FACEBOOK

Gyűlnek a támogatók - a vlv tájékoztatása

Gyűlnek a támogatók - a vlv tájékoztatása
hozzászólás, 2021.05.28.

Egy hete hirdettük meg, hogy a vlv támogatást kér az olvasóktól a fennmaradáshoz. Gyűlik a pénz, gyarapodnak a támogatók, de még szükség van további segítségre. Azt már az egy hét alatt beérkezett összegek lehetővé teszik, hogy a vlv munkatársa a jövő héten ott legyen Belgrádban a Bajnokok Ligája nyolcas döntőjében, tudósíthasson a címvédő FTC meccseiről - köszönet ezért az alakuló támogatói klub tagjainak!


Kis összegű, de rendszeres utalást szeretnénk kérni továbbra is a sportág kedvelőitől (persze a nagyobb összegeket sem utasítjuk vissza...), erre itt van közvetlen lehetőség (banki átutalás, bankkártya és paypal): http://archiv.vlv.hu/paypal/

Az utalások mellé sok üzenetet is kapunk, szívet melengető szavak ezek, segítenek fenntartani a szerkesztő lelkesedését, elkötelezettségét. Íme, egy kis csokor a hozzánk intézett mondandókból:


"Nem volt kérdés, hogy támogatom a VLV-t, és bár nem nagy összeg, de automatikusan megy minden hónapban. További jó munkát kívánok!"

"Köszi az eddigieket, így tovább! (Ha esetleg lehetne a meccsek esetén a gólokat 1 videóban felrakni, hogy ne kelljen oda-vissza lépkedni, hogy 1 meccs góljait megnézzem, az csodás lenne!)"

"Amíg tudom, anyagi lehetőségeim engedik- negyven-ötven évben számolom- addig tudom támogatni az oldalt. De ezt szimplán önzésből teszem: én lennék szegényebb, ha nem lenne vlv. (tegnap elindítottam egy utalást, remélem, kedden látni fogod). A SÍRIG, ÉS TOVÁBB!!!!!!"

"Remélem, nem én vagyok az első. Az lenne az igazi öröm, ha az első ezerbe is alig férnék be!"

"koszonom a sok eves munkad/munkatokat!"

"Adnék én többet is de sajnos én kevés pénzből élek, de sok kicsi is sokra megy mondják."

"Szurkolok,hogy legyen elèg a tàmogatás, tartsatok ki!"

"Beállítottam egy rendszeres, havi átutalást :-) Nem túl sok, de remélem, hasznát veszitek és tudjátok folytatni a munkát! Nagyon nagy részben miattatok, rajtatok keresztül szerettem meg a vízilabdát, sőt, mondhatom, hogy magát a sportot is, úgyhogy kitartást kívánok a nehéznél is nehezebb időkben - hatalmas űrt hagynátok számomra személyesen is.

Bocsi, hogy hosszú lett, de a pénzen kívül szavakban is ki szerettem volna fejezni, hogy milyen sokat jelent a munkátok. :-)"



Címkék:
vlv támogatás