FACEBOOK

Surányi László marad a Kaposvár vezetőedzője

Surányi László marad a Kaposvár vezetőedzője
hozzászólás, 2020.05.13.

Az új idényben is Surányi László irányítja a Kaposvári Vízilabda Klub OB1-es csapatát. A játékosként a szerb Partizán Belgráddal Európai Szuperkupát, bajnoki címet és kupát nyert Surányi tavaly tért vissza a somogyi megyeszékhelyre, ahol korábban három szezonon át játszott. 




SURÁNYI LÁSZLÓ (Kaposvár):

- Nagyon örülök, hogy tovább folytathatom a megkezdett munkát, így is terveztem, megmondom őszintén, hosszabb távra érkeztem Kaposvárra - ugye, mindig bizonyítani kell, hogy ez így is maradjon. Most megkaptam a bizalmat, remélem, hogy élni tudok vele.

Évről évre fiatalodik a csapat, ami nagyon jó dolog. Fiatal érkezőink lesznek, van két úgymond idősebb játékosunk, velük még tárgyalásban vagyunk, hogy milyen szinten fogják tudni folytatni a játékot, az biztos, hogy nagyon fiatalodni fogunk.

A csonka szezon..., így alakult, ezt hozta az élet a vírus miatt. Nem örülök, hogy így fejeztük be, ugye, nekünk most jöttek volna azok a mérkőzések, amelyek több sikert hozhattak volna. Az egész évben voltak jó pillanatok, voltak csalódások, személy szerint sokat tanultam, bízom abban, hogy az elkövetkezőkben ezt majd azért tudom majd hasznosítani. 

Úgy gondolom, a hazai BVSC-mérkőzésünk szívmelengető volt, valamint a Vasas elleni hazai is nagyon jó volt, még ha az utolsó pillanatban döntetlenre is végződött. Ott magas színvonalú játékot tudtunk produkálni. Ennek a két mérkőzésnek kimondottan örültem.