FACEBOOK

Elindult a jegyvásárlás a barcelonai Eb-re

Elindult a jegyvásárlás a barcelonai Eb-re
hozzászólás, 2017.12.14.

Szerdán éjfélkor megkezdődött az internetes jegyárusítás a nyári barcelonai Európa-bajnokságra. Részletek:


A következő Európa-bajnokságot Barcelonában rendezik meg, 2018. július 14. és 28. között. A helyszín a Bernat Picornell uszoda - itt nyert világbajnokságot a Benedek Tibor által irányított magyar válogatott 2013-ban. A rendezők ideiglenes lelátók építésével gondoskodnak arról, hogy egyidőben 4 ezer néző láthassa a helyszínen a meccseket.

A férfi tornán 16 csapat lehet ott, a már részvételi jogot szerzett válogatottak (Spanyolország, Szerbia, Horvátország, Montenegró, Olaszország, Görögország és Magyarország) mezőnyét a februári selejtezőkből érkező csapatok egészítik ki.

(A nőknél 12 csapat játszik a tornán, Magyarország a címvédő, rajtunk kívül Spanyolország, Hollandia, Oroszország, Görögország és Olaszország biztos részvevő.)

A jegyek árát úgy állapították meg, hogy ne jelentsen nagy terhet a részvétel, a belépő egy meccsre 7 és 25 euró közötti áron kapható.

Vannak különböző kombinációjú bérletek is, a legdrágább 175 euró, ezzel a férfi torna, illetve (külön megvásárolva) a női torna összes mérkőzését jó helyről lehet megtekinteni.

JEGYVÁSÁRLÁS a torna honlapján, ide klikkelve lehetséges.