FACEBOOK

Vasas-Eger, Honvéd-Szeged

Vasas-Eger, Honvéd-Szeged
hozzászólás, 2011.04.20.

Második fordulójához érkezett a Vodafone OB-1 rájátszása. Előzetesünkben a Vasas-Eger és a Honvéd-Szeged mérkőzés csapatainak egy-egy játékosa nyilatkozik.

Vodafone OB-1, rájátszás, 2. forduló

(A mérkőzésekről nincs vlv-s és vodapolós élő közvetítés, mert igyekszünk a két találkozó góljait felvenni és bemutatni.)

19.30 Vasas-Eger

KISS GERGELY a vlv-nek:

- Annyiban különleges meccsre számítok, hogy az Eger a szezon végére mindkét centerét elvesztette, s biztos, hogy több módon próbálják majd meg pótolni ezt a hiányt. Nekünk hazai pályán eleve nagyon jól kell védekeznünk és elsősorban triviális dolgokon kell változtatnunk, például azon, hogy kidolgozatlan helyzetekből kapunk "teljesen felesleges" akciógólokat. Olyan dolgokról van  szó, amik nem jelentenek csodát és ha ezeket a változtatásokat végre tudjuk hajtani, akkor jó pozícióba kerülünk, mert egyéb dolgokban megvannak azok a fegyvereink, amivel meg megtudjuk nyerni a mérkőzést. Ha nem tudjuk hozni a szükséges stabilitást, akkor nem fogunk nyerni. Az a realitás, hogy kevés gólos meccs lesz, de amikor mindenki ennyire a védekezés fontosságát hangsúlyozza, olykor előfordul, hogy mindkét csapat 10 fölött lő. Egyébként a megszerezhető pontokon kívül fontos lehet a meccs azért is, mert a győzelemmel csökkenteni lehet az egriek magabiztosságát, ami később már a döntő kimenetelére is kihathat.

HOSNYÁNSZKY NORBERT a vlv-nek:

- Nagyon nehéz meccs lesz. Nekünk is fontos, hiszen győzelem esetén megnyugodhatnánk és már a döntőre koncentrálhatnánk. Nekünk így, hogy lényegében center nélkül állunk ki, különösen nehéz lesz, de hogyha olyan fegyelmezetten tudunk játszani, mint a Honvéd ellen, ha a védekezésünk olyan, akkor nagyon nehéz gólt lőni nekünk. Az egyetlen esélyünk az, hogyha fegyelmezetten játszunk. A szegedi döntetlen jól jött nekünk, mondjuk, 4:0-nál nem gondoltam volna, hogy iksz lesz a vége, mint ahogy 5:7-nél sem. Mázli volt ez számunkra, az tény, de persze benne volt a levegőben, hiszen ez a két csapat általában ikszes meccset játszik. A felkészülésünkben nem volt semmi érdekesség, az eddigi módszereket alkalmaztunk, ezek beváltak, úgyhogy nem változtatunk.


20.00 Honvéd-Szeged

BÁTORI BENCE a vlv-nek:

- Mindenféleképpen úgy vágunk neki, hogy megverjük a Szegedet. Fizikailag nagyon kemény, brusztos meccsre számítunk. Az egri mérkőzésünkből szeretnénk átmenteni a védekezést, de támadásban teljesen máshogy kell játszanunk. Azt mondhatom: nem számít semmi, csak nyerjünk, ez a legfontosabb. Ha egy kicsi góllal a végén, akkor azzal, de nyerni akarunk.

A szegedi döntetlen akkor ér valamit számunkra, ha este megverjük a Szegedet. Ha ez nem sikerül, akkor hiába osztozott meg a pontokon a két rivális, nem tudjuk kihasználni ezt az előnyt. Nincs se sérültünk, se betegünk, mindenki jól van és várja a meccset.

BAKSA LÁSZLÓ a vlv-nek:

- Remélem, hasonló lesz a kezdés, mint a Vasas ellen volt és azt is, hogy a folytatás már nem lesz ugyanolyan... A viccet félretéve: nagyon nehéz mérkőzésre számítok, a Honvéd masszív csapat ebben a szezonban már többször bizonyította, hogy mennyire kemény ellenfél, elég utalni a kupagyőzelmükre vagy a rangadókon nyújtott teljesítményükre. Nehéz dolgunk lesz, de úgy gondolom, hogy tisztességesen felkészültünk és szeretnénk megnyerni ezt a bajnoki mérkőzést, mert nagyon-nagyon fontos lenne ahhoz, hogy a végelszámolásnál ott lehessünk a második helyen.

Szerencsére sérültünk nincsen, az idő jó volt, tudtunk edzeni, kedden délelőtt még kicsit "mocorgunk", aztán belevetjük magunkat a csatába és ha kell, akkor a Kőér uszodát elbontva, de mindenképpen győzni akarunk!


Az 5-8. helyért

18.30 Pécs-Szolnok

20.00 Debrecen-FTC


A 9-13. helyért

16.00 Szentes-ASI

19.0 OSC-UTE

7 régi hozzászólás

Tomute hozzászólása
Tomute32973
2011.04.20. 21:25

...ill. az mvlsz oldalán volt \"közvetítés\" (jegyzőkönyv) mindkét meccsről...

hohlzsofi hozzászólása
2011.04.20. 21:17

Honvéd-Szeged 9:9

AlonSolya hozzászólása
2011.04.20. 21:01

köszi

balzs hozzászólása
balzs32970
2011.04.20. 20:59

vasas-Eger: http://egerwaterpolo.hu/hun/modules.php?name=News&file=article&sid=2474&mode=thread&order=0&thold=0 Honvéd-Szeged: http://www.delmagyar.hu/sport/holtpont_honved-szeged_beton_7-8/2215005/

AlonSolya hozzászólása
2011.04.20. 20:48

hát igen ez tényleg hihetetlen, amúgy a Honvédot elég szűk szavúan ugyan de a facebookos oldalukon írják a negyedek eredményeit..

Tomute hozzászólása
Tomute32968
2011.04.20. 14:18

A szezon egyik legérdekesebb ütközete következik, és se TV, se a szövetség honlapja, semmi nem közvetíti?Vannak sportágak, amelyeknél elő nem fordulhatna, hogy egy csúcsrangadót ennyire ne tegyenek ki a kirakatba, beletolva az emberek képébe a sportágat?a gond az, hogy lassan már nem is csodálkozom rajta.

balzs hozzászólása
balzs32967
2011.04.20. 11:01

Hajrá Eger! Hajrá vidék!