FACEBOOK

A Fradi közeljövője: sok-sok mikrociklus

A Fradi közeljövője: sok-sok mikrociklus
hozzászólás, 2021.10.20.

A mezőny egyik legfiatalabb átlagéletkorú csapata lett az FTC. A szerdai sajtónyilvános edzésen Varga Zsolt vezetőedzőtől, Vámos Mártontól és Jansik Szilárdtól érdeklődtünk a csapat helyzetéről, az új építkezés részleteiről.


Az edzésen, amelyre meghívták a sajtó képviselőit, foghíjasan gyakoroltak a zöld-fehérek. A kisebb betegséggel küszködő Varga Dénes nem is volt jelen, Fekete Gergő a lelátóról nézte a fejleményeket, Pohl Zoltán csak az elején szállt be egy kicsit, Luca Damonte pedig sérülés miatt külön edzésmunkát végzett.

A Fradi eddig minden meccsét megnyerte a bajnokságban és a Magyar Kupában is, de a komolyabb ellenfelek még csak most következnek majd. A jövő héten a BL-ben is megkezdik menetelésüket, mindjárt az egyik legnehezebb ellenfél, a Brescia otthonában. (Már ha az olaszok szerda este a Barcelonában szerzett négygólos előny birtokában elérik a továbbjutást a selejtezők utolsó fordulójában.)

Hét új játékos van az FTC keretében, az összes külföldi lecserélődött, így komoly építkezés zajlik. Ez másfajta tervezést igényel az edzőtől, sok apró részcélt kell kitűzni, s közben természetesen hozni kell az eredményeket.


vlv-fotók az edzésről


VLV-VIDEÓK:


Varga Zsolt a vlv-nek


Vámos Márton a vlv-nek


Jansik Szilárd a vlv-nek