FACEBOOK

Szécsi Zoltán túl van a térdműtéten

Szécsi Zoltán túl van a térdműtéten
hozzászólás, 2011.01.18.

Késő délután csörgött a telefon, Szécsi Zoltán kórházi szobájából jelentkezett, hogy tájékoztassa olvasóinkat: sikeresen túljutott a térdműtéten.

SZÉCSI ZOLTÁN a vlv-nek:

- Béres doktor úr azt mondta, hogy a lehetőségek közül a legjobbat választottuk a műtéttel. A porc volt úgy kitüremkedve kis beszakadása és a hosszú évek degeneratív hatása folytán, hogy bántotta az inakat, szalagokat, állandó gyulladást okozott. Összességében nem sokat farigcsált a műtét során és azt mondta, gyorsan meg fog nyugodni minden ín, amit eddig irritáltak a kitüremkedések. A porc ugyanis a terhelés miatt kicsit jobban kitüremkedett és ez gyullasztotta be a szalagokat - még az oldalszalag három négy ínrészében is volt nem oda való folyadék. Konkrétan még nem beszéltük meg, hogy három vagy négy hét a teljes pihenő, valószínűleg március elejére, a Szolnok és a Fradi elleni meccsre meccsre már teljes értékű leszek, a Szeged (február 12.) még kérdéses.

- És a válogatott?

- Beszéltem Dénessel, most hétfőn nem megyek az biztos. Nyilván, ha készen állok, fogja látni, hogy hogyan védek a klubban.

- Mikor terhelheted a lábad?

- Este, miután látott a doktor úr. Én már most szaladgálnék, de azt mondták, nem lehet. Egyébként nincs kizárva, hogy csaltak valamit, mert a műtét után sem fáj egy cseppet sem jobban, mint előtte... Ja, és semmi mankó nem lesz, csak és kizárólag fásli, úgyhogy nagyon boldoggá tettek...

- Gyors gyógyulást kívánunk!