FACEBOOK

Kis Gábor góllal tért vissza

Kis Gábor góllal tért vissza
hozzászólás, 2011.05.11.

Befejeződött a Vodafone OB-1 rájátszásának első szakasza. Mostantól nem babra megy a játék. Gólok, videónyilatkozatok a Kőérből, játékosértékelések Szegedről.

Vodafone OB-1, rájátszás, 6. forduló

Szeged-Eger 8:10 (3:3, 0:3, 3:3, 2:1)
Szeged, v.: Füzesi, Vojvoda
Szeged: Baksa - Török 2, Lehmann, Varga P., Vindisch, Kiss Cs. 1, Busila, Komlósi 1, Molnár T., Juhász Zs. 1, Younger, Somogyi 1, Kayes 2, Németh (kapus). Vezetőedző: Kásás Zoltán
Eger: Szécsi - Sántavy, Petrovai, Graham 2, Hosnyánszky 3, Kovács G., Hegedüs 2, Jakab, Kotsidis, Binder 1, Kis G. 1, Bundschuh 1, Biros, Nébald (kapus). Vezetőedző: Gerendás György
Gól - emberelőnyből: 3/8, ill. 3/6
Gól - ötméteresből: 1/2, ill. -/-
Kipontozódott: Graham (24.p.)

VLV-VIDEÓK (TiszapArt Televízió):

1:0 - Kiss Csaba gólja

1:1 - Binder gólja

2:1 - Juhász gólja, ötméteres

2:2 - Hosnyánszky első gólja

3:2 - Török első gólja

3:3 - Graham első gólja

3:4 - Hegedüs első gólja

Szécsi védi Juhász ötméteresét

3:5 - Hosnyánszky ejtésgólja

3:6 - Bundschuh gólja

3:7 - Graham második gólja

3:8 - Kis Gábor gólja

4:8 - Somogyi gólja

5:8 - Kayes első gólja

5:9 - Hosnyánszky harmadik gólja

6:9 - Komlósi gólja

6:10 - Hegedüs ejtésgólja

7:10 - Kayes második gólja

8:10 - Török második gólja


TT-képek



Iványi Aurél-képek


TÖRÖK BÉLA A vlv-nek:

- Ezt a meccset igazából mindkét csapat felkészülésnek fogta fel az elkövetkezendő fontosabb mérkőzésekre. Szerintem nem vizsgáztunk rosszul, illetve nem volt rossz ez a felkészülés, de mindkét csapat tudta nagyon jól: igazából nem oszt, nem szoroz, hogy mi az eredmény. Nyilván jó lett volna nyerni, de így sikerült. Teljes gőzzel készülünk a Honvéd elleni pénteki és hétfői összecsapásra, hiszen az dönti el, hogy mennyire volt értelme annak a munkának, amit egész évben végeztünk.
(Lejegyezte: Hohl Zsófi)

KIS GÁBOR a vlv-nek:

- Hát igazság szerint féltem a meccstől, főleg hogy az elmúlt egy-két napban a lábam eléggé zsibbadt. Tegnap este még gondolkoztam is, talán lehet, hogy nem kellene ma játsszak, de aztán végül mégis játszottam és jól éreztem magam a vízben, jobban, mint képzeltem az elmúlt két és fél hét edzései után. Az úszást azt kell, hogy mondjam elég jól is bírtam, nyilván azért az sokat számít, hogy nyitott uszodában játszottunk, nem volt olyan klóros levegő. Jó kis meccs volt, tényleg magabiztosan nyertünk, 2:2 után elmentünk, és igazából esélyt nem adtunk a Szegednek. Jól játszott a csapat jól is védekezett, de ettől függetlenül gondolom egyik csapat sem úgy készült erre a mérkőzésre, mintha élete meccse lenne.

- A gólod milyen volt?

- Hege adott emberfórban egy labdát, amit sikerült behúznom, örültem nagyon, hogy sikerült valamilyen szinten érvényesülnöm. Messze nem vagyok még száz százalékos, de a vártnál tényleg jobban éreztem magam a vízben.

- A védők nem bántottak?

- Nem-nem, nagyon rendesek voltak, volt ugyan birkózás keményen, de nem próbálták letérdelni a derekamat. A meccs végén még oda is jöttek, hogy megkérdezzék, jól vagyok-e, meg hogy nem ütöttek-e meg véletlenül. Tényleg figyeltek rám, aranyosak voltak.

(Lejegyezte: feva)


Honvéd-Vasas 11:9 (4:1, 1:3, 2:3, 4:2)
Kőér u., v.: Dodog, Marjay
Honvéd: Gergely - Székely, Simon, Mátyás, Salamon 3, Bátori 1, Jansik, Szivós, Tóth M. 4, Gór- Nagy 1, Angyal 1, Hárai 1, Hangody, Lévai (kapus). Vezetőedző: Vad Lajos
Vasas: Jónás - Decker 1, Fazekas, Katonás 1, Powers 1, Vörös, Kiss G. 1, Vámos 2, Kovács R. 2,  Hőna 1, Steinmetz B., Takács, Fülöp. Vezetőedző: Földi László
Gól - emberelőnyből: 1/8, ill. 2/5
Gól - ötméteresből: 2/3, ill. 2/2
Kipontozódott: Jansik (24.p.), Katonás (25.p.)

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK A MÉRKŐZÉSRŐL


André László-képek


VLV-VIDEÓK:

0:1 - Katonás gólja, ötméteres

1:1 - Bátori gólja

2:1 - Hárai gólja

3:1 - Salamon első gólja


4:1 - Tóth Márton első gólja

5:1 - Tóth Márton második gólja

Bátori kimaradt ötméterese

5:2 - Vámos első gólja, ötméteres

5:3 - Hőna gólja

5:4 - Powers gólja

5:5 - Kovács Róbert első gólja

Szivós kimaradt ziccere

6:5 - Gór-Nagy gólja

7:5 - Salamon második gólja

7:6 - Kiss Gergely gólja

7:7 - Decker Ádám gólja

8:7 - Tóth Márton harmadik gólja

8:8 - Kovács Róbert második gólja

9:8 - Tóth Márton negyedik gólja, ötméteres

10:8 - Salamon harmadik gólja

Lévai véd

10:9 - Vámos második gólja

11:9 - Angyal Dániel gólja, ötméteres


Vörös Viktor nyilatkozata


- Nahát Viktor, az első negyed végén úgy nézett ki, hogy katasztrófa lesz ez a meccs, de kicsit összeszedtétek magatokat. Hogy értékeled ezt a teljesítményt?

- Hát nem a legjobb formánkat hoztuk, ha mondhatom ezt, mert látszott a csapaton, hogy nincs tétje ennek a mérkőzésnek. Így nehéz is játszani. Igazából megbeszéltük, hogy próbálunk a védekezésre figyelni. Az elején nem sikerült. Kapura se lőttünk az elején, aztán valahogy feljöttünk. De a lényeg az, szombaton lesz.

- Ezen a meccsen pihentetek egy kicsit szándékosan, vagy ez a teljesítmény az, amire számítani lehet tőletek a döntőben?

- Hát az biztos, hogy nem ez a teljesítmény lesz. Miho se játszott, Viktor se védett. Próbáltunka fiataloknak több lehetőséget adni. Egy-két fiatal élt ezzel, egy-kettő azt hiszem, hogy nem úgy teljesített, ahogy egy fiataltól el lehet várni, de a lényeg, mondom az szombaton jön. Úgyhogy most már csak arra készülünk és győzni fogunk. Reméljük!

(Lejegyezte Romanek Brigitta)


Salamon Ferenc és Szivós Márton nyilatkozata


- Megvertétek a Vasast, ehhez gratulálok! Kicsit furcsa meccs volt. Hogy láttátok belülről? Feri?

- S.F.: Hát, furcsa volt! A Vasas pihentette egy-két klasszisjátékosát, készülve a döntőre. Ezáltal mi vérszemet kaptunk és az elején - összeszedetten - el tudtunk lépni pár góllal. Onnantól kezdve a Vasas lépdelt felfelé, de az előnyt tudtuk tartani.

- Mondtam a Vörös Viktornak is, hogy az első negyed végén úgy nézett ki, hogy katasztrofális vereséget szenvednek, és aztán egy kicsit úgy... Visszavettetek, vagy mi történt?

- S.F.: Hát azért mi is  már készülünk fejben a pénteki összecsapásra, lehet ez annak is betudható volt, de úgy nem volt különösebb visszavétel.

- Marci?

- Sz.M.: Jól látja a Feri! :-) Én nagyon sajnálom a rájátszás első három mérkőzését, hiszen, hogyha azokat hozzuk, a mai meccs tükrében még be is juthattunk volna... :-) A viccet félretéve, szerintem mind a két csapat készül már a következő mérkőzéseire. A kiírás miatt ez egy ilyen mérkőzés lett, mint amit láttál!

- Mind a kettőtökhöz egy kérdés: a bronzmeccsen mire számítotok?

- Sz.M.: Mi azzal a céllal szállunk be, hogy szeretnénk harmadikok lenni!

- A Szeged is így tesz!

- Sz.M.: A Szegeddel játszunk??? (nevet) Hát gondolom, hogy ők is szeretnének harmadikok lenni, de mi jobban szeretnénk!

-Feri?

- S.F.: Tényleg, Marci mindent elmondott róla. Mind két csapatnak ez lesz, ezek lesznek az év meccsei. Apró nüanszokon fog eldőlni szerintem. A hazai pályán kicsikart előnnyel, hogy tud élni, vagy ez esetleg a visszájára fordul.

- Mekkora előny lenne elég?

- S.F.: Amekkorával biztosan megszerezzük a bronzérmet!

- És az mennyi?

- S.F.: A meccstől függ! Azt majd pénteken meglátjuk!

- Ok! Köszönöm, pénteken találkozunk!

(Lejegyezte: Varga Bogi)

A rájátszás első szakaszának végeredménye:



M Gy D V Gk Pont
1.  ZF-Eger 6 5 1 0 12 84
2.  TEVA-Vasas-UNIQA 6 2 2 2 1 69
3.  Szeged Beton VE 6 0 3 3 -9 64
4.  Groupama HONVÉD 6 1 2 3 -4 63

Az 5-8. helyért:

FTC-Szolnok 4:12 (1:2, 1:1, 1:4, 1:5)
G.: Ágner, Czigány, Varga I. Zs., Kunac, ill. Császár Gy., Pásztor 3, Süveges, Hangay R. 2, Hangay Z., Bálint G.


André László-képek


Debrecen-Pécs 10:7 (1:0, 5:2, 2:1, 2:4)
G.: Bugajcsuk 3, Dunca 2, Varga A., Apanasenko, Halek, Simon A., Kárteszi, ill. Bóbis, Hegedűs 2, Tóth B., Müller, Scholefield

A 9-13. helyért

Szentes-BVSC 7:10 (2:2, 1:2, 1:4, 3:2)
G.: Szabó Z., Araczki 2, Balogh Z., Turzai, Szabó L., ill. Hopkins 3, Rajna, Szabó P., Bedő, Nagy S., Ambrus F., Paján, Kriszt

ASI-UTE 15:7 (4:2, 3:2, 3:2, 5:1)
G.: Létay 5, Laczkovics 3, Kovács P 2, Hartman, Rusz B., Ernyey, Takács Balázs, Kürtös, ill. Bakó, Váradi, Blank 2, Etédi

1 régi hozzászólás

Tomute hozzászólása
Tomute33071
2011.05.12. 14:12

Szombatra elővételben lehet vhol jegyet venni?