FACEBOOK

Ünnepi edzés Szentendrén

Ünnepi edzés Szentendrén
hozzászólás, 2011.03.15.

Hétfőn és kedden összesen három edzést tartott a magyar válogatott összetartására ez alkalommal meghívott 17 játékos Szentendrén, a Vizes Nyolcas uszodában.

A legutóbb, még a Volvo Kupán együtt szerepelt társasághoz képest csak a két reccói hiányzott, illetőleg Gergely Pista helyett most a sérüléséből felépült Szécsi Zoltán kapott meghívást.

Kemény Dénes tájékoztatása szerint már a hétfői két edzés is nagyon jó hangulatban zajlott, hasznos volt, az ünnepnapon tartott gyakorlás során pedig "úgy kellett visszafogni a játékosokat".

- Tegnap egykapuzással gyakoroltunk hátrányt-előnyt és már nem sok mindent kellett mondjak. Január óta dolgozunk és a Volvo-hét is nagyon sokat segített. Nem akarom azt sem, hogy unják, hogy a könyökükön jöjjön ki, mindenesetre kezdenek reflexszerűvé válni a mozdulatok, majd ehhez hozzá teszünk újdonságokat, ami majd megint érdekes lesz.

A válogatott legközelebb két hét múlva találkozik, már a Margitszigeten, aztán lesz még egyszer két napjuk. A közvetlen vb-felkészülést május 30-án tervezte elkezdeni a kapitány, de ahogy most nézi a bajnoki rájátszás menetrendjét, elképzelhető, hogy már előbb összehívja a fiúkat.

A hétfői és keddi edzéseken részt vett játékosok:

Baksa László, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán (kapusok)

Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Kiss Gergely, Salamon Ferenc, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton (mezőnyjátékosok)

VLV-VIDEÓK:


Edzésjelenetek I.


Edzésjelenetek II.


Kemény Dénes nyilatkozata


Szécsi Zoltán nyilatkozata


Török Béla nyilatkozata


VLV-FOTÓK:


Ünnepi edzés Szentendrén - vlv-képek