FACEBOOK

Kemény Dénes kihirdette a vb-csapatot

  Kemény Dénes kihirdette a vb-csapatot
hozzászólás, 2007.03.07.

Kemény Dénes szövetségi kapitány szerdán reggel kihirdette a Melbourne-i világbajnokságra utazó 13-as válogatott csapatot.  A névsor: Szécsi Zoltán és Nagy Viktor (kapusok), Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Szivós Márton, Varga Dániel és Varga Dénes mezőnyjátékosok.


A válogatott hivatalos honlapjának Kemény Dénes elmondta: úgy ítélte meg, hogy jelenleg ez a 13 játékos alkotja a legerősebb csapatot. A bővebb, 19-tagú keretet olimpiai keretnek tekinti, hiszen beléptünk az olimpiai felkészülés utolsó szakaszába. Mint fogalmazott: ennek összetételében is lehet változás, de az elmúlt néhány hónap tapasztalatai ennek szükségességét nem bizonyították.

A szövetségi kapitány a keretszűkítés áldozatául esett valamennyi játékossal leül, és elmondja, miben vár tőle fejlődést a következő hónapokban ahhoz, hogy a sokmérkőzéses nyári Világliga-sorozatban újra számoljon vele.

​A keretből most távozó játékosok: Baksa László (kapus), Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kiss Csaba és Steinmetz Ádám (mezőnyjátékosok).

4 régi hozzászólás

emese hozzászólása
2007.03.11. 12:31

Sziasztok! Nagyon örülök, hogy elindult ez az oldal. Zol! Egy kis kulisszatitok az említett képek minőségével kapcsolatban. Az önkéntesek között voltam a debreceni Volvo Kupán. "Mindless" gépe bemondta az unalmast a vasárnapi magyar-német meccsen, így az én gépem kérte kölcsön, hogy legalább néhány fotót tudjon készíteni. Nem profi géppel, hanem az "utca embere" számára való masinával készültek a képek - akkor fogta először kezében. Kicsit nehéz volt átállni. Ennyi a magyarázat. :) Minden jót! Gyerünk fiúk, "tiporjátok le" a többi csapatot! :)

Calcaterra hozzászólása
2007.03.08. 11:33

Tök jó! Remélem mindíg friss híreket találok majd nem egy-két nap csúszással mint a waterpolo.hu-n anno-:)----------------------------- Hajrá Magyarok!!! Egy a baj, mindenkit agyonvágunk a szerbekkel meg egyszerűen nem bírunk!!!!Ez tény, egyszerűen azt érzem mikor velük játszunk, hogy a védekekezésük még a miénknél is jobb!!

emzse3 hozzászólása
2007.03.08. 09:48

Tetszik a honlap, fontos, hogy ilyen friss maradjon mint amilyen most. Az itthon maradóknak üzenem: A világ legjobb csapatának bő keretében vagytok benne és ez nem semmi. Nélkületek a kiutazó keret se lehetne olyan erős, mint amilyen. Ha rám szakad a bank, ott leszek a pekingi a döntőn mert legalább a harmadikat látni szeretném!! :)) Hajrá magyarok!!! Üdv emzse3@freemail.hu

zol hozzászólása
zol17
2007.03.07. 15:09

Jó az oldal. A vb keret meglepetés. STMÁ- kimaradására nem számítottam. Azt hittem Gór-nagy Kis g és Varga d. van versenyben. Kis G jobb center mint STM. Sajnálom a hat kimaradót. kiváncsi vagyok mennyien olvassák majd ezt a lapot. A póló iránt nagyon gyatra az érdeklődés. Ha a gyatra magyar foci 100 százalék, a kézi-kosár 50, a vizilabda 10 százalék. Pici kritika: Néhol minősíthetetlenül gyenge fotók. Volvo kupa pl. midlesss néven Gór-Nagyról. A római olimpián élesebbekt csináltak. de nem a fotós hibás, lehet ő műkedvelő. Aki szerkeszti és betette az inkább. Új lap, színvonalra ügyelni kell. nem szeretnm ha madararasnorbert.hu gyengébb lenne a vlv miatt.