FACEBOOK

Vasas-Honvéd, Eger-Szeged - előzetes

Vasas-Honvéd, Eger-Szeged - előzetes
hozzászólás, 2011.04.23.

A szombati meccsek végén elmozdulhatnak a végső sorrend irányába a felsőházi csapatok. Félidejéhez érkezik a Vodafone OB-1 rájátszása. Előzetesünkben szokás szerint egy-egy játékos nyilatkozik - rendhagyó, hogy a Vasas-Honvéd-meccsről videón.

Vodafone OB-1, rájátszás, harmadik forduló

Az állás a forduló előtt:



M Gy D V Gk Pont
1.  ZF-Eger 2 1 1 0 1 72
2.  Szeged Beton VE 2 0 2 0 0 63
3.  TEVA-Vasas-UNIQA 2 0 2 0 0 63
4.  Groupama HONVÉD 2 0 1 1 -1 59

17.15 Vasas-Honvéd (SportKlub)

VLV-VIDEÓ:




BÁTORI BENCE a vlv-nek:


- Nyerünk. Mindenféleképpen nagyot fogunk küzdeni és én úgy gondolom, ez az utolsó esélyünk, az utolsó szalmaszál, amibe bele tudunk kapaszkodni, úgyhogy mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megverjük a Vasast a Komjádiban. Mindenféleképpen jobban szeretnénk kezdeni, mint szerdán a Szeged ellen. Sérültünk, betegünk továbbra sincs.

- Lelkileg feldolgoztátok a szerdai izgalmakat?

- Mindenféleképpen. Itt a rájátszásos rendszerben nem szabad leragadni egy meccsnél, másnap reggel már úgy keltünk fel, hogy csak a Vasas-meccs lebegett a szemünk előtt és az, hogy ott nyerni akarunk.

VÁMOS MÁRTON a vlv-nek:

- Küzdős meccs lesz, de mi nyerünk, természetesen. Ha az Eger megveri a Szegedet és mi nyerünk, akkor a Szegedtől el tudunk menni három ponttal és ez fontos lesz a végső harcban, hogy ne tudjunk esélyt adni a szegedieknek arra, hogy megelőzzenek minket a második helyen.

- Ti hogy dolgoztátok fel a szerdai meccsen történteket?

- Nehezen. Azt mondjuk mi is, hogy felejtsük el, nézzünk a következő meccsre, arra koncentráljunk a pozitívumokat kell kiemelni a meccsből és a tanulságokat levonni.   

18.00 Eger-Szeged

TÖRÖK BÉLA a vlv-nek:

- Nem "egy jót játszani" megyünk Egerbe, hanem győzni. Az elmúlt meccseink tapasztalatait próbájuk hasznosítani, ami ugye elsősorban azt jelenti, hogy az első negyedben nyújtott teljesítményt megismételjük és ennek pozitív tartalmát érvényesítjük, "kivetítjük" a következő negyedekre is.

Élet-halál meccs lesz ez itt a rájátszásban, s remélem, hogy megverjük az Egert az otthonában!

HEGEDÜS GÁBOR a vlv-nek:

- Számunkra elég fontos mérkőzés lesz ez, mert hogyha hozzuk akkor már talán matematikailag is biztos a döntőbe jutásunk. Nagyon nehéz meccsre számítok, mert a Szeged jó formában van. Az elmúlt két meccsen komoly előnyre tettek szert a mérkőzés első felében, ezért az elejére nagyon oda kell figyelnünk.

Meg kell próbálnunk ugyanazt a játékot játszani, mint amit eddig, mert sajnos Kis Gabi hiányát valahogy pótolnunk kell. De a meccs Egerben lesz és ha nyerünk, a hátralévő három találkozónak nem úgy kell nekimennünk, hogy élethalál kérdés a győzelem.


Az 5-8. helyért:

17.00 Pécs-Debrecen

Május 4. 16.30 Szolnok-FTC


A 9-13. helyért:

17.00 BVSC-Szentes

18.30 UTE-ASI

1 régi hozzászólás

balzs hozzászólása
balzs32982
2011.04.23. 11:57

Hajrá Eger!