FACEBOOK

Napfény, fürdőzés - "aranyélet" a szigeten

Napfény, fürdőzés - "aranyélet" a szigeten
hozzászólás, 2008.06.10.

Kedden is kilátogattunk a csapat edzésére, s örömmel jelentjük: a hangulat változatlanul remek. A Margitsziget szép, a nap süt, a kék vízben láthatóan nagy kedvvel mozognak a játékosok. Mi kell még?

Jó volt nézni az "olaszokat", akik kedvéért az MTI-Fotó is beiktatta napi "műsortervévbe" az edzésről készítendő képriportot. A fotoriporter kolléga úgy tudta, hogy a Kásás.-Benedek-Madaras-trió most edz először együtt a csapattal. Gyorsan lehűtöttük, ismertetve vele a tényeket (Kásáék múlt szerdán, Fűzfőn csatlakoztak a többiekhez), de a kolléga nem hűlt, ugyanis iszonyatos meleg volt a medence mellett, a betonon.

Akkor is az olszok voltak a sztárok ma, a legtöbben velük akartak riportot készíteni a szponzorfal előtt. Így tettünk mi is, de nem a divat kedvéért, hanem mert mi is előre elhatároztuk, hogy szépen egymás mellé állítjuk hármukat. Sajnos Madaras közben eltűnt, Benedek Tibor és Kásás Tamás azonban már nem tudott elmenekülni előlünk. 

Videó:



Kemény Dénes beszámolójára is kíváncsiak voltunk, hiszen legutóbb egy hete állt kameránk elé. Nos, a szövetségi kapitány továbbra is elégedett, úgy érzi, ami a fizikai terhelést illeti, ennél, többet már nem is iktathatott volna az edzéstervbe (ezt Kásáék visszaigazolták...). Némi változás az előre eltervezett programban, hogy a szerbeknek csütörtök este haza kell menniük, így a péntek délelőtti szegedi kétkapuzás elmarad, először szerdán délután, utoljára csütörtök délután idézik fel az egymás ellen vívott athéni olimpiai döntő hangulatát a felek.

Videó:



Megkérdeztük a szövetségi kapitányt, készíthetünk-e videófelvételt a Hajós első emeletén zajló csapat-ebédről, amely hagyományos módon, svédasztalszerű rendszerben zajlik. (Ez azt jelenti, hogy a játékosok átlagosan ötször-hatszor állnak fel és vesznek újra a kínálatból, mire végeznek.) Kemény Dénes a csapatkapitányhoz, Benedek Tiborhoz irányított minket, s miután Tibi rábólintott az "intim szféra" feltérképezésére, elkészült a videó.

Videó:



Felhasználtuk az edzésnapot arra is, hogy érdeklődjünk a csapattagoktól: figyelemmel kísérik-e a felkészülésükkel egy időben zajló labdarúgó Európa-bajnokságot, kinek drukkolnak és melyik válogatottat várják az első helyre. Érdekes, hogy hogy meglepően sokan szorítanak az angolokért - annak ellenére, hogy ők nem jutottak ki a közös rendezésű svájci-osztrák EB-re...

További videók:

Jelenetek az edzésről 1.



Jelenetek az edzésről 2.



Képeink az edzésről

4 régi hozzászólás

Csak egy szurkoló hozzászólása
2008.06.11. 14:09

Tessék mondani, a Hungarian Waterpolo Federation helyett nem lehetett volna azt kiírni, hogy Magyar Vízilabda Szövetség? Csak így egyszerűen, magyarul, mert mintha magyarok volnánk...

C hozzászólása
C9021
2008.06.11. 14:05

B, en pedig speciel a rendszeres destruktiv hozzaszolasaidat unom. Es gyanitom, hogy nem vagyok egyedul. Hogy ne rinyalj most is levezeti Neked valaki (en): a profi sportoloknak kotelessege a sajto es rajta keresztul a szurkolok kiszolgalasa. Ezt csinaljak a medenceben, ezt csinaljak a medencen kivul is. Ez nem csak sportemberi kotelesseguk, hanem gyanithatoan szerzodesek is kotik oket ehhez. Ha nem lenne itt semmisem az edzesrol azert rinyalnal. Vansapka, nincssapka? Unom.

B hozzászólása
B9020
2008.06.11. 13:49

Nekem azért ez már egy kicsit sok. De Kása egy-egy arckifejezését látva neki is. Mármint a sajtó levakarhatatlan nyomulása. A hatalmas szeretetben meg sztárolásban azért el kellene gondolkozni azon, hogy ezek a sportolók amúgy az olimpiára készülnek és nem arra, hogy még csámcsogás közben is barátságos arcot vágjanak a kamerának. Őszintén remélem, hogy ez a felfokozott kíváncsiság csak addig tart majd, amíg el nem kezdődik a meccsszezon, mert utána már lesz miről beszélni meg írni, nevezetesen a játékról. Ha így van, akkor sajnos még jó pár nap erőltetett jópofaság és erőszakolt udvariasság vár a fiúkra ahelyett, hogy mondjuk kipihenjék az edzés fáradalmait vagy egyszerűen csak azzal foglakozzanak, amihez éppen kedvük van. Újságíró nélkül.

Betti hozzászólása
Betti9002
2008.06.10. 23:56

Nekem tetszik a fiuk hozzaallasa: "most minket mar nem erdekel, mi van Reccoban". :) Helyes, csak elore! Sok sikert!