FACEBOOK

Szűk családi körben elbúcsúztatták Benedek Tibort

Szűk családi körben elbúcsúztatták Benedek Tibort
hozzászólás, 2020.07.03.

A család közleményt adott ki, amely a sportbarátoknak és az újságíróknak szól. Ebből kiderül, hogy - ismeretlen időpontban és helyen - szűk családi körben végső búcsút vettek Benedek Tibortól. 


A közlemény a szövetség honlapján jelent meg:


Kedves sportbarátok, tisztelt újságírók!

Köszönjük az elmúlt hetek megemlékezéseit, a sok üzenetet, együttérzést, Tiborra és a családunkra irányuló figyelmüket. Érezzük az egész ország, a sport- és vízilabdavilág támogatását ebben a leírhatatlanul szomorú időszakban. 

Tisztelettel kérjük a továbbiakban is a közvélemény és a sajtó megértését, hogy az előttünk álló hosszú időszakban csendben és a magunk módján gyászolhassunk, hogy méltók maradhassunk Tibor és a vele közös pillanataink emlékeihez.

Tibortól, kívánsága szerint, szűk családi körben búcsúztunk el. Szeretnénk azonban, hogy aki szerette és tisztelte őt, méltóképpen vehessen tőle búcsút. Így az augusztusi Magyar Kupa döntője előtt pályafutásának legszebb pillanataival emlékezünk rá a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában. A részletekről, valamint a döntő időpontjáról hamarosan a Magyar Vízilabda Szövetség honlapján tájékozódhatnak.

Köszönettel:
Benedek család Címkék:
Benedek Tibor gyász