FACEBOOK

Kemény Dénes meghívottjai a jövő hétre - Welcome back, Tomi!

Kemény Dénes meghívottjai a jövő hétre - Welcome back, Tomi!
hozzászólás, 2011.01.20.

A jövő hét elején ismét Szentendrén edzőtáborozik a magyar válogatott. Kemény Dénes csütörtökön tájékoztatta a vlv-t az általa most meghívottak névsoráról. A legnagyobb változás az, hogy hazatér az összetartásra négy, külföldön játszó olimpiai bajnokunk. 

Mint a szövetségi kapitány korábban jelezte: a vb-keret kijelöléséig alkalmanként küld meghívókat a játékosoknak. Az idei első összetartáson részt vett 16 játékos közül most a rapid térdműtéten átesett Szécsi Zoltánra és a Vasas fiatal játékosára, Fülöp Bencére nem számít a kapitány. Meghívót küldött viszont a tavalyi római VB-csapat védőjének, a honvédos Gór-Nagy Miklósnak. Emellett részt vesz a szentendrei gyakorlásokon Madaras Norbert és Kásás Tamás (mindketten a Pro Recco játékosai), valamint Varga Dániel és Varga Dénes (mindkettő Primorje Rijeka).

A háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás (akit tavaly az elmúlt évtizedre visszatekintve a világ legjobb vízilabdázójának választottak a szakemberek) 2008. augusztus 24., az amerikaiakkal szemben sikerrel megvívott olimpiai döntő óta nem szerepelt a magyar nemzeti csapatban.

A január 24-25-i szentendrei edzéseken a következő 19 játékos vesz részt:

Baksa László, Gergely István, Nagy Viktor, (kapusok)

Bátori Bence, Biros Péter, Bundschuh Erik, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Salamon Ferenc, Szivós Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton (mezőnyjátékosok)


(A hétfői vizes edzés 11 órától 12.30-ig tartó része a sajtó számára nyilvános.)