FACEBOOK

Véget ért a vlv facebookos játéka

Véget ért a vlv facebookos játéka
hozzászólás, 2011.08.10.

Fájó szívvel adtuk át a vb alatti játékunk két díját a szerencséseknek.

A sanghaji vb előtt külön e célra terveztettünk és készíttettünk egy pólót - elöl kis magyar zászlóval, hátul a vlv logójával, a "Kemény-legények" felirattal. A Vodafone-tól egy fehér sapkát kaptunk, olyat, amivel Kemény Dénes is védte a fejét az egyik sanghaji szabadtéri edzés közben.

A két ruhadarabot folyamatosan írattuk alá a Sanghajban szerepeltekkel, így a hazaérkezéskor összesen 15 aláírás díszlett rajtuk, a tornára nevezett 13 játékosé, valamint Kemény Dénesé és Benedek Tiboré.

A játékot a facebook vlv-s oldalán hirdettük meg. Célunk az volt, hogy minél több új lájkolóra tegyünk szert, s így szélesítsük azok körét, akikhez eljutnak híreink, tudósításaink, fotóink, videóink.

A játékban részt venni szándékozók feladata az volt, hogy (a vlv lájkolása után) megosszák saját facebookos ismeretségi körükkel a játékfelhívást, így terjesztve a vlv hírét, a sportágról szóló hírek folyamatos megismerésének lehetőségét.

Az akció a sanghaji döntő lefújásának pillanatáig tartott, s összesen 734 játékost regisztrált a rendszerünk. A sorsolást számítógéppel végeztük el, s az aláírásokkal ellátott vlv-s pólót Baksa Anikó, a Vodafone-os sapkát Schneller Erika nyerte. A két győztest az interneten keresztül értesítettük szerencséjükről, majd személyesen vittük el nekik a díjat. (A facebookra beíró csalódott, de gratuláló játékostársak bejegyzésére mindketten reagáltak.)

Mint a Facebookon már elárultuk, Sanghajban még egy sapkát aláírattunk a csapattagokkal, ezt hamarosan egy új játék díjaként "kínáljuk fel" oldalunk facebookos híveinek, akiknek száma a játék hatására és a magyar csapat sanghaji teljesítményének köszönhetően négyezervalamennyiről hétezer fölé nőtt néhány hét alatt.

Címkék:
vlv díj facebook Játék

1 régi hozzászólás

kathleen hozzászólása
2011.08.10. 20:50

Először is nagy gratula a nyerteseknek! :) Köszi VLV a lehetőségért, hogy ilyen szuper ajándékot lehet nyerni. A tavalyi(?) játék is jó volt, amikor kérdésekre kellett válaszolni.