FACEBOOK

Kollár Edina az MVLSZ főtitkára

Kollár Edina az MVLSZ főtitkára
hozzászólás, 2019.07.16.

Fontos személyi kérdésben döntött keddi ülésén az MVLSZ elnöksége. A szövetség főtitkára ismét Kollár Edina lett. Elfogadták a következő klubszezonra szóló bajnoki versenykiírásokat is.

Az MVLSZ kedden este az alábbiakról tájékoztatta a vlv szerkesztőségét:


„A Magyar Vízilabda Szövetség Elnöksége 2019. július 17-én elnökségi ülést tartott. Az ülésen az elnökség Kovács Zoltán Európa-bajnok kapust, a szövetség főtitkárát az akadémiai rendszer kidolgozásával kapcsolatos koordinációs feladatokra kérte fel, mely megbízatást Kovács Zoltán elnöki tanácsadói funkcióban látja el a továbbiakban. Az elnökség a megüresedett főtitkári posztra Kollár Edinát választotta meg.

Az Elnökség elfogadta továbbá a 2019/20. évi Férfi OB I Vízilabda Bajnokság, a 2019/20. évi Férfi OB I/B Vízilabda Bajnokság, a 2019/20. évi Férfi OB II Vízilabda Bajnokság, a 2019/20. évi Fiú Ifjúsági, Serdülő, Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság és a 2019. évi Férfi és Női Magyar Kupa Versenykiírását. Döntés született továbbá 3 új tag felvételéről (Pécsi Egyetemi Atlétikai Club, Budapesti Egyetemi Atlétikai Club, Rising Star Sportegyesület).”


Kollár Edina ideiglenesen már betöltötte a főtitkári posztot, e tisztségében Kovács Zoltán váltotta őt ez év februárjában.