FACEBOOK

Covid-19 - A Vasas is halasztást kér

Covid-19 - A Vasas is halasztást kér
hozzászólás, 2020.11.04.

Újból elérte a vírus a Vasas csapatát. A klub közleményt adott ki, eszerint pozitív tesztek miatt az összes játékost és stábtagot vizsgálat alá vonják. Addig is kérelmezik a BVSC elleni, vasárnapra kiírt (tévéközvetítésre tervezett) bajnoki meccsük elhalasztását.


A klub szerdán késő délután adta ki közleményét:


Az A-Híd VasasPlaket csapatánál többen pozitív koronavírus-tesztet produkáltak a héten, ezért csütörtökön a teljes csapatot és stábot tesztelik, de addig is kérelmeztük a Magyar Vízilabda Szövetségnél a vasárnapi BVSC elleni bajnoki elhalasztását.

Hiába az óvintézkedések, felnőtt vízilabdacsapatunkat is elérte a koronavírus-járvány újabb hulláma: a napokban több játékosnál és stábtagnál is felmerült a betegség tünete, az elvégzett PCR-tesztek pedig több esetben igazolták a fertőzést.

A kialakult helyzetben természetesen leálltak az edzések, a Vasas SC sportszakmai elnökhelyettese, Polgár-Veres Árpád pedig elrendelte a teljes csapat és stáb szűrését, amelyre a csütörtöki nap folyamán kerül sor.

Méhes Jenő szakosztály-igazgató szerda délután levélben fordult a Magyar Vízilabda Szövetséghez, első körben kérve a vasárnap 16.30-ra kiírt BVSC elleni OB I-es bajnoki mérkőzés elhalasztását.

Minden továbbiról a csütörtöki PCR-tesztek eredménye alapján hoz döntést a klub és a szakosztály vezetése.


Kedden a Szeged jelentette be, hogy nyolc játékosuk tesztje lett pozitív, így a következő négy bajnoki meccsük elhalasztását kérik. A kontrollvizsgálatra náluk is csütörtökön kerül sor.

VÍRUSHELYZETTEL FOGLALKOZÓ, FOLYMATOSAN FRISSÜLŐ CIKK A VLV-N