én más véleményen vagyok, mint az előttem szólók (most nem ?moncsika? és ?lézer? a lényeg nem rájuk gondolok) Sokkal pesszimistább kép ?rajzolódik ki? előttem. Én is egy régebbi mondásra utalnék: Kásás Zoltán: ?Peking után generációváltásra lesz szükség?. Hát ez nem történt meg. A 35-37 éves korosztályunk felett sajnos eljárt az idő, vegyük már észre! Varga Tamás, Kiss Gergő gyenge, Szécsi és Kásás sem meghatározó?.Szécsinél a jó védések után sorozatban jönnek a kapott gólok, oké gyenge előtte a ?blokkréteg?, de amikor ?ugyanez? megtörtént Nagy Viktorral a Szigeten az olaszok ellen, akkor nem ?blokkhiányról? szólt a fáma, hanem arról, hogy a kapus ?szarul védett?. Kása egy-egy villanása ? kevés!!!- már messze nem a régi ő sem? Még Biros az aki mutatott valamit ma, bár a szerbek ellen észre sem lehetett venni, hogy a vízben volt? Szívós nagy tévedésnek tűnik! Véleményem szerint a 3 délszláv csapaton kívül az olaszoktól, spanyoloktól és az USA-tól is bármikor kikaphatunk. (mindegyiknek láttam már 1-2 meccsét ezen az olimpián) A felsoroltakon kívül (kivéve Birost neki azért a 13-ban van a helye még egyszer utoljára) el lehetett volna vinni pl.: Baksát, Vámos Marcit, Bundschuh Eriket, Katonás Gergőt, Salamon Ferikét, Bátori Bencét , Jansik Dávidot , Angyal Dánielt, Török Bélát ( jó tudom a doppingeset, de szerintem ha az nincs, akkor sem fért volna be Keménynél a 13-ba) Hegedős Gábort, Somogyi Balázst? A 4-6. helyen velük is végezhetnénk?Mondjuk a 3. helyről keresztbejátszva teszem azt az olaszokkal vagy spanyolokkal ?simán kétesélyes? ( ugye ott már döntésig kell játszani) a meccs és ha kikapunk akkor a 4-be sem jutunk? A másik: A Varga-testvérek, Hosnyánszky és Madaras - egyelőre - nem tudnak vezéregyéniséggé, húzóerővé válni?. Csoportmeccsek ide vagy oda ez a két vereség ?csúnyán jelzésértékű?? nagyon sajnálom, hogy ez a nagyszerű generáció így fog elköszönni, hozzájuk méltatlan eredménnyel. .. Arra azért kíváncsi lennék, hogy a kapitány legbelül a szíve mélyén vajon érezte-e, hogy baj lehet vagy azt gondolta , hogy ezek a nagyszerű ?öregfiúk? még egyszer utoljára ?megrázzák magukat??- hát nem. Eljárt felettük az idő?Vagy nem jól mérte fel a kapitány a vetélytársak erejét? ? Bár tévednék, de az az érzésem, hogy sajnos nem fogok? DE NAGYON SZERETNÉK? Hajrá magyarok!

ladorjan hozzászólása
2012.07.31. 19:17

lézer, ezt egyszer is kár volt beírni!

ak47 hozzászólása
ak4736523
2012.07.31. 19:02

Ez egy rohadt jó meccs volt! Nincsen semmi baj, ha így nyomjuk tovább lesöprünk mindenkit! Dumi és a balkezesek még nem ébredtek fel, de ha felfognak és mindenki így csinálja tovább akkor itt bucira verünk mindenkit! Varga Dani zseniális volt, Hárai nagyon jól csinált mindent, Nagy Viktor pozitív csalódás! Ha így haladunk...megvan az arany! :) HAJRÁ MAGYARORSZÁG

katsa hozzászólása
katsa36522
2012.07.31. 18:51

Nincs még semmi elveszve, higgyétek el nekem a SRÁCOK fel fognak pörögni és a tudásuknak megfelelően fognak játszani, amikor a legeslegjobban szükség lesz rá, efelől semmi kétségem!!!!.. BÍZZUNK BENNÜK, & SZORÍTSUNK NAGYON NEKIK, ÉRTÜK!!!! Mint már korábban is említettem, ha minden jól megy összesen 8 mérkőzésünk lesz az OLIMPIÁN, ezekből sorrendben az utolsó 5-öt KELL MEGNYERNÜNK, - és bár sejtem, h a CSAPAT sem így képzelte el az eddigieket, - de abban szinte biztos vagyok, hogy ENNEK TUDATÁBAN VANNAK!!!! Higgyék csak el az ellenfelek, amit eddig láttak tőlünk.. HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!!

Adrienne hozzászólása
2012.07.31. 18:31

Egyetértek V7-tel.Reméljük az a rossz oldal is feltámad...még nincs semmi veszve.

V7 hozzászólása
V736520
2012.07.31. 18:13

Köszi gfabian! Jól látom, hogy Szivós csak 1perc 16 másodpercet játszott?

Pedró hozzászólása
Pedró36519
2012.07.31. 18:05

Két megjegyzés. Az egyik a cikk felvezetőjéhez. \"A helyzet azonban mégsem súlyos, mert a játék sokat javult, ma legalább a döntetlent megérdemeltük volna.\" Ezzel kapcsolatban Varga Tamás egyik korábbi megnyilatkozása jut eszembe: \"Senki nem érdemel meg semmit.\" A másik Nagy Viktor nyilatkozatából van. \"Sokkal jobban játszottunk, mint két nappal ezelőtt, de nem úgy, ahogy tud ez a csapat.\" Erre meg azt a közhelyt mondom, hogy minden csapat annyit tud játszani, amennyit az aktuális ellenfele enged neki.

gfabian hozzászólása
gfabian36518
2012.07.31. 17:57

itt mindent megtalalsz, katt a kis pluszra a nevek mellett: http://www.london2012.com/water-polo/event/men/match=wpm400b06/index.html

V7 hozzászólása
V736517
2012.07.31. 17:20

Először is Hajrá Magyarok! Sajnos valóban nem a legfiatalabb ez a válogatott már! Ezt nyilatkozta Kásás Zoltán is négy évvel ezelőtt: \"Meg hát Londonra azért ez a csapat?, olyan válogatott még nem született, ahol egy csomó 35-36 éves játékos szerepel.\" http://www.vlv.hu/news/2582/kasas-zoltan-quot;tizenket-ev-egyetlen-disszonans-hang-nelkul-szinte-hihetetlenquot; http://www.vlv.hu/news/1447/kasas-zoltan-generaciovaltas-jon-az-olimpia-utan Elmaradt a generációváltás, mert nincsenek jobb, fiatal tehetségek a mi két, háromszoros olimpiai bajnokainknál! Bárki bármit mond, még mindig a nagy öregek viszik a hátukon a csapatot! A centerjáték most tényleg sokkal jobban ment, bár a montenegróiak gyengébbek a szerbekné!! Két ráúszás után is elhoztuk a labdát, szerintem Varga Tamásnak több zseniális megmozdulása is volt, Ő a legjobb védekező játékosunk! Nagy Viktor teljesítménye, egy pozitív csalódás, kellemes meglepetés volt! Az a nagy helyzet, hogy rossz kéz oldalon, ha Madarasnak, és Kiss Gergőnek nem megy úgy a játék, akkor Hosi nem mindig tud csodát csinálni, főleg, hogyha sokat kell az ellenfelek centerei ellen védekeznie. Kellett volna még egy balkezes játékos a keretbe! Benedek Tibi visszavonulásával egy világklasszist veszítettünk el! Vámost talán jobb megoldás lett volna kivinni mint Szivóst! Hosi lényegesen jobban védekezik Szivósnál, és kellett volna még egy balkezes a csapatba! Tudja valaki, hogy hol tudom megnézni a mérkőzés jegyzőkönyvét, melyik játékos hány percet volt a medencében?

balzs hozzászólása
balzs36516
2012.07.31. 17:10

Ha most leikszeltek vagy akár kikaptak volna a horvátok a spanyoloktól az még nem jelentette volna hogy a horvátok nem nyerik meg a csoportot, mint ahogy az hogy végül övék lett a három pont sem jelenti azt hogy elkerüljük őket és azt sem hogy velük játszunk majd a negyeddöntőben. Illetve ha velük játszunk sem jelenti azt hogy nem verjük meg őket és tovább már nem akarom bonyolítani ezt a körmondatot...inkább: Hajrá magyarok!

turkics hozzászólása
turkics36515
2012.07.31. 16:54

balzs. bizony egy magyar csapatnak jó lenne a horvát második hely. hamarabbi találkozás a családdal/gyerekkel, asszonnyal, mamaival, papival, nyaralás, számlák befizetése, peca, pihi, dizsi... etc...

balzs hozzászólása
balzs36514
2012.07.31. 16:50

turkics, nem tudok és nem is akarok Mezei fejével gondolkodni, de ahogy tolták a bírók a horvátokat én is inkább a spanyoloknak szurkoltam, és a magyar csapat szempontjából is csak jó lehet a továbbiakra nézve ha szoros meccset játszanak kevésbé erősnek gondolt csapatok az egyik favoritnak számító ellen. Szerintem inkább az volt undorító hogy nem adták meg a spanyolok egyenlítő gólját.

balzs hozzászólása
balzs36513
2012.07.31. 16:46

Ez a 10:10-es kiállítási arány hogy jöhetett ki a jegyzőkönyvben mikor a montenegróiak utolsó csonka támadóidejű támadását is beleszámítva kb. 3 olyan támadásuk volt az egész meccsen amiben nem kaptak fórt? Tegnapelőtt nem igazán lehetett a bírókra fogni semmit, de ma azért elég rendesen megtolták a hegyi szerbeket... A bíráskodástól eltekintve pedig szurkolóként nézve is az a véleményem mint a srácoknak hogy sokat javult a játék és bízom abban amit Sike dr. írt hogy valóban jól sikerül a formaidőzítés az egyeneskieséses szakaszra. Hajrá magyarok! Veletek vagyunk!

turkics hozzászólása
turkics36512
2012.07.31. 16:46

dr sike: fondolom az infó a szerbek 100 százalékjáról magától Dejan barátodtól jött. ne legyünk már ennyire elvakultak...

turkics hozzászólása
turkics36511
2012.07.31. 16:38

off_ mezeinek mééér jó, hogy undorító módon szurkol a spanyoloknak a horvátok ellen?

dossantos hozzászólása
2012.07.31. 16:37

lézer, amit tegnap írtál, az ma is éppen akkora hülyeség... ha az összes általad említett játékost kipakoljuk a csapatból, az Kása és Biros révén -4 gól... 11:6... ha Gergő két rossz passzából 1 bement volna... 11:7... Kása labdaszerzései(nek a hiánya, amennyiben nem lett volna ott), ha csak 1ből gólt lőtt volna montenegró... 12:7... Szecskának ma is voltak védései... tegyük fel, h egy másik kapus eggyel többet megfogott volna... 12:8... folytassam?

ebreszto hozzászólása
2012.07.31. 15:31

Sajnos varhato volt, hogy ez lesz, viszont ma mar tenyleg jobban jatszottak, remelhetoleg egyre jobb lesz es jovoheten hetfon megmutatjak a \"buborekorszag\"-nak, hogy 4 eve miert mi nyertunk... 2 dolog: - Balkezesek ma is \"gyengebben\" jatszottak, foleg az a 2 passz K.G.-tol a tarsaknak.... gyakorlatilag ha az a 2 jo embernek megy, akkor abbol 1-et csak belovunk. - SZ.M. sokkal kevesebb jatszott ma, valoszinu ez nem veletlen a kapitanytol sem. Hajara Sracok! mar kozel van az a bizonyos, heves mondat Birostol...

dr sike hozzászólása
dr sike36508
2012.07.31. 15:22

Szia Dénes! Nem szeretnék nagy okosat mondani, de a látottak alapján pontosan, annyival vagyunk vesztesek, mint amennyivel a formaidőzítés visszaköszön. Mi 85%-on vagyunk az eddigi 2 ellenfelünk 100%-on. Ez jó lesz a ki-ki mérkőzésekre, mert ,ha a bennünk lévő 15% előjön mi írjuk a \"vízilabdázás\" című könyvet. KI NEVET A VÉGÉN. Hajrá Magyarok! sike józsi Kuwaitból-

lézer hozzászólása
lézer36507
2012.07.31. 15:21

Ezt irtam tegnap,és milyen igaznak tűnik ma is,nem? Én szivesen olvasom az itteni irásokat,van aki érzelmi,van aki racionális inditatásból mond véleményt,nem látom akkora problémának,ha a játékok alatt is elhangzanak értékelések,senkinél nincs a bölcsek kövének a titka,még akár vitatkozni is lehet,persze nem személyeskedve. Az én véleményem szerint,2008 Peking után,6-8 embernek nagy tisztelettel az érdemei maximális elismerése mellet meg kellett volna köszönni azt a csodálatos teljesitményt,és épiteni egy új csapatott. Benedek és Molnár T ezt nagyon jól érezte és saját maga döntött igy,Gergely szembe ment a Kapitánnyal és igy mennie kellett,Varga T,Kásás T,Kiss Gergely,Biros P,Szécsi Z,Madaras N ,mind IKONOK ebben a sportban,de nem érezték meg azt,hogy mikor kell dicsőségben befejezni,egyrészt a saját nimbuszuknak nem tesz jót ez a vesszőfutás,másrészt hihetetlen kárt okoznak,okoztak a magyar vizilabdának,hogy a maradás mellett döntöttek.Négy év telt el semmitevéssel ez min.nyolc év sikertelenséget jelent,(bár ne lenne igazam). Ez is egy látásmód ,és nem \\\"károgás\\\" nem \\\"fikázás\\\"!ez egy racionális vélemény,lehet vele vitatkozni,szivesen állok elébe.

gòliàt hozzászólása
2012.07.31. 14:19

Hajr?, magyarok! Kulfoldon ?lo magyar vagyok, de im?dom a magyar vizilabd?t! Fel a fejjel fi?k, a vil?g minden t?j?n szurkolnak nektek!