FACEBOOK

Nyílt nap Balatonfűzfőn - szerdán az "olaszok" is csatlakoznak

Nyílt nap Balatonfűzfőn - szerdán az "olaszok" is csatlakoznak
hozzászólás, 2008.06.03.

Ezúttal is megtartotta szokásos nyílt napját a balatonfűzfői edzőtáborozás kellős közepén a válogatott. Ilyenkor az újságírók, kamerás stábok is jelen lehetnek a csapat edzésén, majd módjuk van kérdezni, interjúkat, fotókat, videónyilatkozatokat készíteni a játékosokkal és a csapat vezetőivel.

A keddi edzés 11 óra után kezdődött, de nem az újságírók miatt és nem is azért, mert a játékosok esetleg lustálkodtak volna. Éppen ellenkezőleg, Veszprémből érkezett a csapat a fűzfői városi uszodához, s már túl volt egy kiadós, másfél órás súlyzózáson. Kemény Dénes - akit szokás szerint kézről kézre adtak a kamerás stábok - mindenkinek elmondta, hogy jelenleg a fizikai felkészülésen van a hangsúly, a fiúk jó hangulatban végzik, amit kell.

Ennél több hírértékűt mi se tudtunk meg - leszámítva azt, hogy Gergely István, a keret kapusa éppen a nyílt nap reggelén államvizsgázott sikeresen... (Gratuláltunk neki, mint ez kiderül a vele készült vlv-videóból.)

Az edzés szakmai leírásába nem mennénk bele, de azt megjegyezzük, hogy felfedeztünk egy eddig számunkra ismeretlen (női) arcot a fiúk körül. Budavári Ágota pszichológusként segíti a csapat munkáját, s kedden délután egyenként beszélgetett a kerettagokkal.

Az edzések és más foglalkozások Fűzfőn folytatódnak, majd a hétvége szabad, hétfőtől pedig ismét a Margitszigeten edz a csapat. Szerda délutántól két napon át Szegeden gyakorolnak, méghozzá együtt legutóbbi olimpiai döntős ellenfelünkkel, Szerbia válogatottjával. A programban összesen négy kétkapus edzés szerepel.

Friss hír még, hogy a keret grand slam-et elért pro reccós tagjai (mindent megnyertek, amit klubszinten meg lehetett nyerni) hazaértek, Kásás, Benedek és Madaras szerdán csatlakozik a többiekhez.

Galériák:


Képek a nyílt napról (TZS)


Képek a nyílt napról (geyza)



vlv-videók:

Kemény Dénes a fűzfői nyílt napon



Gergely István a fűzfői nyílt napon

 


További videók:

Jelenetek az edzésről 1.



Jelenetek az edzésről 2.



Jelenetek az edzésről 3.



Jelenetek az edzésről 4.



Jelenetek az edzésről 5.



Jelenetek az edzésről 6.



Jelenetek az edzésről 7.



Jelenetek az edzésről 8.




1 régi hozzászólás

t hozzászólása
t8837
2008.06.03. 21:07

Öröm,hogy jó a hangulat. El ne felejtsétek! Pekingben nyerni kell. HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!