FACEBOOK

A Honvéd ötméteresekkel nyert a Komjádiban

A Honvéd ötméteresekkel nyert a Komjádiban
hozzászólás, 2012.04.11.

Drámai csatában, hosszabbítás után a Honvéd nyert a Vasas ellen a két győzelemig tartó elődöntő első fordulójában. Visszavágó pénteken - a Kőérben. Hét videónyilatkozat, s hamarosan a meccs szinte valamennyi fontos jelenete videófelvételen.

Vodafon e OB1, elődöntő, első mérkőzés

Vasas-Honvéd 12:14 (1:2, 0:2, 3:3, 4:1 - 0:0, 1:1, az ötmétereseknél 3:5)
Komjádi uszoda, v.: Kun, Fekete
Vasas: Nagy V. - Decker, Boskovics 3, Katonás, Fazekas, Vörös, Kiss G. 1, Vámos 3, Drasko Brguljan 3, Steinmetz B. 1, Takács, Steinmetz Á. 1. Vezetőedző: Földi László
Honvéd: Gergely - Jansik, Mátyás, Salamon 4, Kovács P., Kovács R. 1, Szivós 4, Tóth M. 2, Gór-Nagy, Angyal 2, Hárai 1. Vezetőedző: Vad Lajos
Gól - ötméteresből: 1/4, ill. 3/8
Gól - emberelőnyből: 5/12, ill. 1/10
Kipontozódott: Decker (25.p.), Kiss G. (36.p.)
Piros lap: Vad Lajos (37.p.)

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK A MÉRKŐZÉSRŐL

SZABÓ ZOLTÁN ÉRTÉKELÉSE

A második mérkőzés pénteken lesz a Kőér utcai uszodában:

18.30 Honvéd-Vasas (SportKlub, vlv, vodapolo)



VLV-VIDEÓK:

Szivós első gólja


Salamon első gólja


Boskovics első gólja, ötméteres


Szivós második gólja, ötméteres


Tóth Márton gólja


Angyal első gólja


Vámos első gólja


Brguljan első gólja


Kiss Gergely gólja


Salamon második gólja


Salamon harmadik gólja, ötméteres


Brguljan második gólja


Szivós harmadik gólja, ötméteres


Boskovics véleményes gólja


Steinmetz Ádám gólja


Vámos érvénytelen gólja


Angyal második gólja


Gór-Nagy érvénytelen gólja, Vámos második gólja, Vad Lajos piros lapja


Időkérés-vita


Nagy Viktor védi Salamon ötméteresét


Ötméteres-párbaj


Kiss Gergely nyilatkozata


- Szervusz, Gergő, hát ez drámai véget ért. Mi az az egyetlen mondat, amit jeleztél hogy mondanál?

- Először elszámoltam százig, aztán arra gondoltam, hogy nagyon sajnálom, hogy a kezdeti rossz játékunk után a hazai pálya hátrányával nem tudtunk élni. Köszönöm!



Vámos Márton nyilatkozata


- Marci, nagyon nagyot játszottál, akár a te meccsed is lehetett volna, de végül is nem lett az.

- Nem, mert nem nyertünk. Nem érzem, hogy jól játszottam volna, lőttem két gólt, de csináltam olyan hibákat, amikből sajnos a Honvéd ha nem is gólt lőtt, de le tudott fordulni és ezzel elfárasztotta a csapattársaimat is. Ezeket ki kell, hogy javítsam a pénteki meccsen.

- Mi történt az elején 1:5-ig: Úgy elment a Honvéd, hogy fel sem ébredtetek?


- Ugyanaz volt, mint a Szeged ellen, nem tudom, hogy ez miért van. Így kezdünk mostanában, ezt kell kijavítani, majd az okosak megmondják, hogy hogyan.

- Két napotok van a visszavágóig, igazából egy teljes nap. Mire lehet számítani a Kőér utcában?


- Ugyanilyen őrület lesz, főleg, hogy az kisebb uszoda, nagyobb lesz a hangzavar. Mindent meg fogunk tenni annak az érdekében, hogy három meccses legyen ez a párharc.

- Marci, jó felkészülést kívánok.


- Köszönöm.

(Lejegyezte: Tina)



Nagy Viktor nyilatkozata

- Viktor, ezért járnak az emberek vízilabda meccsre, de nem a Vasas szurkolók... Mesélj a meccsről!

- Röviden úgy lehetne összefoglalni, hogy nem úgy alakult a mérkőzés eleje, ahogyan azt mi terveztük. Konkrétan nagyon-nagyon nem úgy alakult, 5:1 volt a Honvédnak, ha jól emlékszem, a harmadik negyedben. Igazából lehet azt mondani, hogy itt ment el a végén az ötméteres párbajon a meccs, de én úgy gondolom, hogy az elején ment el. Ha az elején meccsben vagyunk, és egál van, akkor úgy érzem, hogy nem egy góllal nyerünk.

- A Honvéd nagyon elfáradt, de szerintem ti is. Két nap múlva jön a következő meccs…


- Pénteken kiderül, hogy ki fáradt el jobban. Nem mondanám meg, hogy szerintem ki, de így alakult ez a meccs, persze mérgelődni fog mindenki, de a pénteki meccs kell, hogy a szemünk előtt legyen, mert nincs értelme mérgelődni. Megpróbálom én is így alakítani az estémet és megpróbálok aludni.

- Nagyon rövid idő van, lelkileg is fel kell állnotok. Lesz valami közös program?

- Nem tudom, öt perce jöttem ki a medencéből. Gondolom, lesz az öltözőben még egy megbeszélés, és ott majd kiderül. Holnap edzés van, az biztos, készülünk a péntekre. Gratulálok a Honvédnak, ezt ők nyerték. Azt mondom, vasárnap ugyanitt találkozzunk!

- Köszönöm szépen.


(Lejegyezte: Tina)

Gergely István nyilatkozata

- Hát Pista, ez egy drámai csata volt. Mindenekelőtt gratulálok, hiszen megnyertétek ötméteresekkel. Mesélj, ebben a meccsben minden benne volt!

- Ebben minden benne volt és igazából az, hogy ki nyeri ezt a mérkőzést, tovább már nem lehetett volna halasztani. A rendes játékidőn túlmentünk, a kétszer 3 perces hosszabbításon túlmentünk, ott se dőlt el. Még az utolsó 10 másodpercben is nagyon nagy esélyünk volt rá. A büntetőknél eldőlt, tovább már nem lehetett húzni. Picit féltem, hogy ilyen helyzet után, hogy nem nyertük meg a rendes játékidőt, nem tudtuk döntésre vinni számunkra kedvező módon a hosszabbításban sem..., egy picit tartottam attól, hogy nem fogjuk tudni az ötmétereseket behúzni, mert megvoltak a lehetőségek és nem éltünk velük. De azt gondolom, hogy az a szív és az  akarat, az a lélekjelenlét amit az utóbbi jónéhány hónapban produkálunk, meghozza a gyümölcsét. Azért mondom, hogy minden egyes mérkőzésen ugyanúgy kell játszani, legyen az 10 gólos győzelem vagy 20, vagy döntetlen, akkor az utolsó pillanatban kijönn lélek erőssége és az akarat, és a szívjáték.  Úgyhogy most ez lendített minket tovább.

- Térjünk egy kicsit vissza! Az ötmétereseket nem kommentálnám mert az mindig egy hajszálon múlik, és ilyen dolgokon, hogy szív, lélek és a szerencse meg sok minden. De ott a rendes játékidőben volt-e olyan periódusa a mérkőzésnek, amikor azt gondoltad, hogy kézben lehet a mérkőzés vagy, ide kapcsolódva, volt-e olyan érzésed, hogy még akár el is veszíthetitek?

-  Nyilván az elején, amikor  elmentünk jó pár góllal, hajlamos az ember arra gondolni, hogy ez a mérkőzés megvan. Azért már rutinosabb játékos vagyok, hogy tudjam, egy mérkőzés akkor van zsebben, ha vége van a játéknak, lefújták és tudom, hogy egy góllal legalább többet lőttünk. Úgyhogy nem gondoltam egyáltalán, egy pillanatig sem, hogy megvan, a Vasas ellen hiba lenne azt gondolni a meccs bármelyik pillanatában, hogy megvan a mérkőzés. Elég örülni akkor, amikor itt van az ideje és ennek még most nincs itt az ideje. Ennek legkorábban pénteken esete lesz itt az ideje. Ehhez próbálunk alkalmazkodni, megpróbálunk újra a nulláról indulni. Igaz, hogy győztünk, aminek nagyon örülünk, de ennek az örömködésnek ma vége is kell, hogy legyen.

- Köszönöm, Pista! Pénteken találkozunk! Gratulálok !


- Én is köszönöm! Szia!

(Lejegyezte: P. Kenéz Tünde)



Szivós Márton nyilatkozata


- Marci, hatalmas meccset játszottatok, és megnyertétek! Foglald össze légy szíves, mit érzel, milyen volt?

- Így van, jól mondod, hatalmas meccset játszottunk, igazi elődöntő volt, két nagy csapat találkozott egymással. Mindkét csapat fantasztikusan játszott, közönségszórakoztató volt, izgalmas, minden, ami kell egy ilyen mérkőzésen, az benne volt! Ahogy mi elmentünk az elején jó játékkal, úgy jött föl a Vasas utána ugyancsak jó játékkal. Azt gondolom, hogy egy pici góllal ezen a mérkőzésen jobbak voltunk a Vasasnál, és ez az ötmétereseknél jött ki. Nagyon boldog vagyok, ez ugyanannyit ér, mintha a rendes játékidőben vagy a hosszabbításban győztünk volna. Ez volt a célunk, hogy az első mérkőzésen megpróbáljuk elvenni a Vasastól a pályaelőnyt, de nem dőlünk hátra, a Kőér utcában neki fogunk esni a Vasasnak, mert szeretnénk, hogy ott vége legyen!

- Ez most egy nagy előny, hogy nálatok van a pályaelőny, de fizikailag nem vett ki belőletek túl sokat ez a meccs?

- Dehogynem, de a Vasasból is! Szerintem nincs olyan játékos, akiből ne vett volna ki ez a mérkőzés energiákat, nagyon sokat kellett belerakni! Én nagyon boldog vagyok, és várom már a következő mérkőzést!

- Gyorsan itt lesz!

- Így van! :-)

- Köszönöm, és gratulálok mégegyszer!

(Lejegyezte: Hohl Zsófi)



Hárai Balázs nyilatkozata


- Kicsit megviseltnek tűnsz, mi az oka ennek?

- Köszönöm szépen! Igazából azért vagyok megviselt, mert ezt a mérkőzést háromszor veszítettük el. Nagyon sokszor lezárhattuk volna, sajnos pontosan a döntő szituációkban nem nekünk kedveztek ítéletek, meg a saját hibáinkból gólokat kaptunk, amit ilyen szinten már nem lenne szabad.

- Mi lesz két nap múlva? Nem fáradtatok el nagyon?

- De, nagyon elfáradtunk, de nyerni fogunk.

- Biztos?

- Biztos vagyok benne.

- Köszönöm szépen!

- Én köszönöm!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)



Gór-Nagy Miklós nyilatkozata


- Miki, már nagyon illett ez a beszélgetés, mert mostanában nagyon jó formában vagy, dobod a gólokat, és ma is megtettél mindent. Hogy értékeled ezt a mai győzelmet?

- A csapategység, a szeretet, meg a küzdés, ezek jutnak eszembe igazából. Közhelynek tűnik, de tényleg hihetetlen ez a közösség. Egy ilyen meccsen, amit gyakorlatilag négyszer egymás után megnyerhettünk volna, de végül is a legutolsó lövésig húztuk… Nagyon büszke vagyok arra, hogy nyertünk itt a Komjádiban. Ez egy nagyon jó Vasas, de hát mi még jobbak vagyunk!

- Amikor visszajött a Vasas, és egyenlített, akkor úgy tűnt, hogy elfogy a szufla és nem fogjátok bírni. Ott mit szedtetek elő, volt valami taktika, hogy próbáltátok menteni a helyzetet?

- Amikor feljött a Vasas, akkor…

- Dobtatok három gólt.

- Igen, igen. Ilyenkor nincs taktika, ilyenkor betett fejjel megyünk, tiszta erővel csináljuk tovább. Az volt a kulcsa szerintem az egésznek, hogy egy percig sem inogtunk meg, nem kezdtünk el hőbörögni sem az ítéletekre, sem egymásra – ha esetleg valaki hibázott –, hanem ugyanúgy küzdöttünk, hajtottunk. Én a magam részéről rettenetesen elfáradtam. Lesz idő pihenni, remélem meg is gyógyulok addig, úgyhogy én nagyon bízom benne, hogy megint egy hosszabb hétvégénk lesz.

- Hányan vagytok megfázva?

- Nem árulok el mindenféle harci titkokat. Én egy kicsit meg vagyok, de péntekre már jól leszek.

- Szerintem a fél csapat…

- Az is lehet :-)

- Köszönöm szépen, holnapután találkozunk! Gratulálok!


- Köszi!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)


Az 5-8. helyért:

Szolnok-Szentes 21:9 (7:2, 5:0, 6:1, 3:6)
Legjobb góldobók: Marnitz, Georgescu 4-4, ill. Weszelovszky 5

A 9. helyért:

OSC-Kaposvár 11:10 (3:2, 2:3, 4:1, 2:4)
Legjobb góldobók: Kiss Gy., Szécsi, Bagaturia 2-2, ill. Balogh, Burburan, Juhász-Szelei, Bakó 2-2

18 régi hozzászólás

Rebo hozzászólása
Rebo35427
2012.04.13. 17:49

Igazat kell, hogy adjak Punkinak. Kedves Honvéd drukkerek, kérem magyarázzátok már meg, hogy amiért a kupadöntőben a Szegednek kedveztek, abból miért következik az, hogy ezt a bajnokságban a Vasas elleni elődöntőben kell visszaadni a Hnvédnak Mondjuk szerintem indig korrektül kellene a meccseket vezetni és a medencében döljön el, hogy ki a jobb.

punki hozzászólása
punki35424
2012.04.13. 15:29

Pietrosznak: igen, az 50% lényegesen jobb, mint a 46,5%! :-D Azt írtam én is, hogy gyengén játszottak a VASAS játékosai,de nem a Gergely Pista védései tartották 1 gólon a VASAS-t, hanem a bátortalan támadójátékunk! Hogy a nehéztüzéreink, Miho, Kiss G, Katonás G, Vámos mind visszafogottan lövöldöztek, mindegyik továbbadta a labdát, ahelyett, hogy bátran vállalkoztak volna kapuralövéssel! Még egy! A Honvéd elleni Szeged melletti csalásokat én is mindenhol sérelmeztem, mert nem szeretem az igazságtalanságokat! (meg néhány játékosa miatt sokkal jobban szeretem a Honvédet, mint a Szegedet) De ezeket a bírók ne a VASAS ellen adják vissza a Honvédnak, hanem ráérnek majd akkor visszaadni, amikor egymás ellen játszanak a harmadik helyért!! Hajrá VASAS!!

kiskun968 hozzászólása
2012.04.13. 14:59

Vitya: Majd ha a Vad nem a farkát mutatja ki a nézőknek, nem lesz annyi anyázás... Ha nem csinálja a műsort végig akkor nem szidják az anyját annyit.

kiskun968 hozzászólása
2012.04.13. 14:54

Azért remélem a honvéd is megkapja a \"hazaii pályát\". Érdekes náluk centerben mindent befújtak, ha ott volt a labda ha nem... Na mindegy megyünk és kiszurkoljuk a harmadik meccset...

Vitya hozzászólása
Vitya35419
2012.04.13. 08:01

Természetesen néztem a lányokat, nem vagyok vak. De attól még tényleg nem szurkoltam senkinek, olyan hihetetlen ez? ;-) Akivel voltam az a honvédnak szurkolt, rá is mutattam meccs közben pár dologra neki, hogy amire éppen morgott, nincs igaza. Én a vízilabdáért mentem ki. A számításomnak megfelelő minőségű meccset láttam, engem ez az egy dolog érdekelt. Te drukker vagy, és egy szűrőn keresztül nézed, így elnézem neked az egész hozzászólásod. Persze, tudom, hogy igazam van ;-). Vajon ma mennyivel hamarabb kell kimenni a Kőérbe, hogy bejusson az ember annak a kicsi kacsaúsztatónak a partjára??

Pietrosz2 hozzászólása
2012.04.12. 21:39

Vasas drukkerek,olyan gólt itéltek meg nektek,ahol nem volt bent a labda és még nektek áll feljebb?Gergely Pista pedig lényegesen jobb százalékkal védett,mint Nagy Viktor.Az hogy gyenge lövéseket kapott,az csak azt jelzi,hogy gyengén játszottatok. Eleget csaltak már a Honvéd ellen - lásd kupadöntő,vagy a múltkori Szeged elleni meccs,ahol egy szabályos gólt vettek el.Mi lenne,ha magatokban kerewsnétek a hibát?

punki hozzászólása
punki35416
2012.04.12. 18:37

Vityának, aki pártatlannak mondta magát. Biztos a lányokat nézted a meccs első felében, mert Gergely Pista egyáltalán nem védett szinte semmit, mivel vagy kapufát vagy mellét lőttek, azt a 2 ívelést pedig egy serdülő kapus is kivédte volna. Szóval nem a két kap.us közötti különbség számított, hanem a két védekezés közötti szint. Nem értem az alábbi mondatodat: \"az utolsó pillanatos 5 méterest nem éreztem én sem jogosnak, de ilyen ítélet a másik oldalra is született, ezért mondtam, hogy mindkettőt sújtotta a bírói baromság.\" Azért nem értem, mert a VASAS ellentétben a Honvéd 4db 5 méteresével szemben mindössze 1db-ot kapott, és az pedig a világ minden pontján jogos volt! Nem úgy pl. a Szívós Marci színjátéka miatt kiállított Kiss Gergő (aki ezzel pontozódott ki, és nem tudott 5mest lőni), vagy a 35mp-cel a vége előtt labda nélkül történt kiállítás, amit Pufi vízforralásáért kapott a Honvéd. Szóval az egyértelmű volt, hogy a zsűri és a bírók a végén a Honvéd javára szerették volna eldönteni a meccset!! Mondom ezt nem függetlenül, hanem VASAS-szurkolóként! Mert nem kell tanulni a politikából, hogy függetlenként bemutatkozva védeni a mundért!!

B (régi) hozzászólása
2012.04.12. 16:07

Molnár Péter idén lehetőleg már ne vezessen meccset a Vasasnak. Jövőre pedig ne is engedjék OB1-es meccset vezetni. A játékvezetők közös hibája volt viszont, hogy a már kiállított Vad Lajos odament magyarázni a csapatához a büntetődobások előtt, és ezt nagyvonalúan nem vették észre.

Vitya hozzászólása
Vitya35414
2012.04.12. 15:52

Rolling: igazad van, és még annyit hozzá, hogy a Vasas baromira szenvedett az elején, a Honvéd meg valami emberfeletti mód védekezett, de Gergely meg az első 2 negyedben mindent megfogott, amit meg lehetett, egyszerűen hatalmas volt. Aztán Viktor is magára talált, elkezdett ordítani, meg csapkodni, látszott, hogy végre belelovalta magát a küzdelembe, na onnantól ő is csodásakat védett. (mondjuk miért kellett megvárnia, hogy Földi mester kérdezgetni kezdje, hogy lecserélje-e??...) Két nagyon jó kapus közül az egyik az elején a másik a végén produkált csodákat.

Rolling hozzászólása
Rolling35413
2012.04.12. 14:14

A meccset sajnos nem láttam, így nem akarok olyan dologgal fogalakozni, amiről nincs közvetlen észlelésem. Ugyanakkor látatlanban megdöbbentő számomra, hogy Kiss Gergő, Vámos, Katonás, Steinmetz, Boskovics, Brguljan játékosokkal felálló csapat alig tud gólt dobni a meccsek többségében. Annyira esetlges a támadójátéka a Vasasnak, hogy az már elfogadhatatlan. Valami nagyon nem jó a Vasasnál.

Vitya hozzászólása
Vitya35412
2012.04.12. 12:52

az utolsó pillanatos 5 méterest nem éreztem én sem jogosnak, de ilyen ítélet a másik oldalra is született, ezért mondtam, hogy mindkettőt sújtotta a bírói baromság. Örültem, mikor Viktor kifogta Salamon Feri 5ösét, mert azt úgy jogosnak véltem.

pösze hozzászólása
pösze35411
2012.04.12. 12:40

Vityával nem mindenben egyetértve, de valóban a meccs nagyon izgalmas volt, sokszor magas színvonalú taktikai harccal, ezért mind a két csapatot dícséret illeti. S nagyon jó volt látni, hogy megint telt ház volt a Komjádiban!

balzs hozzászólása
balzs35410
2012.04.12. 11:54

Vitya véleményéből kiindulva és a végeredmény alapján ismét \"köszönet\" a sportklubnak hogy nem volt közvetítés...

Vitya hozzászólása
Vitya35409
2012.04.12. 11:45

én teljesen semleges nézőként voltam kinn a meccsen, szóval a mostani véleményemet nem felhőzi semmi: -Szerintem sokszor fújtak a honvéd ellen és a vasas ellen is, sokszor feleslegesen, összesen kb kiegyenlítettnek éreztem a bírói baromságokat - a vasasnak megadtak egy gólt, ami NEM VOLT BENN, ott ültem pont a kapu vonalában, és a labda nem csorgott át teljes terjedelmével a kapufák vonalán... - ha az nincs benn, akkor teljesen mind1 lett volna, hogy a végén mi van. - 10 másodperccel a vége előtti véleményes szituáció, teljesen véleményes. 3 méterre voltam az esettől, és nem tudom megmondani, hogy kinél volt, ha volt-e bárkinél is a labda. Ott én sem tudom milyen döntést hoztam volna - a tanácstalanságot értettem. -a meccs qrva jó volt, az egyik legnagyobb élmény nagyon régóta, hatalmas energiákat mozgattak, és engem minden pillanata igen jól szórakoztatott!!!! Köszönöm a csapatoknak, ilyen meccsek kellenek nekünk! - a vasas törzsszurkolói közé valahogy bekerült valami 0 iq-jú, beragadt lemezről tanult papagály,a ki csak qrva anyázni tudott... Azt legközelebb ne hozzák el.

punki hozzászólása
punki35408
2012.04.12. 11:28

Igazad van Pösze!!

pösze hozzászólása
pösze35407
2012.04.12. 10:59

Hát nagyon finoman bánik itt mindenki a bírók tevékenységével. Pedig olyan szinten fújtak, a Honvédnak, hogy az már vérlázító volt. Amit a végén műveltek, az pedig kritikán aluli volt. Egy ilyen meccsen, egyenlő állásnal, 35 mp a vége előtt egy ilyen jogtalan kiállítást, majd mindezt tetézve még egy jogtalan 5 méterest is befújni...Megértem a Honvéd nehéz helyzetét, meg azt is, hogy a kupadöntőn valóban ellenük fújtak, de azért ez mégiscsak túlzás volt a bírók részéről. Az viszont igaz, hogy a Vasas ezen a meccsen nem érdemelt győzelmet.

punki hozzászólása
punki35406
2012.04.12. 09:21

megnéztem többször is az utolsó 5méteres előzményeit. Egyértelműen a VASAS-nál volt a labda. Egy sípszót is megért volna a Honvédos játékos által történt visszahúzás! Vad Lajos piros lapot érő hisztizése megérte, mert ezért kaptak utána a Pufi vízizzítása miatt labda nélkül is kiállítást 35 mpcel a vége előtt

qqcska hozzászólása
qqcska35405
2012.04.12. 00:50

hááát, érdekes egy meccs volt. néhány észrevétel: - ilyen szintű színészkedést, amit a játékosok ma rendeztek, még nem láttam - és a bírók jelentős mértékben \"ették\" (pl. Kis Gergő 3. hibája) - \"kissé\" nem sikerült a Vasas formaidőzítése: amikor kell, akkor alszanak bele a meccskezdésbe??!! - továbbá hová lettek a kinti lövések?? a Honvéd nagyon szépen és okosan behúzódott közel a centerhez (elején elvittek 2-3 szar bejátszást és S. Ádám utána hosszú ideig ítéletet sem kapott) és ezzel a Vasas semmit sem tudott kezdeni - azért egy csapat, amely nemzetközi szinten is szeretne hasítani, nem teheti meg, hogy 3-4 alkalommal is a sarokba dobja labdát, mert nem tud mit kezdeni a támadással - a Vasasnak sűrgősen el kell gondolkodni a bekk kérdésen - S. Barna lassan \"nyugdíjba megy\", Decker az OK, Takács pedig ezen a szinten használhatatlan: arra szorítkozik a feladata, hogy belefullassza a vízbe az ellenfél centerét, támadásban labdát sem kap... - kíváncsi vagyok, hogy tud-e mégegyszer ilyen gyenge lenni a Vasas - mert a Honvédosok szét fogják kapni a Kőér utcát, az tutti - érdekes volt, látni, hogy a bírók és az ellenőr percekig nem merték felvállalni a döntést 10 mp-el a meccs vége előtt: ott álltak és egymásra vártak... - Vad Lajos biztosan kíváló edző, de a stílusa erősen hagy kívánni valót maga után (még akkor is, ha enyhítő körülményként figyelembe veszem az adrenalint)