FACEBOOK

MVLSZ-sajtótájékoztató a bajnoki véghajráról

MVLSZ-sajtótájékoztató a bajnoki véghajráról
hozzászólás, 2019.05.09.

Az MVLSZ csütörtökön, egy nappal az első mérkőzések előtt sajtótájékoztatót rendezett a bajnoki véghajráról. Tudósításunk a rendezvény nyilvános részének teljes videófelvételével:


OB1, rájátszás, 2. szakasz

Döntő

Játéknapok:


Május 10. péntek 20.15 (m4, vlv, szöveges élő), május 18., szombat, 13.45 (M4), május 22., szerda, 19.00 (M4), (ha szükséges:) május 25., szombat, 17.00, május 28., kedd, 20.15.

Bronzpárharc (országos tévéközvetítés nem lesz)

1. mérkőzés

Május 10. péntek, 18.00 - Olaj TV (élő), vlv (szöveges élő)

2. mérkőzés

Május 17., péntek, 19.00

3. mérkőzés (ha szükséges:) 

Május 19., vasárnap, 18.00

(A vlv írásban tette fel a kérdést a szövetség főtitkárának: - Hogyan lehet május 10-én, pénteken a bajnoki döntő és a bronzcsata első fordulója, amikor a bajnoki kiírásban ez olvasható:

"3.2.4.   (5) A bronzmeccs és a bajnoki döntő mérkőzései nem kerülhetnek ugyanazon a napon megrendezésre. "

Választ - szóban - csütörtökön délután kaptunk. E szerint a szövetség ügyvezető testülete a csapatok kérésére, ideiglenes jelleggel felfüggesztette a versenykiírásnak ezt a pontját. E döntést az elnökség erősíti majd meg határozatilag.)

VLV-INTERJÚ VAD LAJOSSAL ÉS VARGA ZSOLTTAL

VLV-INTERJÚ DABROWSKI NORBERTTEL ÉS ZSIVKO GOCICCSAL


A mérkőzéseken - ahogy az elmúlt években is - két-két ellenőr tevékenykedik.

A döntő első találkozóján a Tóth Imre-Füzesi Zsolt páros bíráskodik, a bronzcsata első mérkőzésén Várkonyi Gabriella és Homonnai Dániel lesz a játékvezető. A többi találkozó bíróküldése nem nyilvános. A vlv-t - kérdésre - tájékoztatták arról, hogy a csapatok egyeztettek a játékvezetői bizottsággal és az egyeztetés során megnevezhettek egy olyan játékvezetőt, akit nem akartak, hogy vezessen az ő mérkőzésükön.

Magán a sajtótájékoztatón a szövetség képviselői után a döntő és a bronzpárharc klubjainak képviselői szólaltak meg, a rendezvényt vezető moderátor kérdéseire válaszolva, majd a sajtótájékoztató véget ért. Kérdést a plénum előtt nem lehetett feltenni, ami valószínűleg példátlan a Magyar Vízilabda Szövetség ilyen rendezvényeinek történetében, de mindenki lehetőséget kapott arra, hogy egyénileg készítse el saját anyagát a jelenlévőkkel.

Az alábbiakban közzétesszük a sajtótájékoztató "hivatalos részének" teljes videófelvételét.

VLV-VIDEÓK:


Vári Attila


Kovács Zoltán


Dabrowski Norbert és Gyárfás Tamás


Kovács István


Kósz Zoltán és Manhercz Krisztián


Varga Zsolt és Vámos Márton


A sajtótájékoztató vége