FACEBOOK

Műteni kell Szécsi térdét

Műteni kell Szécsi térdét
hozzászólás, 2011.01.17.

Váratlan bejelentés került fel hétfő este a ZF-Eger honlapjára: Szécsi Zoltán  térdét műteni kell. A háromszoros olimpiai bajnok emiatt kihagyja a válogatott soronkövetkező edzőtáborait és nagy valószínűséggel a februári Volvo Kupát is.

A Honvéd elleni rangadó után erősen fájlalta a térdét Szécsi Zoltán és a hétfői vizsgálatok alapján elkerülhetetlennek bizonyult a műtéti beavatkozás.

- A vasárnapi meccsen egy erős húzódást éreztem - nyilatkozta Szécsi Zoltán a klub honlapjának, az egerwaterpolo.hu-nak. - A mai napon  Béres doktor megvizsgálta a lábam és egy korábbi MRI-felvételre is alapozva a műtét mellett döntöttünk. A most következő négy hetes időszakban nincs rangadó a bajnokságban, sajnos már az Euroligában sincs esélyünk a továbblépésre. A keddi műtét alkalmával dől el, milyen gyógyulási idő vár rám. Picit félek, nem tudom mi történik majd.  A rájátszásra teljes értékű akarok lenni. Valószínüleg a  Volvo Kupát is kihagyom a válogatottnál. Az egri kapuban úgy gondolom Nébald Olivér jól helyettesíthet, már a  szerdai dubrovniki találkozón is - mondta Szécsi Zoltán.


A kép vasárnap készült, közvetlenül az Eger-Honvéd meccs lefújása után