FACEBOOK

Erdélyi Balázs a Vasasba igazolt

Erdélyi Balázs a Vasasba igazolt
hozzászólás, 2021.06.09.

Újabb válogatott vízilabdázóval erősített a Vasas. Szerdán jelentették be, hogy Erdélyi Balázs a piros-kékek játékosa lett. Részletek:

A vlv szerkesztősége az olvasók segítségével tartja fenn magát.
Kérjük, lépjen be támogatóink közé.
RÉSZLETEK

,
ERDÉLYI BALÁZS a vlv-nek:

- Lejárt a szerződésem, megkeresett a Vasas és úgy alakult, hogy egyeztek az elképzeléseink, kétéves szerződést kötöttem a piros-kékekkel.

- Mik voltak a fő szempontok, amiket mérlegeltél a döntésnél?

- Megismertem a Vasas elképzeléseit, ott egy hosszú távú építkezés zajlik, tetszett ennek az iránya, látom a perspektívát.

- A szerepköröd hogy alakul? Más lesz-e, mint az OSC-nél?

- Részleteket akkor tisztázunk, amikor megkezdődik a munka, de Lajossal (Vad Lajos vezetőedzővel - a szerk.) természetesen már beszéltünk erről, alapvetően nem fog változni az, amit játszani szoktam, ugye, mindkét oldalon "előfordulok" és ha úgy alakul, bekként is bevethető vagyok. Arra készülök, hogy több poszton is számítani fognak rám.

- Milyen lesz az a Vasas, ahova igazolsz? Magadban hova taksálod, milyen célért fogtok küzdeni?

- Mindig nehéz előre belőni az ilyesmit. Jó példa erre az OSC, ahol egy éve ilyenkor azt céloztuk meg, hogy valahogy jussunk be a legjobb négybe, aztán sikerült bőven felülmúlni mind a vezetés elvárását, mind pedig azt, amit mi elvártunk magunktól. Most azt mondom, hogy szeretnék érmeket nyerni a következő szezonban. Ez szerintem realitás, aztán, hogy az érmek mennyire lesznek fényesek, azt meglátjuk.

- Varga Dani nagyon szépen beszélt arról a vele készített vlv-interjúban, ahogy kezelted az utolsó időszakot az OSC-ben. Akkor már tudott volt, hogy másol folytatod, mégis odatetted magad, ha lehet, még jobban, segítve ezzel az OSC sikeres szezonzárását...

- Az év eleje óta tudtam, hogy nem maradok az OSC-bnél, de valóban igyekeztem úgy hozzáállni, hogy kihozzam magamból a maximumot mind a csapat, mind pedig magam miatt. Érmeket szerettem volna nyerni, minél fényesebbeket, már csak azért is, mert voltak a csapatban nagyon fiatal játékosok, akik először szerepelhettek éremesélyes csapatban. Az olimpia előtt nekem személyesen is fontos volt, hogy jó teljesítménnyel zárjam a szezont, a klubváltás pedig külön motivált, szerettem volna szépen zárni az OSC-s pályafutásomat. Ez nagyjából sikerült, bár azért lehetett volna szebb is a vége. Mindenesetre amit lehetett, azt megtettük, ez most erre volt elég, mindenki tiszta lelkiismerettel zárhatta a szezont.

- Köszönöm és sok sikert a Vasasban!