FACEBOOK

Berlini Szuperdöntő - élő közvetítés megint csak a vlv.hu-n?

Berlini Szuperdöntő - élő közvetítés megint csak a vlv.hu-n?
hozzászólás, 2007.08.06.

A dolgok jelenlegi állása szerint úgy tűnik, hogy a Világliga berlini nyolcas szuperdöntőjének magyar meccseiről - egészen a végső döntőig - megint csak nálunk tájékozódhatnak élőben a szurkolók. Mint jeleztük, a Sport Televízió tárgyalt a közvetítési jogokról, de a jelek szerint nem sikerült megegyezésre jutnia. Mindenesetre a - jelenlegi információink szerint - döntőt élőben közvetíti a Sport Klub.

A múlt héten már szerepelt a nyilvánosan is látható televízióműsorokban, a Sport 1 és a Sport 2 televízió programjában a berlini szuperdöntő, méghozzá nem csak a magyar csapat összes meccse, hanem a torna valamennyi mérkőzése. (Minden meccs élőben.)

A hét végére azonban a vízilabdameccsek kikerültek a programból.

Megtudtuk, hogy a Sport Klub Televízió ekkor harcba indult az elődöntő és a döntő közvetítési jogának megszerzéséért. (Az ügy felkarolásában nagy szerepet játszott a televízió egyik fiatal munkatársa, Hesz Máté...) A hivatalos tévéműsorokban még nem szerepel, de valószínű, hogy a berlini torna végkifejlete nyomon követhető lesz a Sport Klubon. A szombati elődöntő felvételről (ugyanis a magyar érdekelségű meccs időpontrja minden bizonnyal egybeesik egy már lekötött élő Bundesliga-közvetítéssel), a szuper-szuperdöntő pedig élőben.

A vlv.hu természetesen jelen lesz Berlinben, s terveink szerint valamennyi magyar mérkőzésről a portugaletei tornán megszokott módon, élőben, gólonkénti frissítéssel számolunk be.

28 régi hozzászólás

Ibolya5O hozzászólása
2007.08.11. 13:00

Nem értem én sem, hogy a legszínvonalasabb magyar sportot, a vízilabdát miért hanyagolta a TV vezetése??!!! 4 tagú család vagyunk, mind a 4-en szívesen néztük volna (bármelyik csatornán)a közvetítéseket!! Így is figyeljük az eseményeket, de nem ugyanaz, mintha élő közvetítéseken szurkolhattunk volna, ismétlem a LEGSZÍNVONALASABB MAGYAR CSAPAT-nak!! A foci, kerékpár, motor, autó, boksz, bírkózás, meg szumó mérkőzéseket leadnak (olyanokat is, ahol semmi magyar érdekeltség nincs?!!!) A magyar vízilabdameccsekről meg nincs közvetítés??? Hihetetlen - mennyire nem értékelik az "igazi értéket" a bársonyszékben ülő emberkék!!!! Nagyon sokan szeretjük a vízilabdát -- különösen Kemény Dénes sikeres csapatát -- nők, férfiak, gyerekek. Remélem a jövőben nem követnek el hasonló - óriási bakit - az illetékesek és igyekeznek minden vízilabda meccset közvetíteni a nézők érdekében!

maci71 hozzászólása
maci712952
2007.08.09. 16:56

Az mtvzrt-nek írt levelem a vízilabda közvetítéssel kapcsolatban: "Azt hiszem már nem akarunk (magyar vízilabda szurkolók) meggyőzni benneteket, hogy mekkora értéket képvisel Magyarország életében a vízilabda, hogy az egyetlen ?dolog? ami nem megoszt, hanem egybekovácsol, az egyetlen csapat ami nem demoralizál, hanem csak egyszerűen a LEGJOBB!!! És mi Magyarok, szeretnénk nézni Őket, szeretnénk büszkék lenni rájuk, szeretnénk velük együtt végigizgulni, végigszurkolni az összes meccsüket, de ti ezt megakadályozzátok!! Pedig ez az ami nekünk bármennyi pénzt megérne, a bármennyi még több mint amit most loptok... De visszatérve, már nem akarunk meggyőzni bennetek, hanem csak kérdezzük: mi a k. anyátokat kerestek még a pozíciótokban?!!!!! Meddig kell még eltűrjük, hogy az évi 5-10 milliárd veszteségből csak ti gyarapodjatok, lusta, közömbös, alkalmatlan, nemzettelen, tolvaj, dilettáns közszolgálatisok. És ne gyertek a kifogásokkal, a magyarázkodásokkal az aljas kis csúsztatásaitokkal, hogy miért alakult így, egy a lényeg, nem közvetítitek a meccseket, azaz teljesen alkalmatlanok vagytok, meghiúsítottátok 10 millió Magyar legjobb szórakozását! Ezért kérni szeretnénk tőletek, hogy holnaptól mondjatok fel! Ne dolgozzatok tovább, ne okozzatok még több kárt!! Már az sem zavar ha százmilliós végkielégítéseket vesztek fel, csak menjetek!!! Tudom, hogy ez a hangnem nem méltó a Magyar Vízilabdához, de úgy éreztem, hogy le kell süllyedjek a ti színvonalatokra, hogy megmozduljon valami!"

Karesz hozzászólása
Karesz2778
2007.08.08. 16:41

Magyar Televízió és Magyar Rádio(K)vezetőségei! Tudtok olvasni? Hanem olvastassátok fel magatoknak a magyar nézők és hallgatók véleményeit!

TLilla hozzászólása
TLilla2776
2007.08.08. 14:19

Sziasztok! Teljesen igaza van az előttem szólóknak. Szörnyű, hogy a focit kell nézni minden sportcsatornán. Nem tudom mi lehetett az akadálya a megegyezésnek? (pénz?) nem hiszem. Persze nem ez az első ilyen, amikor meghiúsul az élőközvetítés! Elegem van a fociból! Erre a sz... magyar bajnokságra meg egyáltalán nem vagyok kiváncsi, majd ha megtanultak focizni az aranylábú focisták!(ennyi pénzért!)

Dorina hozzászólása
Dorina2775
2007.08.08. 13:27

Sajnálom, hogy a TV csatornák nem adják meg azt a tiszteletet az Olimpiai Vízilabda Válogatottnak, hogy a mérkőzéseket leadják.Pedig sokkal több eredményt értek el, amivel Hazánkat híressé tették. Azért mi lélekben ott vagyunk, "Hajrá fiúk!" Reméljük sikerül elérnetek azt amit szeretnétek.Bármi lesz is az eredmény nekünk Ti vagytok a Legjobbak!!

Én hozzászólása
Én2773
2007.08.08. 11:14

Mért nem volt jó az M1, adott esetben az M2.A régi jól bevált csatornák. HÁt nem veszi észre senki!!! Ennyit ér a Haza!!!A sport1,2 - kicsivel- maradjon meg a nézhetetlen műsorainak, a jót meg vegye már át olyan, aki tudja és értékeli.Ülhetek én a tv előtt össze-vissza kapcsolgatva a távirányítót, ha még arra sem képes a csatorna, hogy a txt-be kiírja MŰSORVÁLTOZÁS. Bolondok- elnézést!!!!!!!!!!!Mit vártok jó lesz nektek ez is. Ezért érdemes annyi pénzt fizetni a sok csatornáért. Jó, hogy leírtam, de VELETEK VAGYUNK FIÚK, IGY IS SZURKOLUNK!!!!!!!!!Ha az üzeneteinkkel nem is érünk el semmit. SAJNOS HAJRA MAGYAROK!!!

zola hozzászólása
zola2766
2007.08.07. 20:10

azért régebben a Petőfin még voltak sportközvetítések. most meg semmi csak a kereskedelmi rádió típusú zene. nézzük csak a közszolgálatiakat: kossuth hajnalban népzene, délelőtt valamiféle műsorok amit még akár jónak is mondanék, ha estére nem kellene beérnem ugyanezeknek az ismétlésével. a bartókot is ismerjü a zenei túlcsordulásáról. ehhez nem kell vezetőség milliós fizetésekkel, csak egy jó minőségü cd lejátszó technikai személyzettel. kezdeményezzünk népszavazást, hogy az ilyen közszolgálatira szükségünk van-e az adóforintjainkból? mejenek a búsba azok akik a sokadik zenei rádiót találják ki. bezzeg annakidején csak egy kis slágerkoktélra futotta az erejükből. BŐVEN ELÉG A RENDSZERVÁLTÁS ÓTA MEGALAKULT ZENEISÉG! eleinte jómagam is hallgattam őket de mára már ráuntam a fplyamatos nyervogásra. A PÉNZÜNKÉRT NORMÁLIS MŰSOROKAT AKARUNK!

Danika hozzászólása
Danika2764
2007.08.07. 19:29

MIndless: en kint elek Berlinben, de nem ismerek senki magyart. Hol lehet veletek gyutt szurkolni vagy orulni a gyozelemnek? Ha mas nincs, holnap kimegyek megnezni, hogy alazzuk le a nemeteket :)

Fanni hozzászólása
Fanni2681
2007.08.07. 14:33

Persze rosszul eshet a fiúknak, de tudják hogy szeretjük őket.Athénban teli volt a lelátó. (no meg a tv előtti négyzetméterek) A Margitszigeten meg csak a magyar meccsekre mentek, pedig a másik ingyen volt.:-)

Fanni hozzászólása
Fanni2680
2007.08.07. 14:28

Egyetértek mindenkivel (gondolom, nem olvastam végig) de a tv-nek is jobb lenne leadni,maguknak is jót tesznek, nemcsak 10.000 magyarnak...És magyar(!!) focimeccset adnak kétezerszer!!! Minőségben és nézettségben is gyengébb!! Persze köszi legalább az írásos,és a döntő közvetítésért!!

Eszt hozzászólása
Eszt2679
2007.08.06. 23:08

ja még csak annyi, hogy részemről hálás köszönet a sport klubnak és Hesz Máténak, hogy legalább két meccs erejéig élvezhetjük a szuperdöntő meccseit. a semminél ez is több, bár személy szerint szomorúnak találom, hogy ezért hálásnak kell lennünk. az lenne a normális, ha egyértelmű lenne, hogy az összes magyar meccset közvetíti vmilyen csatorna. de ettől függetlenül azért köszi, meg persze a vlv-nek is.

Eszt hozzászólása
Eszt2678
2007.08.06. 23:05

na jó, ez tényleg nevetséges. és szánalmas. az m1-nek kéne közvetíteni a a meccseket, és ez lenne a minimum... azért ez mégiscsak egy világverseny, ha nem is a legrangosabb, és a magyar válogatott bőven esélyes a győzelemre. durva, hogy két olimpiai bajnoki cím után is csak ennyire becsülik itthon ezt a sportágat. azt hiszem ennél többet a fiúk már nem tehetnének a népszeríűsítésért, és ez a hála. ehhez képest ugye a focit bezzeg... á, hagyjuk, beszélni is kár róla. szomorú ez az egész.

No hozzászólása
No2677
2007.08.06. 22:39

Mennyire igazad van dr.N.Mónika....és mennyire sajnálom,hogy nincs Sport Klubom...mennyire sajnálom,hogy nem láthatom őket élő ADáSSAL!!! Már megint csak marad a vlv, illetve a TV text... Szánalom és szégyen, fogadok,hogy a Szerbeknél nem ugyanez a helyzet, ott biztos lesz él5 közvetítés egy olyan adón, amit az egész ország láthat...

MIndless hozzászólása
2007.08.06. 21:31

Nozika: Köszönet a bizalomért! Részemről persze lesz sok kép a szokásos helyen és a játékosok oldalain. A VLV-n nem tudom. Nem volt róla szó. Mellesleg megérkeztünk egyben, vidáman, teljes létszámban (a zágrábi junior felkészülési tornáról is jelen a két delikvens). Csomagok is megvannak úgy tudom...

ati hozzászólása
ati2675
2007.08.06. 16:27

Ezt nem hiszem el!!!!Tepedelem focit közvetítik álandóan, NB 85, skót bajnokság, ki a faszt érdekel?? Szégyen, ez az egész.Sajnálom a fiúkat, őket is biztosan rosszul érinti ez a dolog.Nem baj Berlinbe leverünk mindenkit!!!HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!

 dr.N.Mónika hozzászólása
2007.08.06. 15:45

Mi itt szépen elmorgolódunk, de gondoljunk csak bele a Válogatott tagjainak milyen rossz érzés lehet, hogy saját hazájuk TV állomásai közül egy sem igazán kiváncsi a meccseikre! Pedig Neki ez az életük! Nekünk játszanak az országért! Hát elég szomorú megint ez a közvetítési ügy! Mindenesetre nem féltem Őket, Ők a legjobbak akármilyen hülye a tv ezt mindenki tudja!

Nozika hozzászólása
Nozika2672
2007.08.06. 14:56

Köszönjük a Frissss híreket Geyza! Legalább valami kis élvezet jut a szemünknek is! Jó utat a csapatnak meg minden! Elutaztak már! Drága Mindless csinálj nekünk sok szuper fotocskát! Mi lenne velünk Nélküled meg a VLV nélkül! Ez a fotelos duma nagyon megható! :)))

geyza hozzászólása
geyza2671
2007.08.06. 14:39

Friss hír: a Sport Klub szombaton 18.30-kor élőben közvetíti az elődöntőt és adja a vasárnapi magyar meccset is, egyenesben!

kerikaj hozzászólása
2007.08.06. 14:34

Csodás.. :( én is már a naptárkámba is beírtam az időpontokat, lefoglaltam magamnak a fotelt nappaliban h ezen a héten esténként vízilabda és mennyire klassz lesz látni ennyi meccset! :( Sport Klub nincs, marad a VLV, ami jó hogy van, de azért nagy szívfájdalom h a szép gólokat nem láthatom élőben.. :(

Tindi hozzászólása
Tindi2668
2007.08.06. 11:48

Na ez szép!! Már megint! Miért nem lehet a foci rajongókkal olvastatni a meccseket? Nem minősiteni akarok szuper, hogy így legalább értesülünk a dolgokról meg minden de egy foci meccsez sokkal könnyebb olvasva elképzelni nem? X nél a labda rugja és gól ott több mondani való és látni való úgy sincs!!!!! Na mingegy Jó szurkolast azért mindenkinek és ÖRÖK HÁLA A VLV-NEK!!!!!!!!!!!!!! Mi lenne velünk Nélkületek!!!! Főleg mível a híradó sem emliti meg őket legalábbis a TV2 és az Rtl klub még szerintem egyszer sem ejtette ki a száján, hogy a magyar vizilabda válogatot......Bocs a hibákért de kapkodok azért a lényeg érthető nem?? Amúgy elutaztak már a Fiúk ki tudja hánykor indulnak? vagy indultak?

Manó hozzászólása
Manó2667
2007.08.06. 11:39

Részemről lemondok a Sport plusz csomagról,amit csak a vizilabda miatt fizetek! De mi a fenének! Köszi VLV hogy ti nem hagytok minket cserben! Nagyon kint lennék a Fiúk meccsein, de veszélyeztetett terhesn sajnos nem megoldható! HAJRÁ FIÚK TI VAGYTOK ORSZÁGUNK BÜSZKESÉGEI!!!!!!!!!!!!!! SZERETÜNK TITEKET SZURKOLUNK EZERREL!!!!!!!!!!!!!

kicsi hozzászólása
kicsi2666
2007.08.06. 11:13

kiörjöngöm magam aztán majd nyilatkozom!!!!!!!!!!!!!!!!! Direkt szabaddá tettem az estémiet földön túli boldogságomban, hogy végre vizilabda

dr.anna hozzászólása
2007.08.06. 10:59

Kurva jó már bocsánat a szép kifejezésért! Részemről az egész sport tv gárdája ki van rugva! Hajrá fiúk! Nem hiszem el, hogy megint így kitoltak a vizilabda rajongókkal

No hozzászólása
No2664
2007.08.06. 10:24

Még szép hogy nem őket kell bántani....de ez egyszerűen röhejes már....a nem szégyelli magát a magyar médianemzet,hogy Magyarország legsikeresebb sportágának egy nemzetközi világversenyét nem képes közvetíteni, nemhogy élöben,de egyáltalán? Rendben akkor bámuljátok csak a magyar focit, az aztán a hazai sikeres sport... Szánalom!!!! Sztem azért nagyon sok embernek nincs Sport Klubja,köztük nekem sem, de mind1, mit várhatnék egy ilyen korrupt, undorító országtól...

g hozzászólása
g2663
2007.08.06. 10:16

Gondolom a Sport Klub nem elvette a Sport Tévétől a közvetítést, hanem amikor a Sport Tévé feladta, akkor szálltak be. Ha ők nem adnák legalább a végét, akkor semmit nem látnánk az egészből. Ezért nem őket kellene bántani...

Horváth Attila hozzászólása
2007.08.06. 10:10

Nagyszerű...ez pontosoan minket minősít! Biztosan sokakat jobban érdekel majd egy "Bundesliga" mérkőzés, mint a VIZILABDA nemzetközi élvonalának mérkőzései, főleg, hogy a "mi kis csapatunk" megint megmutathatja, hogy méltó helyet foglal el ebben sportágban is! A TV szerkesztőségének gratulálok, persze a fociban biztos több a pénz, de azért ez már nevetséges... Azért majd lélekben ott leszünk, "HAJRÁ FIÚK - HAJRÁ MAGYAROK" A

SZISZI hozzászólása
SZISZI2661
2007.08.06. 09:55

A sport-1sport-2 tv.csak a belga bajnokságot tudja közvetiteni(senkit nem érdekel) Köszönjük Hesz Máté.

terezamama hozzászólása
2007.08.06. 09:39

mélységesen fel vagyok háborodva a sport-club csarorna közbelépése miatt, nem elég hogy nem láthatjuk a magyar mérkőzéseket, még az elődöntőt is csak felvételről láthatjuk,mert fontosabb a magyaroknak az nyavalyás külföldi futballmérkőzés. Tudták,hogy le van kötve a foci, akkor miért nem hagyták a sport-tv-re a vízilabda közvetítést.Ezennel bojkottálom a sportclub műsorait, soha többé nem fogom nézni!!!