FACEBOOK

Hét magyar gól Genovából

Hét magyar gól Genovából
hozzászólás, 2007.11.14.

Tévés meccsen győzött a Pro Recco a Nervi ellen az előrehozott bajnokin, Genovában. Amennyire meg tudjuk ítélni, kényelmes edzőmeccs volt a találkozó a reccósok számára. Benedek háromszor, Kásás kétszer, Madaras egyszer volt eredményes, az ellenfélnél Märcz Tamás is lőtt egy gólt. Külön örömünkre szolgál, hogy mivel tévés meccs volt, a magyarok valamennyi gólját meg tudjuk mutatni olvasóinknak. Részletek, gólok, nyilatkozatok:

A találkozót azért hozták előre szombatról, mert a Recco a hétvégén Kazanyban, a LEN Kupa győztesével mérkőzik az európai Szuperkupáért.

A mérkőzésen (50 százalékban női bíráskodás mellett) a Recco kapott előbb lábra. 2:0-ra elhúzott és ezzel megadta az alaphangot, tudatosította az ellenfélben, hogy esélye nincs a címvédő ellen. Szép gólokkal húztak el Kásásék, s a megnyugtató előnyt folyamatosan tartották. Örömmel jelenthetjük, hogy a magyarok gólpasszokkal, gólokkal vették ki részüket a magabiztos Recco-sikerből, s a képet még az is csak csekély mértékben árnyalja, hogy Madaras Norbert az új szezonban lőtt első ötméterese során fejbe dobta a Nervi kapusát.

Nervi-Pro Recco 8:14 (2:4, 3:4, 1:1, 2:5) (Benedek 3, Kásás 2, Madaras 1, illetve Märcz 1)

KÁSÁS TAMÁS:

Nem nagyon áll össze a játék még, sok a rossz passz, sokat hibázunk, nem igazán működünk még csapatként. A lényeg az, hogy a Szuperkupa-döntőre összeszedjük magunkat. Még alapozgatunk rendesen tornateremben, elég merevek vagyunk. Most ennyi is elég volt, Kazanyban ez nem lesz elég.

MADARAS NORBERT:

Nagyon jól indult, hiszen 4:1 volt. Viszont onnan kezdve szinte a végéig felváltva estek a gólok, legalábbis nem tudtunk jobban elmenni. Azt gondolom, hogy a győzelem nem forgott veszélyben közben sem. Volt 8:5 meg 9:6, de ettől függetlenül végig megvolt a szükséges különbség. Az is lehet, hogy egy idő után már mindenki a következő meccsre gondolt, ami tényleg fontos lesz. Ami az ötméterest illeti: a válla fölé akartam lőni, oda is ment, csak a kapus feje közben odakerült.

Videók:

Benedek Tibor harmadik gólja

Benedek Tibor második gólja

Kásás Tamás második gólja

Benedek Tibor első gólja

Kásás Tamás első gólja

Märcz Tamás szépítő gólja

Madaras kétszer lő ugyanoda, a második bemegy

Madaras sikeres ráúszásával indult a meccs

2 régi hozzászólás

Ramona hozzászólása
Ramona4326
2007.11.14. 17:40

Szép volt fiúk, csak így tovább!!!

MV hozzászólása
MV4324
2007.11.14. 09:20

Jól van fiúk, hajrá-hajrá...ha egyszer elindul a haza gólgyár:))).