FACEBOOK

Zágrábi EB - megkezdődött a visszaszámlálás

Zágrábi EB - megkezdődött a visszaszámlálás
hozzászólás, 2010.08.25.

Nyilvános edzést tartott a válogatott szerdán délelőtt a Margitszigeten, s az Európa-bajnokság közelségét jelzi, hogy rég látott számban érkeztek a Széchy uszoda partjára az újságírók, fotósok, operatőrök.

Kemény Dénes már jóval korábban, reggel fél nyolckor újságírók kereszttüzében állt, ugyanis a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában a "Kereszttűz" vendége volt. Elmondta véleményét a kedd esti váratlan doppingvizsgálatról, arról, hogy milyen feladatokat ró a csapat egyszeres olimpiai bajnokaira a legnagyobb sztárok távolléte és beszélt a sportág általános reformjával kapcsolatos kérdésekről is.

A műsor itt megtekinthető.

A délelőtti vizes edzésen nem csak az egyre jobb erőben lévő Biros Pétert fedezhettük fel, hanem - az újságírók meglepetésére - az utolsó keretszűkítésnél búcsúra kényszerült Gergely István és Bátori Bence is ott úszkált a medencében. Ők amolyan biztonsági tartalékok, bár, mint Kemény Dénes a VLV-nek adott videónyilatkozatban mondta: amíg nem adja le a hivatalos nevezést, bárkivel történhet bármi.

Török László sajtófőnök a jelenlévő riportereknek tudtára adta, hogy a csapat még egy "sajtónyilvános" edzést tart, pénteken délelőtt, s a magyar EB-küldöttség tagjai az uszoda bejáratánál ülnek be a Volvo Hungária által rendelkezésükre bocsátott kocsikba, hogy Zágrábnak vegyék az irányt

VLV-FOTÓK:


Edzés a Margitszigeten

Az edzés végén mi is beálltunk a riporterek sorába, s Kemény Dénest, valamint Biros Pétert kérdeztük.

VLV-VIDEÓK: