FACEBOOK

Ruzában edzett a válogatott

Ruzában edzett a válogatott
hozzászólás, 2018.11.12.

Rendben megérkezett Oroszországba és este a keddi meccs helyszínén edzett a magyar válogatott. Edzés után kérdeztük Märcz Tamás szövetségi kapitányt a napról.


Az Oroszország-Magyarország Európa Kupa/Világliga-selejtező kedden, magyar idő szerint 17 órakor kezdődik Ruzában a spanyol Buch és a görög Budramisz bíráskodása mellett. (Tévéközvetítés nincs.)

A magyar csapat:

Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC) - kapusok,
​Erdélyi Balázs (OSC), Hárai Balázs (OSC), Jansik Dávid (Szolnok), Jansik Szilárd (FTC), Kovács Gergő (OSC), Német Toni (FTC), Pásztor Mátyás (BVSC), Pohl Zoltán (FTC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok) - mezőnyjátékosok.

A VLV VASÁRNAPI UTAZÁSI ELŐZETESE

MÄRCZ TAMÁS a vlv-nek hétfőn este:


- Időben indult a gépünk és a kétórás időeltolódás miatt lényegében az egész napunk az utazásról szólt, hiszen két órát veszítettünk az idefelé út során. Kilóméterben nem volt nagy a távolság, de Moszkvától Ruzáig legalább másfél órát buszoztunk. Egy rövid pihenő után másfél órás edzésünk volt a meccshelyszínen, a szép, modern "Aquatic Palace" nevű uszodában. 

Átmozgattunk és egy kicsit a taktikával is foglalkoztunk, elsősorban az emberhátránnyal. Rendben zajlott minden, nem történt semmi különleges velünk. Mindenki egészséges.

- Találkoztatok az oroszokkal?

- Igen, előttünk edzettek. Első látásra azt mondom, hogy a megszokott, szokásos, tehát a legerősebb csapatuk van itt. Biztos hogy nem lesz könnyű mérkőzés ellenük, de nem is arra számítunk.

- Milyen az idő? Mínuszok vannak?

- Mínusz 2-3 fok van.

- Köszönjük a tájékoztatást!


A keddi további Európa Kupa/Világliga-mérkőzések:

A csoport (itt vagyunk mi is):

Németország-Málta

B csoport

Ukrajna-Spanyolország

Görögország-Hollandia

C csoport

Olaszország-Franciaország

(Montenegró szabadnapos)

D csoport

Románia-Szerbia

(Horvátország szabadnapos)

A VERSENYSOROZAT TELJES PROGRAMJA