FACEBOOK

Papírforma-győzelem a Komjádiban

Papírforma-győzelem a Komjádiban
hozzászólás, 2007.10.14.

A nemzetközi kupaselejtezők ellenére bajnoki fordulót is rendeztek szombaton, természetesen csak azon csapatok számára, amelyek nem voltak érdekeltek az Euroligában, illetőleg a LEN Kupában. A Vasas a várakozásnak megfelelően nagy gólkülönbségű győzelmet aratott otthonában a Szentes ellen.

Magabiztos játékkal, az elvárható fölénnyel nyerte szombati mérkőzését a bajnok piros-kék csapat. A Szentes érdekes módon az utolsó negyedre javult fel, különösen védekezésben, s ekkor játékosai alaposan megnehezítették az egyébként jól játszó Vasas-játékosok dolgát. A hazaiaknál nem szerepelt a még sérült Varga Dániel, és Nagy Viktor is pihent. A mezőnyből kiemelkedett a Vasas két válogatottja, Steinmetz Ádám és Varga Dénes, valamint a gólerős védő, Mátyás Zoltán.

Vasas-Szentes 18:7 (5:1, 2:1, 7:1, 4:4)
Komjádi uszoda, v.: Szegi, Schlosser
Vasas: Jónás – Varga Dénes 2, Steinmetz B. 1, Steinmetz Ádám 3, Katonás G. 4, Kovács R., Mátyás 3. Cs: Tóth M. 2, Heinrich 2, Kincses 1, Takács B., Hőna, Szőke. Edző: Földi László
Szentes: Horváth T. – Döbrössy, Csente 1, Papp G. 1, Vígh, Szabó T., Torday 1. Cs: Baranyi, Turzai 3, Józsa 1, Jaksa, Rácz, Araczki. Edző: Berki András
Gól emberelőnyből: 16/6, ill. 7/4
Ötméteresből: 1/0, ill. 1/1
Kipontozódott: Baranyi (26. p.), Csente (26. p.), Mátyás Z. (27. p.), Vígh (29. p.)

VARGA DÉNES:

Jó meccs volt!

STEINMETZ ÁDÁM:

Egy jó szériában lévő Szentest sikerült megállítanunk tetemes gólkülönbséggel, a második negyedet leszámítva maradéktalanul elégedett vagyok a csapatjátékkal. Talán a végén kicsit kiengedtünk fejben és kaptunk egy-két elkerülhető gólt. Sajnálom, hogy a riválisaink, a Szeged, a Honvéd és az Eger sokkal keményebb küldelmekkel készülnek a rangadókra, jobb lett volna, ha kicsit erősebb csapattal tudunk mi is játszani. Van bennem egy kis félsz, hogy a rangadókra nem fogunk tudni így rendesen felkészülni. Ezzel nem becsülöm le a Szentest, amely remekül küzdött. Amit lehetett, azt megtettük, készülünk becsülettel.

TZS-képek a mérkőzésről

Videók:

Varga Dénes megúszik és bedobja



Steinmetz Ádám centergólja



Steinmetz Ádám kapufája emberelőnyben