FACEBOOK

Színre lép a címvédő

Színre lép a címvédő
hozzászólás, 2012.07.28.

Biros Pétert a megnyitóünnepségről kérdeztük, Kemény Dénestől pedig "rávezetést" kértünk a szerbek elleni vasárnapi rajtra. Londoni jelentésünk.

Szombaton kétszer is edzett a vízilabdamérkőzéseknek otthont adó Waterpolo Arénában a magyar válogatott. Délelőtt éppen a magyar női csapatot váltották a vízben - Kemény Dénes és Merész András, a két szövetségi kapitány kedélyesen el is beszélgetett a helycsere közben. Maga az edzés jó hangulatú volt, egy kis úszás után kisebb csoportokban különböző feladatok vártak a fiúkra és viszonylag gyorsan előkerült a labda is.

Az olimpiai falut kezdik belakni a mieink. Közben - mivel nem magánügy, - jelezzük, hogy a rendezők nagyon udvariasan bár, de egyszerűen nem engednek sajtóst a játékosok közelébe, egyelőre fogalmunk sincs, hogyan fogunk nyilatkozatokat kérni. Most a buszra szállás előtt kaptuk el tényleg csak egy percre Biros Péter csapatkapitányt és Kemény Dénest.

Petitől természetesen elsősorban a megnyitóünnepségen szerzett élményeiről kérdeztük és arról, hogy nem vett-e el túl sok időt tőle a zászlóvivés kötelezettsége.

- Összességében három órát vett igénybe, attól kezdve, hogy elhagytam a falut. Kicsit fárasztó volt, de már frissnek érzem magam, holnapra pedig száz százalékos leszek, egy kis frissítő masszázs után, ami most következik. Eddig csak jó benyomásaim vannak, jó volt megint olimpiára jönni, élmény a falu és az volt a megnyitóünnepség is. Nagy megtiszteltetésnek tartom a megbízást, felemelőnek éreztem, de hát ez tegnap estig tartott, mostantól kizárólag azzal foglalkozom, amiért jöttünk, és amit persze nem felejtettem el az ünnepség alatt sem...

Kemény Dénest arról faggattuk először, hogy minden rendben van-e a szállással.

- Azon kívül, hogy meleg van, amire sokan panaszkodnak, igen. Egyik-másik lakás jobban átszellőztethető, ott jobb. Reméljük, hogy az idő hűvösebb marad és akkor nem lesz komolyabb gond. Azonkívül szerintem minden jó. Úgy gondolom, hogy az előző olimpiákhoz képest sincs semmilyen probléma. Sajnos az ellenfelek erősek.. Azt nem tudtuk elérni valahogy, hogy gyengébbek legyenek...

- A szerbek elleni rajt következik vasárnap...

- Szerintem nagyon fontos meccs lesz, mert megadja az olimpia alaphangulatát. Ugyanakkor a helyén kell kezelni, mert ez egy csoportmeccs és az ötödik csoportmérkőzés után újra indul az olimpia. Nyilván nem mindegy, hogy ki milyen ágra kerül, de ezt az első magyar-szerb úgysem határozza még meg.

A nyitó nap programja (magyar idő szerint):

11:00 Görögország-Horvátország
12:20 Kazahsztán-Spanyolország
15:10 Olaszország-Ausztrália
16:30 MAGYARORSZÁG-SZERBIA
19:20 Románia-Nagy-Britannia
20:40 Montenegró-USA

A mérkőzést a Magyar Televízió közvetíti. Élő streamet nem ismerünk, illetve az MTVA által ígért oldalon mind ez idáig nem működött a szolgáltatás.

A vlv a jogok szigorú kezelése miatt ezúttal nem kapott engedélyt arra az MTVA-tól, hogy a mérkőzésekről mozgóképes anyagot közöljön, így olvasóink a megszokott gól-videókat nélkülözni lesznek kénytelenek.

Az oldalunkon megszokott szöveges élő közvetítést élvezhetik a vlv és a mobilelefonos vodapolo-szolgáltatás olvasói. Amennyiben túlterheltség miatt serverünk nem bírná a nyomást, ajánljuk facebook-oldalunkat, ahol remélhetőleg zökkenőmentes lesz a közvetítés akkor is, ha egy időben nagyon sokan nézik az oldalt. Emellett jelen vagyunk a Twitteren is, ahol negyedenként adunk majd tájékoztatást a meccs alakulásáról.

Ja, és közben megnyitottuk olimpiai aloldalunkat, ahova nap közben folyamatosan rakjuk fel a torna eredményeit.


vlv-képek az edzésről


OLIMPIAI ALOLDALUNK

5 régi hozzászólás

aurel hozzászólása
aurel36409
2012.07.29. 15:16

Videoklipp Pekingről: http://youtu.be/lMfy6ODrE_g :-))

KerbiT hozzászólása
KerbiT36408
2012.07.29. 14:31

Sziasztok! Tudja valaki, hogy kik fújják a mai meccsünket? Hajrá Magyarok!

balzs hozzászólása
balzs36407
2012.07.29. 14:06

Címvédőhöz méltó játékot kívánok. Hajrá magyarok!

Koma hozzászólása
Koma36406
2012.07.29. 13:43

Az első 3-ba kell bejutni, azután kezdődik, amiért jöttünk( a horvátokat ell kell kerülni, ha lehet addig)!! Hajrá Magyarok!!

Adrienne hozzászólása
2012.07.29. 00:18

Online ma mi az online.livesport.cc/index.php oldalon néztük az M1 olimpiai közvetítést,elvileg holnap is...