FACEBOOK

Kiss Gergely a Reggeli Startban

Kiss Gergely a Reggeli Startban
hozzászólás, 2017.09.06.

A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely még vízbe száll a RacioNet Honvédban, de Vad Lajos vezetőedző már "nyugdíjas állású" vízilabdázóvá nyilvánította, amit az is indokol, hogy Gergő csak heti négy-öt alkalommal vesz részt edzésen. Ezzel szemben mostantól a Honvéd felnőtt női és férfi vízilabda szakág szakmai igazgatójaként segíti a csapatok munkáját, kommunikációját. Riport a szerdai Reggeli Startból.

Kiss Gergely a hétvégén megrendezett második Budapest Urban Games apropóján volt a stúdió vendége, Szarka Gábor világbajnoki bronzérmes street workout-versenyzővel, aki szintén a program egyes elemeiről nyilatkozott.

Mint ismert, szigorú szelektálás után néhány tucat szerencsés ember - komoly kíséret, ellenőrzés mellett - a hétvégén a főváros kellős közepén úszhatta át a Dunát. Kiss Gergely az előkészületekről, a tervezett program sikeres lebonyolításáról beszélt a műsorvezető, Zelinka Ildikó kérdéseire válaszolva.

A beszélgetést részben azzal az önmagában is különösen érdekes filmmel illusztrálták, amely honvédos játékosok közreműködésével, a Duna-átúszás főpróbáján készült.

A teljes beszélgetés: