FACEBOOK

Meggyőzően egyenlített a Vasas

Meggyőzően egyenlített a Vasas
hozzászólás, 2008.04.25.

Szurkolói táborok hangpárbaja közepette, izgalmas mérkőzésen kiegyenlítette hátrányát a három győztes mérkőzésig tartó bajnoki döntőben a Vasas. Az Eger végig jól tartotta magát, de egy hajszállal halványabb volt, mint az első mérkőzésen, a Vasas válogatottjai pedig fantasztikus megoldásokkal "tolták előre" saját csapatukat. Részletes tudósítás, gólok, fotók, videónyilatkozatok.

Helyszíni élő tudósításunk

Vasas-Eger 11:7 (2:1, 3:3, 4:1, 2:2)
Komjádi uszoda, v.: Kiszelly, Kun
Vasas: Nagy V. – Varga Dániel 2, Varga Dénes 3, Steinmetz Á. 2, Mátyás, Steinmetz B. 1, Kovács R. 1, Csere: Tóth M. 1, Katonás, Heinrich 1, Kincses, Takács B. Edző: Földi László
Eger: Szécsi – Hegedüs 1, Biros 2, Decker, Kis G., Nyéki, Kiss Cs. 2 Csere: Binder, Császár, Feltham 1, Matajsz, Varga II Zs. 1 Edző: Gerendás György
Gól – emberelőnyből: 8/5, ill. 12/5
Ötméteresből: 2/1, ill. 1/1
Kiállítás cserével, végleg: Katonás a harmadik negyedben

A három győzelméig tartó párharc állása: 1:1

A következő meccs hétfőn 18.00 órakor lesz Egerben.

TZS képei a meccsről

Vass László képei a meccsről:

1:0 - Steinmetz Ádám

1:1 - Biros Péter

2:1 - Varga Dénes

2:2 - Biros Péter

3:2 - Heinrich Dávid

3:3 - Kiss Csaba

4:3 - Varga Dénes

4:4 - Hegedüs Gábor

5:4 - Varga Dániel

6:4 - Kovács Róbert

6:5 - Varga II. Zsolt

7:5 - Varga Dániel

8:5 - Steinmetz Barnabás

9:5 - Steinmetz Ádám

9:6 - Kiss Csaba

9:7 - Aaron Feltham

10:7 - Tóth Márton

11:7 - Varga Dénes

vlv-videók:

Biros Péter nyilatkozata



Kiss Csaba nyilatkozata



Varga II. Zsolt nyilatkozata



Kis Gábor nyilatkozata



Steinmetz Ádám nyilatkozata



Varga Dániel nyilatkozata



Nagy Viktor nyilatkozata



Varga Dénes nyilatkozata

28 régi hozzászólás

matthew hozzászólása
2008.04.27. 16:30

A sportember ismertségéből kifolyólag példaképnek tekinthető, így az a (informális)felelősség is terheli, hogy neki pozitív példát kell mutatnia az embereknek. Amit pedig sportembereknek még jobban illenék kerülnie, az a politika. Ez sokaknak nem megy, ott van a zabszem a hátsójukban, és alkalmanként elég idióta képet festenek magukról. Mindkét oldalon. Mindenki abban fényeskedjen, amihez ért! Erkölcsi kilengéseket meg mindenki szubjektíven ítéli meg, de egyrészt: nem csak önmaga leégetését biztosíthatja egy hasonló magánakcióval, hanem adott esetben egy egész sportágra rossz fényt vethet. Másrészt: Ha valaki ilyen érdemeket szerez, mint Kósz, akkor egy ilyen fiaskóval ezeket mind a háttérbe fogja szorítani, és a botrányairól fognak rá emlékezni. És akkor ezek után nézzük meg, hogy mekkora szégyen ez egy hülye képviselőnek, és mekkora egy sportolónak! Nem éri meg.

S. Z. P. hozzászólása
2008.04.27. 16:06

Üdv. Macskakő. Általában egyetértek veled, bár egy picit radikálisabb vagy mint én. De ez jó. Most azonban nem. Csita tényleg minden idők egyik legnagyobb kapusa, sportolója. És angyalföldi érzelmű ráadásul. Gőzöm sincs, miért nincs a szakosztályban, miért sikerült őt pár hónap alatt elüldözni egész Leányfaluig. De az alagútas történetével tényleg sokat rombot az imidzsén is, bármennyire is szeretem. Nincs és nem lehet kettős mérce. Ha a saját anyám hülyén viselkedik, akkor azt is megmondom, és elismerem, még ha szeretem őt nagyon is. Nézd, én is mentem már párszor bele az éjszakába, kocsival. És van egy telefonszám a mobilomban. A pótsofőrszolgálat. Mindig lehet ésszel és példamutatóan viselkedni, még részegen is. Nincs ezzel gond. Én nem a villanyoszlopnak örülök, hanem, hogy egyetlen ártatlan sem sérült. Azt is tudjuk, hogy nem ő volt a főkolompos, hanem Petőváry Zsolti. Aki szintén istenünk. De ő róla mindig tudtuk, hogy enyhe kifejezéssel élve, bohém, sőt nehéz természet. Finom voltam. Viszont nem szeretem, ha a rendőröket szídják, még inkábbb, ha általánosítva teszik. Mert azért tesznek érte, hogy szidni lehessen őket. De azért meg kell nézni mindig két oldalról a dolgokat, ha lehigadunk. Kósz esetében nem lehet egyetlen rendőrt sem hibáztatni. Végignézve a videót, láthattuk rajta, hogy rohadtul nem akarták csinálni a feszkót, nagyon türelmesek voltak, hátha megjön a józan ész. Más országokban, demokratikus országokban, pl. Ausztria, úgy bevágták volna őket előzetbe, hogy 3 napig hozzájuk sem szóltak volna. Jogos és törvényes volt az intézkedés, és ezt utólag Csita is elismerte egy interjúban. Lehet, hozzád nem jutott el, de semmit nem hányt a rendőrök szemére, sőt. Elismerte, hogy a törvény szerint tették a kötelességüket... Megtörtént ez a csúnya eset, senkinek nem tett jót. Megkapják a büntetésüket. A sportemberek hibáztak, szerencsére nem történt súlyosabb baj. Reméljük mindenki tanult belőle. Nekem mindenesetre e nélkül is volt és van annyi eszem, hogy ittasan nem ülök a kormány mögé, és ha rendőr igazoltat, megállok, és úgy viselkedem, ahogy állampolgárhoz méltóan kötelező. Még sosem volt problémám velük. Mert tudok viselkedni. És mert lehúztam egy évet Ferenczi főhadnagynál Szombathelyen a Savaria Gépesített Lövészdandárban, és megtanultam, mi a fegyelem, és hogy van olyan szituáció, amikor befogom a pofám, és azt csinálom, amit mondanak. Ennyi. Ez a baj, hogy itt mindenki azt hiszi, az a demokrácia, hogy mindenkinek mindent szabad. Pedig rohadtul nem az. Persze 40 év diktatúra után nem csodálkozom, hogy még nem alakult ki egy intelligens demokratikus viselkedésforma ebben az országban. De ez már végképp nem erre a fórumra való. Üdv, Hajrá Angyalföld. Holnap ott leszünk Egerben. Bár kétségkívül, a lehetetlen időpont miatt messze nem annyian, mint az egriek a Komiban, nálunk.

macskako  hozzászólása
2008.04.27. 12:02

Matthew! Kosz ,Clark Adam teri eset . Irok en Neked erre valamit . Elore bocsatom,hogy az ittas vezetes szememben az egyik legnagyobb vetek . Csitaek elhibaztak a dolgot . Ha a vacsora utan hivtak volna 2 taxit,s ugy mennek haza,nincs semmi . Sot,meg igy is jobban jartak,hogy a rendor allitotta meg Oket,s nem a villanyoszlop . Adom. DE : az intezkedo rendorok . Szemelyesen ismerem Csitat,ritka nyugodt pali alapbol ./Petovary Zsolti kisse mas habitus/ . Ha Ot kihoztak a sodrabol,akkor ott nem csak az tortent,amit kifele kommunikaltak ... Ja,s ha a rendor egy ,,nagy halat" /ismert embert / kap el ,nyilvan bent az orson tudja magat fenyezni a kollegak ,es a fonoke elott ./Kerdes : egyaltalan pl. Kovacs II. szazados felismerte-e ?? A TVben csak sapkaban latta./ A masik dolog : ha mondjuk egy mihaszna orsz.gyul. kepviselo koveti el mindezt ,akkor a ,,mentelmi joga " moge bujva nagyjabol SEMMI sem tortenik . Nem ertem,hogy Csita sportemberi nagysaganak mi koze ehhez a konkret esethez ?? Mit von le abbol ???

Csak az EGER!!! hozzászólása
2008.04.27. 09:31

Matthew! ki nem??!!!! :S:S

Lukitom hozzászólása
2008.04.27. 07:17

Most olvastam, hogy Kis Gábor a Vasasba megy az Egertől. Sürgősen keresni kell egy jó centert (remélem már megvan) A Kiss Gergő, Steimetz Ádi és Szívós pedig a Kotorral tárgyal. Nagyon kiváncsi leszek az átigazolásokra, de jó lenne azért a Honvédot is egyben tartani.

matthew hozzászólása
2008.04.26. 22:45

Heh, Kósz...dacára, hogy egy remek kapus, én azért csöppet csalódtam benne a clark ádám téri eset után. a sportember maradjon is sportember! mégis Szecska az etalon! Nagy Viktornak meg sok szerencsét! A vasasnak grat, de ezentúl is: Hajrá EGER!!! Győzni fogunk!!! sziasztok!

kimi hozzászólása
kimi7345
2008.04.26. 21:36

Katka6:)régóta figyelem a hozzászólásaidat,és nagyon egyetértek velük!!Nő létedre imádod a sportot,szereted a Vasast,a vízipólót,kell ennél több?:))megkérdezhetem hogy van-e barátod?:))szeretnélek megismerni!:))

2008.04.26. 21:33

T. macskako! Láthatóan megértettél, örülök :) Kósz tekintetében maximálisan egyetértek :) Foglalkozzunk a jelennel, most Szecska... nem szeretném magam ismételni :) a jövő meg még elválik... Ha Viktor, akkor Viktor :) Persze csak London után :D HAJRÁ EGER!!!

wp07 hozzászólása
wp077343
2008.04.26. 21:18

szmeagol persze elég csak ránézni!!!!!!!!!

katka6 hozzászólása
katka67342
2008.04.26. 20:55

Aki ismeri Nagy Viktort, biztosan egyetért Velem, hogy nem nagyképű és a nyilatkozatai sem azok. Önbizalom nélkül nem lehet ezt /sőt más/ sportot űzni, aki ezt nem érti meg az ne is járjon meccsekre!!!!! A VASAS tegnap megmutatta, hogy izzig-vérig CSAPAT!! Olyan CSAPAT, olyan sportolók, akiktől a fiatalok példát vehetnek,sportszerűségből, fegyelemből és kitartásból.

macskako  hozzászólása
2008.04.26. 20:54

T.sarga polos ! Jo volt :))) Iden meg O lesz Pekingben az elso szamu. London mar VIKTORE !!! Egyebkent a legjobb kapusok nevsora ugy kezdodik hogy : 1.KOSZ! 2.KOSZ! 3.KOSZ ! Utana talan, esetleg ...

2008.04.26. 20:46

SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! SZECSKA! és még sorolhatnám a legjobb kapusok nevét :D

macskako  hozzászólása
2008.04.26. 20:33

Amugy persze GRAT A VASASnak ! Szep volt fiuk !

macskako  hozzászólása
2008.04.26. 18:04

hello Tomute !! itt lehel ter . /NSO forum / . Igen,VIKTOR is,Szecska is kivalo kapus ! DE : mivel EMBEREK es nem gepek,vannak jobb es rosszabb napjaik . Remelem augusztusban Pekingben mindketten csucsformat futnak. Akkor mar nagy baj nem lehet ... Amugy ha valakinek beugrik az a nev ,hogy Jesus Rollan /ESP/ ,akkor a ,,szuperego " kerdest le is zarhatjuk sztem . Ehhez a poszthoz KELL !! Sok esetben masra nem szamithatsz,csak magadra / egyaltalan nincs, vagy kisse szellos a blokk. Vagy 1-1 -es ziccer szitu a centerrel szemben . Kiben bizzon egy KAPUS,ha nem sajat magaban ??? / Udv !!

macskako  hozzászólása
2008.04.26. 17:00

Tisztelt wp07 ! NAGY VIKTOR nem bekepzelt!! ,,Nemes onbizalom,de ne az onhittseg ,Rugoi lelkedet nagy celra feszitsek !!!" / Csak 1 idezet eme targykorben . Viktor rendelkezik eme onbizalommal . Amely onbizalom az Elet minden teruleten ,igy a sportban is elengedhetetelen !! A KAPUS poszton pedig plane !!! /Megjegyzem : a ,,szakmat " a Szonyi uton tanulta . Tehat Gerendatol es joreszt Szecskatol . . Mirol is szol a csvegesunk ezek utan ??? / Udv !! Ja,Hajra VASAS !!!

utó hozzászólása
utó7335
2008.04.26. 16:17

Egy kis segítség azoknak, akik nem tudnak olvasni, vagy szándékosan értelmezik félre, amit írok. ;) Ha azt mondom, hogy "nem véd jól", az nem azt jelenti, hogy szerintem általában rossz kapus, vagy akár rendszeresen rosszul teljesítene. (Már csak azért sem mondanék ilyet, mert csak a legutóbbi két meccsét láttam, előtte sokáig nem nagyon láttam védeni.) Az elmúlt két meccsen viszont szerintem nem mutatott annyit, amennyit el lehetne várni a válogatott első kapusától. De még egyszer mondom, az számít igazán, hogy mit nyújt majd akkor, amikor igazán éles lesz a helyzet.

szmeagol hozzászólása
2008.04.26. 15:49

wp07! Gondolom Te nagyon jól ismered a Viktórt

Józsi47 hozzászólása
2008.04.26. 15:31

Tegnap a Vasas a játék minden elemében felülümúlta az Egert (különösen az akciógólok tekintetében).Óriási gratuláció a csapatnak.Hétfőn remélem nyerünk.Ha nem akkor majd az 5. meccsen.

wp07 hozzászólása
wp077328
2008.04.26. 14:33

Kedves TZS Nagy V. nem VOLT beképzelt és nagyképűhanem mindig az.

Tomute hozzászólása
Tomute7327
2008.04.26. 13:10

Szecska védelmében (bár nem szorul rá): szegedi kollégámmal voltunk Pesten az Eger meccsén (jó mi?:-):-)), ő aztán nem elfogult, és párszor elhagyta a száját Szécsivel kapcsolatban a "Jó kapus!", "Nagyon jó kapus!" kifejezés. Igazából a két ominózus jelenettől eltekintve szerintem most sem vele volt a gond (egyébként is rengeteget köszönhetünk neki!!!) ezek benne vannak a (labdás)játékokban, nem is érdemes szerintem rá kihegyezni a tegnapiakat. Sokkal lényegesebb, hogy sok esetben kiszolgáltatott volt, a blokk nem segített neki, a rövidet nem zárták. (Egyébként láttam olyan meccset a Dominó ellen, hogy ami kapura ment Viktornak, az gól lett, de azután a meccs után sem változott a véleményem, hogy NV remek hálóőr, s most már az emberi stílusát is kezdem kikódolni, és a korábbiakkal ellentétben kimondottan jófejnek tartom...)

T hozzászólása
T7326
2008.04.26. 12:54

Aki azt mondja, hogy Szécsi nem véd jól, az nem tudom milyen sportág milyen meccseit nézi...

pf hozzászólása
pf7325
2008.04.26. 12:53

még hogy szecska nem véd jól... eger-vasas 5méteres párbaj? szecska szerintem igenis jól véd, a felpattanó labdára meg 10ből 1 kapus néz fel mert gyakoribb mikor máshova pattan kapufáról.

Vikcó hozzászólása
Vikcó7324
2008.04.26. 12:10

girl! A Vasasnak mindig volt egyfajta "felfokozott egészséges önbizalma" --> én csak "Vasas-arcnak" hívom (nem negatív értelemben, bár néhány szurkoló néha eléggé fel tud húzni:). Nem tudom ez mennyire gond mostanság, sztem semmiképp sem, hiszen idén van mire:).Döntő zajlik meg F4 jön így valszeg előny is lehet ha kicsit úgy érzik nem lehet őket megfogni...leszögezem h ez a néha "Istenek vagyunk feeling" nem jelenti azt h elszálltak a játékosok (lsd. Ádi, Dani sportszerű nyilatkozatát). Mindenkit más inspirál:)Csak őrizzék meg nyárra is a válogatott tagok ezt a hozzáállást...nem is hozzáállás ez...TŰZ a vízben!!! Hétfőre pedig hajrá EGER! Mert ez a csapat is fantasztikus:)Hajrá magyar póló! CSAK A HONVÉD! Sz'tok!

Najó hozzászólása
Najó7323
2008.04.26. 11:18

Valóban, az a két gól nem tett jót Szécsi imidzsének! De láttátok volna Sefiket (Budva, MNE) Egerben! Megalázódott, beintett a közönségnek, VISZONT a végén ő volt az első, aki sportszerűen gratulált az egrieknek! Szóval, kapussors! És JÁTÉK! Lesz ez még jobb is! Hajrá Eger!

TZS hozzászólása
TZS7322
2008.04.26. 11:10

Kedves Girl! Meghallgattam Nagy Viktor nyilatkozatát - nem értem mi a problémád. A Vasas tényleg jól játszott. Viktor pedig nem volt beképzelt és nagyképű. Az meg, hogy egyes korábbi meccseken mit nyújtott/vagy mit nem - annak mi köze most ehhez a nyilatkozathoz?

utó hozzászólása
utó7321
2008.04.26. 10:22

Szécsi egyszerűen nem véd jól, még ha (tiszteletből?) dícsérik is itt meg a tévében is. Barna átejti felette a labdát, megalszik a tej a szájában annál a bizonyos felpattant labdánál stb. Azt gondolom, hogy most már neki is bizonyítania kell... Természetesen ha a végén kiélezett helyzetekben előrelendíti az Egert, vagy akár képes eldönteni meccseket, akkor mindezt készségesen visszaszívom.

Tomute hozzászólása
Tomute7319
2008.04.26. 09:02

Két negyedig nem volt semmi gond, utána volt egy törés, ahonnan már nem volt vissza, onnan a Vasasnak minden sikerült (kapufáról felpörgő labda pepöccintése, Szecska feletti átejtés, stb.) nekünk semmi. A hangulat remek volt, mindkét tábor jól nyomta, ilyen meccsek kellenek, s örülök, hogy az egyik fél az Eger ebben a párharcban! Ádi és Dani nyilatkozata nagyon korrekt! Egy bibi volt csupán a vereségen túlmenően, az a szervezés, vasas és egri drukker együtt bosszankodott az uszodába történő bejutás körülményességén, kicsit gáz, hogy majd 3/4-ed óra kellett a bejutáshoz...

girl hozzászólása
girl7318
2008.04.26. 01:49

Gratulálok a Vasasnak, ma tényleg ők voltak a jobbak, de majd hétfőn visszavágunk!:) Viszont Nagy V. nyilatkozata elég beképzeltre és nagyképűre sikerült, elgondolkodhatna mit nyújtott vagy inkább mint nem egyes meccseken... Hajrá EGER!!!