FACEBOOK

Elindult az egrivizilabda.hu

Elindult az egrivizilabda.hu
hozzászólás, 2012.04.04.

Két olimpiai bajnok gombnyomása tette nyilvánossá a magyar bajnok ZF-Eger új internetes honlapját. Ott voltunk a sajtótájékoztatón.

Szécsi Zoltán és a csapat edzője, Gerendás György külön asztalnál ültek, a sajtótájékoztató fénypontjaként indították el az új oldalt, amelynek létrehozásában sokat segített az informatikai ügyekben szakértőnek számító miniszterelnöki biztos, Nyitrai Zsolt. Jelen volt az eseményen Beck György MVLSZ-társelnök is, akit a sajtótájékoztató elején köszöntöttek születésnapja alkalmából. (Előbb szóban, a végén pedig egy üveg egri borral.)

Az egri kötődésű és a városban a csapat nagy drukkereként is ismert Nyitrai Zsolt elmondta, hogy 0 (vagyis nulla) forintot igényelt az új honlap létrehozása, mert szabad felhasználású (tehát ingyenes) szoftverekből állították össze a site-ot.

Mostantól jó minőségű fotók és videók is felkerülnek az egri klub honlapjára, amely természetesen bemutatja a csapattagokat és híreket is közöl.

Kollégáinknak sok sikert kívánunk a mostantól látogatható www.egrivizilabda.hu oldal teljes beüzemeléséhez és működtetéséhez!


vlv-képek

VLV-VIDEÓK:


egrivízilabda.hu-sajtótájékoztató - Bárány Attila, Beck György



egrivízilabda.hu-sajtótájékoztató - Nyitrai Zsolt


egrivízilabda.hu-sajtótájékoztató - átadás