FACEBOOK

I. Hód Vízilabda Fesztivál: június 28-30.

I. Hód Vízilabda Fesztivál: június 28-30.
hozzászólás, 2019.03.14.

Hagyományteremtő céllal szeretnék összehozni pár napra az amatőrvízilabda-társadalmat. Részletek a hódmezővásárhelyi kezdeményezésről:


- Nemcsak egyesületek, akár baráti társaságok jelentkezését is várjuk, 20-25 csapatos tornát tervezünk - tájékoztatta a vlv-t a szervező bizottság nevében Bodrogi Tibor.

Az I. Hód Vízilabda Fesztivál: június 28-30-án lesz Hódmezővásárhelyen. Több csoportban, egy időben három pályán zajlanak majd a meccsek, az MVLSZ szabályai szerint.

A tornát számos program egészíti ki, a helyszínen népszerűsítik az egészséges életmódot, a vendégek táplálkozási tanácsokat kaphatnak, az utolsó napra pedig családi programokat is szerveznek. Esténként koncertek gondoskodnak a jó hangulatról.

Szombaton, június 29-én gálamérkőzés lesz, amelyen a torna legjobbjaiból összeállított csapat kísérli meg legyőzni a Kemény Dénes által irányított Masters Válogatottat.

Érdemes e hónap végéig nevezni, mert ebben az esetben a nevezési díj csapatonként 50 ezer forint, ezt követően 65 ezer forint.

A szállás ügyében a szervezők segítséget nyújtanak a jelentkezőknek és az étkezésre is konkrét ajánlataik vannak.

Bővebb információk: vlfhmv@gmail.com - +36 30 995 3993 (Rókus Ákos) vagy +36 30 538 7785 (Rácz Tamás)