FACEBOOK

Koronavírus - A BVSC hivatalos közleménye

Koronavírus - A BVSC hivatalos közleménye
hozzászólás, 2020.03.12.

A BVSC egyik sportolójánál felvetődött a fertőződöttség lehetősége. Az illető jelezte, hogy találkozott valakivel, akiről később kiderült, hogy koronavírussal fertőződött. A veszélyhelyzet elmúlt, a sportolót egészségesnek nyilvánították. Minderről a klub tett közzé hivatalos közleményt csütörtökön.



A Budapesti Vasutas Sport Club-Zugló Közhasznú Egyesület hivatalos közleménye

Tájékoztatjuk a Tisztelt Sportolóinkat, Szülőket, Gyermekeket, Szolgáltatóinkat és minden kedves Vendégünket, hogy a Vezetőségünkhöz eljutott információk szerint felmerült annak gyanúja, hogy egyik sportolónk érintkezett olyan személlyel, akiről azóta kiderült, hogy koronavírussal fertőződött meg.

Sportolónk felelősségteljesen jelezte az illetékes szerveknek a gyanú fennállásának lehetőségét. Tájékoztattak minket arról, hogy a fertőzött személlyel történő érintkezés óta eltelt idő meghaladja a lappangási időnek szánt 14 napot, sportolónk azóta is tünetmentes, így az ÁNTSZ állásfoglalása szerint ezen személy nem koronavírusos beteg.

Az elmúlt hetekben Egyesületünkhöz eljutatott hatósági ajánlásoknak megfelelően Uszodánk minden szükséges lépést megtett és továbbra is megtesz az esetleges fertőzések megelőzésének érdekében.

A tegnapi napon kihirdetett kormányrendeleti korlátozásokon túl, egyéb korlátozásokat jelenlegi álláspont szerint nem indokolt bevezetnünk.

Budapest, 2020.03.12.

BVSC-Zugló
vezetősége



Címkék:
bvsc koronavírus