FACEBOOK

Színre lépett az új Kaposvár

Színre lépett az új Kaposvár
hozzászólás, 2020.06.04.

Négy KSI-nevelésű játékos mellett Fodor Rajmund is a kaposvári vízilabdázásért fog dolgozni a következő idényben. Sajtótájékoztatón ismertették csütörtökön délelőtt a kaposváriak új keretének névsorát. 


Szezonindító sajtótájékoztatót tartott csütörtök délelőtt a Kaposvári Vízilabda Klub. A program elején a klub ügyvezetője nemzeti tragédiánkról, a 100 éve aláírt trianoni békediktátumról is megemlékezett.

Dobos Pál ezt követően a klub háza táján történt változásokról beszélt. A jubileumi, tizedik OB1-es szezonjára készülő csapat alaposan megfiatalított kerettel vág neki a 2020/2021-es bajnokságnak. Négy KSI-nevelésű játékos is csatlakozik a csapathoz, valamint a helyi utánpótlásból is jónéhány fiatal felkerül Surányi László együtteséhez.

Horváth Ákos, Grieszbacher Márk, Tóth-Gili Tamás és Vékony Ákos egyaránt szerepelt korábban az utánpótlás-válogatottakban és fiatalos lendületük új impulzust adhat a csapatnak - hangzott el a sajtótájékoztatón.

Az új igazolások mellett bemutatkozott a klub új szakmai igazgatója is. A kétszeres olimpiai bajnok, egyszeres világbajnok, kétszeres Európa-bajnok Fodor Rajmund "székfoglalójában" kiemelte: megtiszteltetés volt számára a felkérés, amin sokáig nem kellett gondolkodnia. A legfőbb cél most egy lendületes, látványos vízilabdát játszó csapat kialakítása a somogyi megyeszékhelyen.

Surányi László, az OB I-es együttes vezetőedzője arról beszélt, hogy sikerre éhes keretet sikerült kialakítani Kaposváron, a csapat pedig reményei szerint bizonyítja is majd, hogy helyük van az élvonalban.

​A sajtótájékoztatón elhangzott: szinte teljes a kaposváriak kerete, várhatóan egy center érkezik még a KVK gárdájához.Fotók: kapospolo.hu


A Kaposvári Vízilabda Klub jelenlegi kerete: 

Berta József, Csiszár Boldizsár, Dobos Dávid, Grieszbacher Márk, Juhász-Szelei Norbert, Kakstedter Bendegúz, Kecskeméti Manó, Kovács Olivér, Majnik Márk, Mijic Dávid, Tóth Ádám, Tóth-Gili Tamás, Vadócz Dávid, Vékony Ákos, Vindisch Ferenc. 

Vezetőedző: Surányi László.

 

Címkék:
Kaposvár