FACEBOOK

Kis Gábor és Hosnyánszky a Vasasban, Steinmetz Ádám: Primorac Kotor

Kis Gábor és Hosnyánszky a Vasasban, Steinmetz Ádám: Primorac Kotor
hozzászólás, 2008.05.14.

Steinmetz Ádám elfogadta a Kotor ajánlatát, így a következő szezonban a montenegrói bajnok játékosa, Kiss Gergely csapattársa lesz. A Vasas Vargái két évre írtak alá, miként a bajnokhoz szerződő Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert is. Megtartotta a bajnok csapatkapitányát, Steinmetz Barnabást (1+1 év), valamint az idei év egyik sikeremberét, a két esztendőre aláírt Kovács Róbertet. A vlv információi szerint Tóth Márton is nagy valószínűséggel a piros-kékek játékosa marad.

A találgatások szintjén már korábban ismert átigazolási és "nemátigazolási" híreket kedden este 21.58 órakor erősítették meg hivatalosan, ekkor került ki a Vasas honlapjára (www.vasassc.hu) a bejelentés (Tóth Márton hosszabbításának kivételével).

A fentieken kívül az is szerepel a közleményben, hogy Mátyás Zoltán, a Vasas védője az FTC-ben folytatja pályafutását.

Steinmetz Ádám ígéretét bírjuk, hogy hamarosan válaszol kérdéseinkre.

69 régi hozzászólás

Tina hozzászólása
Tina8387
2008.05.17. 12:25

Bocsánat nem témába való de a témáról már kifejtettem a véleményem :D Móka drága jöhetnél msn-re hogy elmeséled a barcelonai élményeidet :Pkiváncsi vagyok :)

móka  hozzászólása
móka 8384
2008.05.17. 08:19

Tisztelt Józsi47!újraolvasva a hozzászólásodat igazad van,én értettem félre a dolgokat.A sokra hívatott játékos-ahogy mondtad-valóban azt jelenti,hogy egy jövőbeli reménységről lehet szó!Legyen úgy!!:)))lényeg az,hogy minél több gólt ragasszon Teva-Vasas sapkában az ellen kapujába!!HA olyan lesz mint Dani,meg a Dumi akkor egy rossz szaqvunk sem lehet:))Ők igazi zsenik!!HAJRÁ VASAS!

Józsi47 hozzászólása
2008.05.16. 23:44

Tisztelt Móka! egy kicsit félreértettél.Vgay én fogalmaztam félreérthetően.A játékos akire céloztam,most még nem nagy név.Mondjuk úgy hasonló a helyzet,mint amikor a Dani majd később a Dumi hozzánk kerültek.

Józsi47 hozzászólása
2008.05.16. 23:41

Zséva! Nem vagyok a tárgyalók között.Sajnos.Csak hallok információkat.Gór-Nagy Miki sem tuti addig,amíg a hivatalos bejelentést meg nem teszik.De tárgyalunk (tunk?)vele. Érdemes naponta fellátogatni a www.vasassc.hu-ra.Reméljük hamarosan olvashatjuk a jó hírt. Amúgy meg azért írtam a korábbi hozzászolásaimban többes szám első személyben a tárgyalni igét,mert így van a gondolkodásomban.Számomra a VASAS minden sportolójával,szurkolójával,vezetőjével és dolgozójával egy nagy család.Azaz MI. Szóval nem nagyképűnek akartam tünni és elnézést ha az jött volna le belőle.

móka hozzászólása
móka8371
2008.05.16. 22:01

Tisztelt Józsi47! Nagyon kíváncsivá tettél,megmondom őszintén!:))Gór-Nagy Miki nagy erősítés lenne Mátyás helyén az tény!::)Végiggondoltam ki lehet az a nagy név,akit megpedzettél,és van is egy elgondolásom,de nevekkel még én sem dobálóznék!Remélem a VAsas az új szezonban még eredményesebb lesz,nagyon szurkolok nekik!!!HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Zséva hozzászólása
Zséva8362
2008.05.16. 15:54

Józsi47 - Te is a tárgyalók közt vagy? Mert úgy írsz róla.Viszont akkor elsőkézből tudnál minket tájékoztatni, ha összeállt a csapat:) Az előzőben Gór-Nagyot reménykedve írtam.

Zséva hozzászólása
Zséva8361
2008.05.16. 15:49

Miket hoz az élet:a Vasasban újra együtt a régi BVSC-sek:Kis Gábor,Gór-Nagy Miki és Nagy Viktor.Remek lesz ez a csapat, úgy érzem!

Józsi47 hozzászólása
2008.05.16. 00:04

Móka!Valóban,tudomásom szerint tárgyal a Vasas vezetősége Gór-Nagy Miklóssal.Reméljük eredményesen.Továbbá ha minden igaz tárgyalunk még egy nagyon sokra hivatott játékossal.Az ő nevét most még nem írnám ide.Ha a kettőből az egyiket sikerülne leigazolni óriási nyereség lenne a csapatnak.

Lukitom hozzászólása
2008.05.15. 14:42

Kedves Vikcó! Pnt erre utaltam én is az utolsó mondatommal. Szükség van egy jó Honvédra, Szegedre, Fradira és még sorolhatnám, mert senkinek nem lehet érdeke, az ami éveken keresztül ment a pólóban, hogy volt a Honvéd a Vasas és a többi. Szerintem az utóbbi évek egyik legjobb bajnoksága volt az idei és nem azért mernt döntős volt az Eger, hanem mert jó meccseket láttunk és még néha a Fradi, vagy az Ute is okozott meglepeéseket. Szóval drukkolok annak, hogy a következő szezonban mégtöbb hasonló erőt képviselő csapat legyen a bajnokságban. Hajrá Eger, Hajrá Magyarok!

móka  hozzászólása
móka 8332
2008.05.15. 14:15

Vikcó!!Vasas szurkolóként mondom azt,hogy teljesen igazad van,maximálisan egyetértek veled!A magyar bajnokság a világ egyik legszínvonalasabb bajnoksága,büszkének kell lennie a magyarságnak arra,hogy végre egy labdajátékban a világ elitjébe tartozunk!!Ahhoz hogy a bajnokságunk még nívósabb legyen,nagyon fontos az,hogy legalább 5-6 csapat pólózzon ugyanazon a szinten,minél több vidéki fellegvár zárkózzon fel,és a pesti csapatok(UTE,Fradi)egyaránt megerősödjenek!!VAlóban nem jó az a hegemónia amikor minden évben ugyanazok a csapatok meccselnek a tétmeccseken:(Persze Vasas szurkolóként őket nem bánom:)),de tény hogy a sokoldalúság,az új impulzusok jót tennének a sportágnak!!Mi most nagyon jó helyzetben vagyunk a VAsasnál minden rendben van,nagyszerű a csapat,nagyszerű a közösség,király a szurkolótábor,de sajnos bármikor bekövetkezhet itt is egy olyan folyamat ami most a Dominónál hat év után!Sosem lehet tudni,kívánom ,hogy ne legyen igazam!Én kívánom hogy a Dominó erősödjön meg a nyáron,és érje el azt a szintet amivel évekig az elitben tartotta magát,mert egy erős Honvédra igenis szükség van!!Nagyon fontosnak tartom azt is,hogy a szurkolók jóban-rosszban tartsanak ki a csapatuk mellett és ne csak akkor menjenek meccsre,amikor bajnokavatás van,vagy sorozatos sikerek.A játékosok szárnyakat kapnak,ha nagy tábor előtt játszhatnak,ezért tartom fontosnak,hogy egy Szentes,vagy Osc elleni meccsen is legyenek ott a szurkolók!!!Én debreceni vagyok,meg sokat dolgozom,de amikor az időm engedi mindig ott vagyok Pesten a VAsas-meccsein,a meccsek 60:%-án gyekszem ott lenni..HAJRÁ VASAS!!!És még anyit,hogy olvastam Ádi nyilatkozatát a sportban ma,ez előtta pali előtt le a kalappal:kijelentette,hogy Magyarországon csak a VAsasban tudja magát elképzelni!!TEssék!!Mégiscsak létezik klubhűség,egyre jobban kezdem érteni őt!:))

Vikcó hozzászólása
Vikcó8330
2008.05.15. 13:49

Kedves Lukitom! Nagyon örülök, hogy megemlítetted a Honvédot -én nem mertem, mert valahányszor felhozom érzem az elektromos kisüléseket a fórumon:D-. Mindenki arról beszél, hogy mi van az Egerrel, hogy hány emberkét vesz a Vasas...ez mind szép és jó. De... ne feledjük, hogy baromi UNALMAS ÉS A SPORTÁGRA KÁROS mikor két csapat van egy sportág élmezőnyében (illetve a sportágnak sem tesz jót hosszú távon...lsd. Honvéd hegemónia állandó Vasas döntőkkel....)és rájuk van kihegyezve a bajnokság. Részemről nagyon örültem mikor "kinyílt a zsilip" és a Honvéd mellett megjelentek az ugyanolyan játékerőt képviselő klubok (amik ugye elhúztak, dehát ettől szép a sport...). Ha tág a paletta több kemény meccset lehet játszani, nem mindig uaz a 2 csapat döntőzik. Nézőnek is jó, játékosnak is, talán még a válogatottnak is (más kérdés, hogy ha kisebb lenne a pálya és gyorsabb a játék sztem még többen kijárnának de ez csak szubjektív vélemény)...Ezek miatt örülök, hogy jönne a Fradi, jöjjön az Újpest, Pécs bárki...de nagyon nem örülök annak, hogy a Honvéd leépül...vagy mondjuk úgy, erőteljesen meggyengül. CSAK A HONVÉD! Sz'tok!

Zséva hozzászólása
Zséva8318
2008.05.15. 09:22

Mátyásnak és Steinmetz Ádinak igen keserű érzés lehet az a 'köszönöm a hosszú évekért' a Vasas-tól:( A válogatottról: Kemény-kapitány jó úton halad,de a konkrét jelölésig még sok az idő.Molnár és Benedek kivételével én is egyetértek a 18-as kerettel,bár Varga Zsolt döntőbeli 'teljesítménye' számomra megkérdőjelezi válogatottságát....Még annyit:remélem Szécsi egyre hanyatló teljesítménye új erőre kap és megtalálja régi önmagát.Ha nem, akkor Nagy Viktor -mint első számú kapus- abszolút aspiráns. Az egész csapatnak jó egészséget és sok sikert kívánok!

Lukitom hozzászólása
2008.05.15. 08:59

Ebben a pratalan vitában én nem kívánok részt venni, hogy ki hogy épít csapatot, csak annyit fűznék hozzá, hogy most készül az Eger beépíteni 4-5 játékost az ifi csapatból a felnőttekhez. (bár pl Kovács Gábor és Mátéffy tavaly is kapott már lehetőséget) Tehát működik a saját csapat építése és lehet, hogy még nem jövőre, de 2-3 év múlva be is fog érni. A másik, úgy néz ki egyenlőre, hogy Kicsi, Matajsz, Császár mennek tőlünk, Bárány és Hárai pedig érkeznek. Ha iz így igaz, akkor a Honvédból nem sok marad a következő idényre, mert eddig onnan csak eligazolásokról lehet hallani.

Én-nek! No meg mindenkinek... hozzászólása
2008.05.14. 23:15

Ezt az útleveles dolgot viccnek szántam, mert attól hogy Egerben élsz még nem leszel egri! Ugye? Vagy nem érted???? Dobálozhat mindenki hogy egri vagy vasasos,ezt kit érdekel? De akkor a Kis Gergő és az Ádi most montenegróiak lesznek? Mert ugye ott fognak élni,talán az olimpián már nem is nálunk, MAGYAROKNÁL játszanak!!!!! Szóval érzed a külömbséget te szerencsétlen? U.i.: A Kovács Robi egri!!! És akkor mi vaan? Egy jó játékos aki most a vasas szurkolóit örvendezteti meg meccsről mecsre! Egrieknek annyit,4 éve 100milliós költségvetésből 1 MK!!!!! Erre én nem lennék büszke.... Nem vegyok vasas drukker és örüljünk hogy jövőre még izgalmasabb lesz a polo M.O.-on!!!!!!!

bitumen hozzászólása
2008.05.14. 22:30

Rebo: az UTE-ban

frog hozzászólása
frog8308
2008.05.14. 22:28

Rebo: UTE - zömében saját nevelés játszik.

Rolling hozzászólása
2008.05.14. 21:58

Még csak annyit, hogy ugyanezen a név alatt az Index fórumán többször írtam arról, hogy azt szeretném, ha 16 csapatos ORSZÁGOS bajnokság lenne, ahol max. 4 pesti cspat lenne, és pl. Dunántúl, de Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc is képviselné magát erős csapattal. Szóval nem arról van szó, hogy féltem a Vasast az egri, vagy akármilyen más csapattól. Nemcsak egy-egy szót, mondatot kell kiragadni az írásaimból, hanem egészében olvasni. Senkit nem becsméreltem, senkit nem támadtam, csak tényekről beszéltem csapatépítés kapcsán. Azt is írtam, hogy rendben van a dolog így is, úgy is.

Rolling hozzászólása
2008.05.14. 21:48

Többeknek! Természtesen tudom, hogy közel 100 éves az egri vízilabda, és azt is tudom, hogy pl. az 50-es években olimpiai bajnokok is nevelődtek Egerben (meg Szolnokon). Az a mondatom, hogy 5 éve nem volt vízilabda, arra irányult, hogy egy szimpla csapat volt Egerben, kb. olyan mint most a Szentes. Nem voltak idegenbe járó szurkolók, otthon is 2-300 néző üldögélt a meccseken. Ma pedig egyes szurkolók osztják az észt vízilabda ügyben. Van egy mondás: akinek nem inge ne vegye magára. Elhiszem, hogy Ti a normális szurkolók közé tartoztok, de pl. 2 éve Szegeden az egri különítmény igencsak bemutatkozott. Én csak a csapatépítés különbözőségeiről írtam eg véleményt. lehet vele vitatkozni, de a tényeket illik figyelembe venni. Pl. Kovács Robit most hazavárják, de miért nem akkor akarták, amikor az Újpestben vegetált egy középszintű csapatban. Akkor könnyen haza lehetett volna hozni, de nem kellett. A Vasas 2 éve visszaigazolta (ugyanis 7-8 éve már volt Vasas játékos fiatalon), aztán produkált két szenzációs szezont, és most kellene. Pont erről beszéltem. Vannak csapatok, akik tutira mennek, és csak befutott játékosban tudnak gondolkodni, és vannak, ahol alulról építkeznek.

xyz hozzászólása
xyz8305
2008.05.14. 21:27

Barna, Dani, Dumi, Robi köszönjük nektek és a többieknek aki maradtok. Reméljük, Ádi és Matyi kivételével ( akiknek nagyon köszönjük azt amit eddig a csapatért tettek ) a többiek maradnak. Kicsi, Hosi, benneteket sok szeretettel várunk. Kuncz Tamás, Vindisch Feri gyertek vissza !

Én hozzászólása
Én8304
2008.05.14. 21:17

"Csaszinak-nak" azért írtam hogy ők már egriek mert itt élnek és mi teljesen egrieknek érezzük őket. Ja és tudtommal Egerbe nem kell útlevél. És te vagy a szerencsétlen mert én nem.

Rebo hozzászólása
Rebo8301
2008.05.14. 20:39

Árulja el végre valaki, hogy ez mire jó ? Teljesen mindegy miről van szó, a vége mindig az, hogy egymást szídjuk. Talán értelmesebben is hozzá lehetne szólni. Bár ahhoz gondolkodni is kellene. Sokkal egyszerübb a másikat anyázni. Mondjon valaki egy élcsapatot ahol csak ( vagy elsőrorban ) saját nevelésü játékosok játszanak.

Szemlélődő hozzászólása
2008.05.14. 20:22

B-nek.. Nem minősíteném a hozzászólásodat, mert ÖNMAGÁÉRT beszél. Van benne kivetnivaló bőven. Ez a Te stílusod, Téged minősít. Ebből kifolyólag tanulni sem szeretnék belőle, hiába javaslod.. De! Hogy "Egerben a vizilabdán kívül csak a pikkelysömör terem meg".. Ezért bocsánatot is kérhetnél! Az egriek szerinted sok dolgot nem értenek, Te a bocsánatkérés okát érted-e??

Bé! hozzászólása
Bé!8298
2008.05.14. 19:43

A Kádár csapat drukkere elfeledve múltját heves bévéescézésbe kezd...ez aranyos! :-) És még véletlenül sem komplexus...:-)Így jutunk el az eredeti témától (cikk...) sehova nem vezető mellékvizekre...Gratula! Meg szerintem inkább Hajrá Magyarok!

ati EGER hozzászólása
2008.05.14. 19:03

B-nek!A pikkelysömör az veled született rendellenesség, mint a többi!!!!Mutasd meg magad orvosnak, minnél hammarabb!!!Egyébként úgy hallom, ti is táplálkoztok a BVSC-ből IS!!!!!

móka hozzászólása
móka8294
2008.05.14. 18:57

Tisztelt Vasas!!olyan játékos érkezik a Dominóból akit nem csípnek a Vasas-hívek?Remélem nem Váriról van szó,hogy esetleg visszatérne,annak nem nagyon örülnék...Hát,nem is tudom,a Szívós Marcinak sem igazán örülnék,remek játékos,de emberileg nem igazán jön be a stílusa.nah mindegy ne találgassunk,remélem kacsa a hír.......Gór-NAgy viszont jöhet!!:)))

Csaszi hozzászólása
Csaszi8293
2008.05.14. 18:49

B , A válogatott miatt kezdtem el póló mérkőzésekre járni, nagyon szerettem volna, ha a Vasas erőfeszítése a bajnoki címért végre sikerrel jár, ezért rendszeresen kijártam megfiatalított Földi Laci által irányított csapatnak szurkolni. A magyar vízilabdának égető szüksége van erős vidéki fellegvárakra, ezért a Szeged és az Eger megerősödésének is nagyon örültem. Nem értem azokat a Vasas szurkolókat, akiket az éltet, hogy pl. csürhézi az egri csspatot, vagy mint Te az Eger sikerét relativizálod. A Vasasnak kellenek az erős konkurensek, 5-6 szezonbeli kemény mérkőzéssel a Honvéd ellen, nem lehet messzire jutni az Euroligában, az idei Final Four bronzban az Eger és a Szeged is benne van. Egyébként szerintem az Egernek nincs a Vasas, 2 Varga, 2 Steinmetz + Kovács, Tóth, Mátyás masszív magjához hasonló 7 játékosa, abban a keretben nagyjából ennyi van, ami ugye nem is kevés, 1 arany és 2 ezüst. További sikereket a Vasasnak és az Egernek!

B! hozzászólása
B!8291
2008.05.14. 18:11

18 év lúzerkedés/böjt után nagggyon "hiteles" a zrika! :-)A komplexusozás meg pláne, elég, ha csak Angyalföld (Bp-i, Mo-i) presztizsét tekintem...:-) Valahogy összefüggést vélek felfedezni az uszodanélküliség tekintetében...és szimbolikus a Rózsadomb "lábánál" levő albérlet is...Csak, ha már megy a zrika...:-):-):-) Persze Hajrá Magyarok!

bermuda hozzászólása
2008.05.14. 18:04

mátyást én sem értem. ha elmegy spanyolországba, olaszországba vagy görögországba több pénzért és egy kis ingerért: ok. de magyarországon belül egy rosszabb csapathoz, ahol teljes a létbizonytalanság évek óta és súlyosbítva azzal, hogy a soma az edző: szerény kis lépés volt ez. ádámmal viszont teljesen egyetértek. jó pillanatban ment jó helyre.

B hozzászólása
B8289
2008.05.14. 17:51

Annyira csipázom, ahogy az egriek felkapják a vizet a BVSC párhuzamon. Komolyan mondom, bájos. Csak azt tudnám, hogy miért sértő számukra, hogy a BVSC romjain lettek nagyok, mikor ez tény. Az egy más kérdés, hogy olyan háttérrel, amilyennel rendelkeznek a Vasas már Euroliga-győztes csapatot épített volna, de ezt hagyjuk. Ez az, amit pénzért nem lehet megvenni, minden másra... Uszoda. Azért a Komi, mert hiába szép nagy városrész Angyalföld, nincs saját uszodája, amiben rendszeresen OB 1-es mérkőzéseket lehetne rendezni. Építeni lehetett volna, de hát Angyalföld az nem Eger. Ezt tuggyuk. Meg minek is, mikor ott a Komi kb. 120 méterre a kerület határától (azt csak az egrieknek írom le, hogy a Margit-sziget is a XIII. kerület része, tudjátok, a Komival szemben, sőt, a Vasas játszhatna a Szigeten is, de oda az Újpest jár a IV. kerületből. Erről ennyit). Az megint egy más kérdés, hogy a Vasasnak van még vagy tizenegynéhány szakosztálya, ahol szintén magasszintű szakmai munka folyik, és kell oda is a pénz, de ezt Egerben nyilván már megint nem értik, nem érthetik, hiszen ott a vízilabdán kívül csak a pikkelysömör terem meg. Szóval kedves egriek, nem kell azon parázni, hogy az egri csoda valójában a Szőnyi útról indult, mert ez tény (még a szponzor is onnan való), viszont ez nem von le semmit a csapat érdemeiből. Aprópó, Zuglóban jártamban-keltemben még mindig gyakran látok egy Agria Volán feliratú buszt dekkolni a BVSC uszoda előtt. Ilyen sűrűn játszik egri csapat a Szőnyi úton, vagy csak az egri gladiátorokat szedi össze edzés előtt, esetleg szállítja haza Egerbe (röh-röh) edzés után? Ja, és Kiss Gergőt vissza a KSI-be! Az uszoda egyébként szép Egerben, többször is voltam szurkolni az Egernek a LEN kupában (nem olyan volt, mint a Komiban, de hiába, ezt is tanulni kell még) az utánpótlás is megérdemel minden elismerést, csak az kényszeres kompenzálása a vidéki kisebbrendűségi komplexusotoknak ne lenne. Ez az, ami mindig arra indít, hogy zrikáljalak benneteket. Elnézést, ha helyenként durva voltam, de ez már nagyon kikívánkozott belőlem. Remélem ti is tanultatok belőle. Hajrá Vasas, hajrá Eger, Ria-ria Mandzsúria!

M'80 hozzászólása
M'808288
2008.05.14. 17:50

Nagyon örülök neki,hogy a Vargáék maradnak a Vasasban!:)) A mult évben Dani sokat vacilált menjen,vagy maradjon,végülis a bajnoki cím megszerzése miatt maradt. Hál isten nem bánta meg,hisz most aláírt újabb 2évre. Én Dumi és Barna maradásában biztos voltam. Szintén öröm számomra Kicsi és Hosi érkezése. Különösen Hosié. Nagyon szerettem Őt a Vasasban. A távozókról: Őszintén szólva Matyit nem értem. Annyival több pénzt ajánlott a fradi? Mert az biztos,hogy a pályafutása szempontjából a fradi nem jelent előrelépést. Ha valóban a pénz játszotta a döntő szerepet,szívből kívánom neki,hogy meg is kapja. Mindenesetre minden jót kívánok neki,de azért ellenünk lehetőleg ne parádézzon.:)) Matyival ellentétben Ádit megértem,csak nagyon-nagyon fog hiányozni és nem csupán mint játékos hanem mint ember is. (Természetesen ez vonatkozik Matyira is.) De bizonyára a Kotor tett neki egy visszautasíthatatlan ajánlatot és könnyen lehet az is nyomott a latban,hogy kipróbája magát egy külföldi bajnokságban. Remélem jövőre az EL-ban nem kerülünk össze a kotorral. Nem azért mert erősödtek a két magyarral(bár ez sem utolsó szempont),hanem azért,mert baromi rossz lenn "Ádi ellen szurkolni" Minden jót Ádinak. Remélem ott lesz az EB-n és az Olimpián. Én bízom benne,hogy Matyi és Ádi is fog még játszani a Vasas szineiben. Ádit hazahuzza majd a szíve és hova jönne ha nem a Vasasba,hisz az Ő szíve már piros-kék. Mindenesetre baromira fognak hiányozni mindketten és az is ahogy egy-egy parádés góljuk után skandáljuk,hogy Steinmetz Ádi,vagy,hogy angyalföldön Mátyás a király.

Csaszi hozzászólása
Csaszi8284
2008.05.14. 17:29

Köszi a javítást, lehet, hogy mások pályafutásában is lenne javítani való (a Wikipédiáról ollóztam) de nem is a pontos játékos lista a lényeg, hanem az egri pólós élet közel 100 éves múltja, amely néhány év kivételével a magyar első osztályban zajlott.

Olla hozzászólása
Olla8282
2008.05.14. 17:25

A Vasas megerősödik, de Steinmetz átigazolása Montenegróba...KOTORBA....az szégyen....az a Kotor nagyon gyenge csapat, 14 csapatot tudok felsorolni Európa szinten, akik jobbak, mint a Kotor szerintem, abból tudomásom szerint 12 jövőre indul is az Euroligában, és így sztem a csoportkörből való továbbjutás is bravúr lesz a Kotornak, nem még a Final 4.... viszont Kis Gábor és Hosnyánszky leigazolása nagy dolog, és ha még Gór-Nagy is jönne....akkor nagy esélye lenne a Vasasnak akár a Recco ellen is...Kiss Gergő átigazolása még nagyobb szégyen sztem, mert őneki más kérői is voltak, méghozzá jobb csapatok, ha a magyar kérőket jogosan kizárjuk (tiszteletből a sokévi "Dominózás" után), és leszámítjuk a Recco-t, mert ott már így is van 2 magyar balkezes + erős a rotáció már most is, még akkor is ottmarad a Mladost és a Brescia...inkább ezeket választhatta volna...nem a Balkánt, nem egy szintel lejjebb álló csapatot....

Rolling, (B), stb. hozzászólása
2008.05.14. 17:06

Az utolsó mondatoddal (?tisztelet???szurkoló?) ellentmondasz az általad leírtaknak. (?nem is tudták akkor még, hogy mi az a vízilabda?) Történetesen azok közé tartozom, akik akkor is kint voltak már az egri meccseken, amikor a csapat támadása kb. abból állt, hogy felúsztak, aztán már jöhettek is vissza?, minden lőtt gólnak gyerekként örültek. Igen, volt ilyen is. Meg voltak azért olimpiai játékosaink, meg olyanok is, akik az általad igen diplomatikusan ?csapatépítés?-nek tulajdonított ?eltulajdonítások? áldozatává váltak. Pont ezért nálunk valahogy soha nem épülhetett csapat, és nem nézhettünk ilyen magasztos szemüvegen keresztül annak épülését. Neked lehet, hogy azt tűnt fel, hogy több az egri észosztás, nekem meg az, hogy valahogy nem tetszik Nektek, hogy az irányok kiegyenlítődtek, és a játékosmozgás nem csak Bp. felé történhet. Hát igen, a rendszerváltás után a központosított sportmozgalom kora véget ért, kellett is 18 év, míg pl. a Vasas alkalmazkodott ehhez...Összegezve: kicsit álságos kölcsönös tiszteletről irogatni, miközben javában megy a BVSC-zés, miközben pl. pont a Vasas ? igaz (pardon!) egyénenként :-):-)? játszik/játszott HBB Vadászatot, s közben drukkerei újjal mutogatnak az Egerre. ((((((Zárójelben: ha már csapatépítés, nézegesd az ifik eredményeit?)))))

Vasas hozzászólása
Vasas8280
2008.05.14. 17:04

Mókának: állítóleg egy dominós, akit nem annyira csipáznak a Vasas szurkolók....Kíváncsi vagyok, hogy tényleg igaz vagy csak kacsa

Csaszinak hozzászólása
2008.05.14. 16:56

Jasuig jó a hozzászólásod,de pl a Szecska a BVSC-ben nevelkedett,mint ahogy a Górnagy is! Kis G. Honvéd aztán BVSC, a Kis Cs. pedig szegedi!!!! "ÉN-nek" pedig mi az hogy ők már egriek?????? Egri útlevelük van????? Mitől lesz valaki egri,vagy pesti vagy akármi? Attól hogy ott születik te szerencsétlen....

Csaszi hozzászólása
Csaszi8278
2008.05.14. 16:26

"Ugyanakkor elfelejtik, hogy 5 éve még sehol sem voltak (az is lehet persze, hogy nem is tudták akkor még, hogy mi az a vízilabda)." Rolling, ha már ilyen 'elemző' jellegű írásba fogsz, akkor a minimum, hogy használad google-t v. a wikipediat, mert Egerben elég régóta tudják, hogy mi fán terem a póló, lehet még a nagyapád sem emlékszik rá, amikor ott már nagyon is jól tudták... Egerben 1910-ben indult a póló élet,az 1920-as években már két klub csapata is volt a városnak, és ötször is megnyerték az akkor még külön megrendezett vidékbajnokságot (1929-től van országos bajnokság). Egerből indult válogatott szintű játékosok: Mártonffy Lajos, Pók Pál, dr. Bodnár András, Pócsik Dénes, Katona József, Bíró Attila, Biros Péter, Madaras Norbert, Jászberényi Gábor, Szécsi Zoltán, Kiss Csaba, Gór-Nagy Miklós, Kis Gábor, de Egerből indult: Ambrus Miklós (FTC), Hevesi István (Honvéd), Koncz István (Szolnok), dr. Mezei István (MAC), Székely Zoltán (Ú. Dózsa, Honvéd), Szabó Aladár (Vasas), Kovács Róbert (Újpest). (wikipédia-ról)

móka hozzászólása
móka8277
2008.05.14. 16:23

az eddigi figyelembe véve a véleményem az ,hogy nem gyengültünk,de igazából nem is erősödtünk!Ádit jobb centernek tartom Kis Gabinál,de remélem kicsi beváltja a hozzáfűzött reményeket!!Mátyás csupaszív játéka nagyon fog hiányozni,és őszintén nem értem miért pont a Fradit választotta...Soma épít egy új csapatot,ez rendben van,de a Vasasnál évek óta megindult egy folyamat aminek a munkája a múlt ,illetve ebben az évben kezdett beérni!!Az utat még nem járták be,szerintem az elkövetkezendő év elvárása a bajnoki cím mellett egy esetleges Magyar Kupa győzelem kell hogy legyen és az Euroligában a Final Fourban újra ott kellene lenni,nagyon jó lenne a döntőben:)))Az igazi hab pedig az lenne az angyalföldi tortán,ha két éven belül az Euroligát is sikerülne megnyerni!!:))szóval úgy érzem egy igazán nagy név még hiányzik a bevételi oldalon,egy Madaras mekkora húzás lenne:))Tudom ez csak álom:))Józsi47!!!Kíváncsi lennék kire gondoltál amikor megpedzetted,hogy még egy válogatott érkezik?Gór-NAgyra?Az tuti,hogy király bekk,és a Barnával hátul nagyot alakíthatna a Mátyás helyén....Lényeg a lényeg,köszönjük hogy a vezetőség továbbra is a csapat egybentartásán fáradozik,ez a csapat legalább annyira jó lesz jövőre is mint idén,és igazi zamatot csak az adna a bajnokságnak,ha a Fradi is,a Szeged is,meg a Domino illetve az Eger is megerősödne még jobban!!Persze annyira ne mint a Vasas!!:))))Remélem a VArga testvéreknek itt sikerül Euroliga győzelemmel gazdagodniuk,nagyon nagy erősítés hogy két évig maradtak!!:))))remélem tovább is fognak....Még csak annyit,hogy volt itt szó korábban a klubhűségről,szerintem igenis létezik,aki jól érzi magát és eredményes egy csapatban,ráadásul meg is fizetik,annak szerintem nem törvényszerű eligazolnia...én legalábbis így látom.Tudom hogy Olaszországban meg a Balkánon többet fizetnek,de ettől még én nem törvényszerű,hogy Montenegróba menjen az ember....Mindenesetre remélem hogy Ádi visszajön még a Vasasba,rengeteget köszönhetünk neki,és kívánok sok sikert a pályafutásához.CSakúgy mint Mátyásnak,viszont remélem hogy a Fradi,vagy a Kotor -Vasason nem fog nekik menni a játék!!!:)))Hajrá VASAS!!!

Én hozzászólása
Én8274
2008.05.14. 16:00

Mi az hogy 5 éve nem tudták Egerben hogy mi a vízilabda? Nagyon jó játékosok kerültek ki Egerből. Lásd Madaras Norbi, Kovács Robi, Hegedüs Gábor és a többiek. Egernek nagyon jó az utánpótlása is. Szóval így egriként engem ne oktasson ki senki hogy az egri vízilabda az "ex-BVSC"-sek nélkül (akik már egriek) sehol se lenne.

ati EGER hozzászólása
2008.05.14. 15:49

rolling-nak.Úgy érzem egy kicsit erős az a szöveg,hogy EGERBEN öt évvel ezelőtt,nem tudták mi a vízilabda!! Másik:hogy EGERBEN milyenek a szurkolók,erről annyit, hogy 2000-3000 ember tapsolja meg a vendég csapatokat is!!! Sokukat hazai pályán nem tapsolják meg ennyien egész évben(sajnos).Hajrá magyarok!!!SOK SIKERT AZ EB-n!!!!

djtesla hozzászólása
2008.05.14. 14:54

Hú a Mátyás Zoliért nagyon kár, fantasztikus volt idén a rájátszásban és a Final Fourban is. Az Ádiért meg végképp az, de érthető a döntése, ki szeretné próbálni magát máshol is, új környezetben és kihívásokkal, új ingerek kellenek 8 év után, most van a csúcson, jobb ezt most meglépni, mint pár év múlva, inkább akkor már legyen újra itthon!:-) Nagyon kiváncsian várom, hogy a Kis Gábor mire lesz képes a Vasasban, kiváló játékos, és 2x akkora, mint az Ádi, érdekes lesz, hogy fejlődni fog-e a csapat játéka egy ilyen jellegű centerrel vagy sem. Az Ádám kintről is fantasztikus gólokra volt képes nem csak centerből, univerzális játékos, hihetetlenül dinamikus és robbanékony, ezzel szemben a Gábor statikusabb de nehezebb is eltüntetni a víz alatt:-) Érdekes lesz télleg nagyon, én már várom hogy lássam!!

Najó hozzászólása
Najó8271
2008.05.14. 14:53

Mátyást szerintem is megvezették! Nem tudom elképzelni, hogy a Fradi jól jöjjön ki az őt övező ribillióból! Úgyis lenyúlják a pénzt!

S.Vili hozzászólása
S.Vili8270
2008.05.14. 14:42

Ádám nem mehet el a vasasból mert oda való és kész vissza fog jönni !!!Hajrá vasas angyalföld

Rolling hozzászólása
2008.05.14. 14:32

Csak egy apró, és szubjektív gondolat az Eger/BVSC, illetve a más csapatok, pl. Vasas igazolásai kapcsán. Azzal semmi baj nincs, ha egy csapat bármely sportágban igazol. Ez a normális. Az sem gond, ha valaki a semmiből hirtelen egy teljes csapatot szerződtet a pénzének köszönhetően. Ez volt a Dominó, és ez az Eger esetében azzal a különbséggel, hogy a Dominó kész (klasszis)játékosokat vett egymás után, míg az Eger csapatot. Még egyszer hangsúlyozom, ezzel sincs probléma. A gond ott van nálam, ha az így létrejött csapat (vezetők, szurkolók, stb.) hirtelen lekzdik osztani az igzaságot, és ők lesznek mindenek tudói. Az Eger kihasználta a MÁV csődjét, és megszerzett tokkal-vonóval egy nagyon jó csapatot, amit aztán évről évre tovább erősített. OK. Lehet szurkolni, és büszkének lenni a csapatra. Ugyanakkor egyes szurkolók úgy viselkednek, mintha az Eger lenne a magyar póló fővárosa, és máshol csak azért pólóznak, hogy legyen kit lealáznia az Egernek. Ugyanakkor elfelejtik, hogy 5 éve még sehol sem voltak (az is lehet persze, hogy nem is tudták akkor még, hogy mi az a vízilabda). A Vasasban is valóban kevés a sajátnevelésű játékos. Vannak egriek, KSI-ből jöttek, újpestiek, meg máshonnan jöttek. De ezek a játékosok tizenévesen, vagy alig 20 évesen jöttek ide, és nem kész klasszisként (Steinmetz Barnát és Kásást leszámítva, illetve most Kis Gabit). (Katonás, Kovács Robi már voltak Vasas játékosok korábban 20 évesen) Madaras, S. Ádám, Varga Dani, Dumi, és a többiek mind a Vasasból lettek válogatottak. Tehetségesek voltak, de még nem kész játékosok, adott esetben benne volt a pakliban, hogy a fejlődésük nem lesz töretlen, és nem futják ki magukat. (Pl. ha jól emlékszem, volt egy újpesti Trommer nevű szuper tehetségnek kikiáltott srác, aki most valahol Franciaországban pólózgat.) Komoly munka és kockázat kell ahhoz, hogy egy csapat összeérjen. A Vasas csapatot épített és épít folyamatosan felvállalva ennek a kockázatát. Ez azt hiszem nagy különbség. De nincs jelentősége, ha van alázat, tisztelet a csapatokban és a szurkolókban egymás iránt.

zele hozzászólása
zele8265
2008.05.14. 13:31

Örülök az új igazolásoknak, de nagyon sajnálom Ádit és Matyit is. Mindketten a Vasas szurkolók kedvencei voltak, akiknek a neve egybeforrt a klubbal. Remélem az új helyükön sikereket érnek el, de abban méginkább bízom, hogy látjuk még őket Vasas sapkában a Komjádiban. Valaki kérdezte Katonás Gergőt, neki élő szerződése van, így marad a csapatnál.

Najó hozzászólása
Najó8264
2008.05.14. 13:21

Srácok! Ezt már hányszor lejátszottuk?! Ki egri, pesti, szegedi, szolnoki...! Nem tök minegy? Más már a világ! Ádit is sajnáljuk, hogy elment, de -kulturáltan- nem szidjuk! Én még örülök is, hogy "forgóznak" a Fiúk, mert így izgalmasabb lehet a bajnokság. Kívánom, hogy találja meg mindenki a helyét és játsszanak klassz meccseket! Itt már kevés a Del Piero, aki a klubhűség példaképe! De ez bocsánatos "bűn"! Hajrá Magyarok!

Vasas hozzászólása
Vasas8263
2008.05.14. 13:06

Vindisch Feri kellene még a csapatba, de sajnos vele kibabráltak, ő biztos nem jön vissza:(

B-nek-nek: hozzászólása
2008.05.14. 13:01

Ideges vagy? Csakmert eleg primitiv dolog versenyt csinalni abbol ki egri es ki nem. Senki nem vitatta az egri utanpotlas skilljet, a bvsc-t is csak poenbol emlegetik egyesek. Ez a berelt uszodas majomkodas viszont nem csak Teged minosit, hanem a varost is amit vedeni probalsz.

B-nek utóirat hozzászólása
2008.05.14. 12:57

A vett csapat csupán negyedik lett az első évben a bajnokságban. Az egri csapat pedig ha jártál meccsre láthattad, hogy idén bajnoki és LEN Kupa döntőt játszott, a Magyar Kupát pedig megnyerte. Röviden ennyi, HAJRÁ MAGYAR VÍZILABDA!!

B-nek hozzászólása
B-nek8260
2008.05.14. 12:44

Megnyugtatlak, Madaras még a sulit is Egerben végezte. Sőt itt lett OB I-es játékos. A Vasas akkori sztárcsapata már egy sztárjátékost kapott a személyében, mivel még a vasútnál is megfordult. Bármennyire is furcsa, a pesti Brendon-Eger is több az egri saját nevelésű pólóst tud felmutatni, mint a Vasas. Ősztől még több lesz, mert tudod, második éve nyeri az ifibajnokságot a ZF Eger, csak egri játékosokkal. A pesti egriek is egriek lettek, mivel ötödik éve játszanak itt. Egyébként üdvözlöm a bérelt uszodátokban Kovács Robit, aki szintén egri.

Józsi47 hozzászólása
2008.05.14. 12:33

Kis Gábor már 3 éve szeretne a Vasasba igazolni.Most végre sikerült neki.Amúgy a Vasas Gór-Nagy Miklóssal is igen komoly tárgyalásokat folytat.Azt hsiezm ha őt is sikerülne leigazolni akkor rendesen megerősített csapattal vághatnánk neki az új idénynek. Mellesleg Hosnyányszky Norbit az Eger is hívta.

Józsi47 hozzászólása
2008.05.14. 12:30

Miamanó!Így van.Madaras Norbi valóban nem kíván hazatérni.Amúgy Kis

B hozzászólása
B8256
2008.05.14. 11:04

Atinak: a Vasasban olyan játékosok játszanak, akik a Vasasban lettek sztárok, a Vasas ugyanis sztárcsapatot épített, nem úgy mint az Eger, aki vett. Ez a különbség. Egyébként valóban elcsépelt bévéescézni, de igaz, különben nem ugranátok rá minden egyes alkalommal. BVSC-Brendon, Eger.

miamanó hozzászólása
2008.05.14. 10:57

Nem, Norbi köszöni szépen, nem akar hazajönni. Viszont még egy erősítés tán még függőben van.

B hozzászólása
B8254
2008.05.14. 10:57

Tomuténak: meg ahol oviba járt.

ati EGER hozzászólása
2008.05.14. 10:45

"B" kicsit elcsépelt már ez a BVSC duma!Az a szerencse, hogy a VASBAN csak ott nevelkedett játékosok játszanak!Hm... Hajrá Magyarok , HAJRÁ MAGYAR VIZILABDA!!!!

Tomute hozzászólása
Tomute8251
2008.05.14. 10:21

"Norbi vissza hozzánk Recco-ból?" Egerbe? Ahol nevelkedett?

Gergőke hozzászólása
2008.05.14. 10:03

Norbi nem jön vissza hozzánk a Recco-ból?

Nori hozzászólása
Nori8249
2008.05.14. 10:00

Varga Dani nem volt kérdés,a barátnője miatt biztos voltam a maradásában,a többiek (már Csak T.Marci miatt) aggódóm! Remélem velünk marad! HAJRÁ VASAS!!!!!!!!

B hozzászólása
B8248
2008.05.14. 09:52

Kíváncsian várom, hogy jövőre ki lesz a nagy ellenfél a Vasas számára! A Recco biztosnak látszik... ;)

Rolling hozzászólása
2008.05.14. 09:38

Az eddigi hírek szerint nem gyengülünk, de nem is erősödünk. Tavaly is hasonló volt a helyzet, és azért egy bajnokcsapatnak jó lenne már végre nemcsak a szintet tartani, hanem erősíteni is. Az igazi az lett volna, ha Ádi marad, és úgy jön Kis Gabi, mert akkor centerposzton senki nem lett volna jobb nálunk. Kár Ádiért, kár Matyiért, de remélem, hogy nem is olyan sokára ismét a Vasasban játszanak, és a többiek is maradnak 2 év után is. Sok sikert mindkettőjüknek (csak nem a Vasas ellen)!

B hozzászólása
B8245
2008.05.14. 09:38

Az egriek figyelmébe ajánlanám Szirányi Balázst Barcelonából. Kicsi helyére. Szerintem jobb, mint Bárány és nagyobb küzdő, mint Hárai. Szerintem. A lényeg az, hogy összességében ne gyengüljön (sokat) jövőre a bajnokság. Eddig -1 az egyenleg, de Szirányival tartanánk a szintet (létszámban legalábbis, de minőségben is közel). Kíváncsi vagyok, hogy Maercz visszatér-e. Akár Egerbe. És Varga I. Zsolt is hazatérhet, hisz az ő Cremonája sem a régi már, igaz, Zsolt se lett fiatalabb. Szóval szerintem van még tartaléka a magyar vízilabdának külföldön. Még úgy is, hogy a Reccót nem számítom.

B hozzászólása
B8244
2008.05.14. 09:22

Szerintem Ádi jól döntött. Meglépte azt, amit a sok honvédos olimpikon nem mert. (Idejében) váltott, hogy fejlődjön. A válogatott(ság) szempontjából is előrelépés lehet ez a döntés, mert lesz végre centerünk, aki ismeri, érti és játssza a délszláv stílust. Kiss G. és Ádi Kotorba igazolásával talán gyengül a hazai színvonal, de a válogatott ennek csak a hasznát látja majd. Szerintem. Vasas szurkolóként se szomorkodom, mert Kicsi a BVSC-ből minőségi csere a posztján. Ja, Egerből... ;) Hosinak természetesen örülök, de kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Katonással. Gergő nem játszott rosszul az idén, de jól sem...

Katus hozzászólása
Katus8242
2008.05.14. 08:56

Huhh, mit lehet ilyenkor mondani... Ádi, Zoli, KÖSZÖNJÜK NEKTEK!!!!!:) És további sok sikert!!! Kicsi, Hosi, Titeket meg Isten hozott!!!!!:)) Jahh, és remélhetőleg a Tóth Marci is marad a Vasasban!!!:)

TZS hozzászólása
TZS8241
2008.05.14. 08:53

Sajnálom, hogy Ádám eligazol - de megértem, és drukkolok neki. Remélem néhány év pénzkereső kitérő után visszatér hozzánk. A Fradiban meg alakul a Soma-csapat, érdekes lesz. Kár, hogy a Fradi eddig mindig csak ígérgetett, tudomásom szerint még mindig tartoznak Szecskának, Bindernek és a jó ég tudja kimindenkinek. Kezdeti félelmeim után úgy érzem, mégiscsak jó csapatunk lesz jövőre is.

roger_the_king hozzászólása
2008.05.14. 08:28

hajrá vasas :-) és persze hajrá Málagában és Pekingben is. ;-D

Trooper hozzászólása
2008.05.14. 07:59

Az egyik szemem sír, a másik üveg... Nagyon örülök, hogy sikerült megtartani 4 játékost (remélem Tóth Marci is marad), hogy Hosi és Kis Gábor is nálunk folytatja, de nagyon-nagyon sajnálom Ádit, de talán jobban a csupa-szív Mátyás Zolit. Sok sikert kívánok nekik új csapatukban, és remélem, soha nem felejtik, el, hogy "CSAK A VASAS, MINDÖRÖKKÉ PIROS-KÉK"!!! Amúgy a kölcsönben lévő játékosainkal mi a helyzet? Ha jól tudom Kelemen tanulmányainak vége Hollandiában, asszem Kuncz Tomi a BVSC-ben, valamint Kállay a Fradiban is kölcsönben van csak. Ha tévedek, légyszi javítsatok ki. A Szívós Marcit nem akarjuk leigazolni???? :)))

móka hozzászólása
móka8237
2008.05.14. 07:03

most látom,hogy mátyás zoli is elmegy?:((((Nah ez is sajnálatos számomra...sok sikert Zoli,köszönjük neked is azt a rengeteg segítséget,amit nyújtottál a csapatnak!VISSZAVÁRUNK!!nah megyek melózni ,várnak a suliban a tanítványok!!HAJRÁ VASAS!!!

móka hozzászólása
móka8236
2008.05.14. 06:59

az egyik szemem sír,a másik nevet!!Rendkívül boldog vagyok,hogy Dumi és Varga DAni maradnak a VAsasban,egyszerűen muzsikál a labda a kezülben,öröm nézni a játékukat!RÁadásul Danit emberileg is az egész magyar vízilabda legszimpatikusabb alakjának tartom!!SZóval köszönjük srácok minden Vasas-szurkoló nevében!Nagyon örülök Hosnyánszky visszatérésének is,és Kis Gábor is erősítés lesz mindenképpen!!:))Kovács Robi maradása is nagyon örvendetes,fog ő még olimpián játszani,és Tóth Marcira is nagyon nagy szükségünk van!!!Amiért viszont zokog a szívem az az,hogy Ádi távozik tőlünk...Valamiért éreztem a nyilatkozataiból,és bár nem értem miért a Kotort választotta,(hiszen jóval gyengébb csapat)ennek ellenére sok sikert kívánok neki,köszönjük a 8 fantasztikus évet amit velünk töltött,és nagyon remélem fogja még VAsas sapkában riogatni az ellenfél kapusait!!!:))Sok sikert Ádi,mindig szeretettel várunk!!!Barnának is nagyon örülök:(bocs,hogy kimaradt:))szóval király hogy nálunk maradt!!!Nagyon erős csapat leszünk jövőre is,KÖSZÖNJÜK VEZETŐSÉG,HOGY EGYBEN TARTJÁTOK A CSAPATOT,erre nagy szükség van!!!!HAJRÁ VASAS!!!!

Lukitom hozzászólása
2008.05.14. 06:44

Sajnálom, hogy Kicsi elment Egerből, de remélem hoznak egy hasonló képességű centert. ,ert arra az egernek nagy szüksége lenne. Az biztos, hogy nem gyengül a Vasas.