FACEBOOK

Kemény Dénes vigyázott a fiúkra

Kemény Dénes vigyázott a fiúkra
hozzászólás, 2011.04.04.

Legalább két nyomós oka volt a szövetségi kapitánynak, hogy ne vezényeljen gyilkos edzést hétfő délelőtt Szentendrén. Az egyik a vasárnap esti kemény rangadó, amelynek hatása benne maradt a honvédosok és az egriek izmaiban, a másik pedig, hogy Kiss Gergőéknél vasárnap este kerti parti zajlott, amelyre több érintett is hivatalos volt.

A reggeli konditermi edzés elejére eljött Kis Gábor is, de csak azért, hogy ettől kezdve igazolt legyen a távolléte: Kicsi még egy hete szedett össze lumbágószerű hátfájást egy rossz mozdulatnál, a múlt héten alig edzett, s bár vasárnap beinjekciózva játszott a Kőér utcában, amikor elmúlt a szerek hatása, pokoli fájdalmai voltak. Kihagyta a "rotáció alapján" rá eső edzést Szécsi Zoltán, aki kisebb gyulladása miatt a vasárnapi rangadón sem védett. Érdekesség, hogy a helyén hétfő délelőtt az a Nagy Viktor bizonyíthatott, aki a múlt hétre kapott meghívást, de betegség miatt akkor ő nem lehetett jelen.

Kicsin és Szecskán kívül valamennyi meghívott ott volt a délelőtti edzésen, Steinmetz Ádám is, aki nagyjából egy esztendeje nem "szagolt bele" ebbe a légkörbe.

A tényleg jó hangulatban lezajlott gyakorlás után Ádi mellett Vörös Viktort invitáltuk kameránk elé, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy kipuhatoljuk: mit szól olimpiai bajnok centertársa visszaérkezésének. Igazán őszintének tűnt, amit mondott.

A hétfő-keddi három edzés meghívottjai:

Baksa László, Gergely István, Szécsi Zoltán (utóbbi helyett hétfő délelőtt Nagy Viktor edzett a többiekkel) - kapusok

Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Kiss Gergely, Marnitz Gergő, Salamon Ferenc, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Török Béla, Vámos Márton, Vörös Viktor - mezőnyjátékosok


vlv-képek

VLV-VIDEÓK:


Edzésjelenetek


Steinmetz Ádám nyilatkozata


Vörös Viktor nyilatkozata


4 régi hozzászólás

Róma2009 hozzászólása
2011.04.05. 17:36

Köszi, valószínű facebook lesz :) Nagyon nem szeretnék idén lemaradni róla :D

boris hozzászólása
boris32920
2011.04.05. 16:34

Adam Steinmetz ole!!!!

Tyúk hozzászólása
Tyúk32907
2011.04.04. 19:56

Biztos lehet, hiszen két éve mi is elővételben szereztük be őket, különben esélyünk sem lett volna bejutni. Abban viszont sajnos nem tudok segíteni, hogy hol, mert anno mi megvetettük egy ismerőssel. Szerintem facebookon, nagyobb az esély arra, hogy valaki elolvassa a kommented és választ kapsz a kérdésedre. e.

Róma2009 hozzászólása
2011.04.04. 18:28

Bocsi az offért, csak érdekelne, hogy a jövő heti Recco-Vasas meccsre lehet -e elővételben jegyet venni. Két éve nagyon hamar elfogytak ott a helyszínen :(