FACEBOOK

Varga Dániel visszavonult a válogatottságtól

Varga Dániel visszavonult a válogatottságtól
hozzászólás, 2017.03.10.

A 33 éves olimpiai bajnok, világbajnok, a magyar válogatott volt csapatkapitánya, a Fradi játékosa nem szerepel többé a válogatottban. Döntését írásos nyilatkozatban jelentette be.


Nyilatkozat!

Ezúton bejelentem: véget ért a válogatott időszak az életemben! Válogatott játékosként többet nem fogom hallgatni a magyar Himnuszt!

Fontosnak tartom, hogy a hosszú évek igénybevételéből adódó sérüléseimre végleges megoldást találjak. Ehhez több hónapos egyéni munkára van szükségem, amire a klubszezon nem alkalmas.

Szeretném a jövőben bővebben kifejteni mindazt, amit éreztem, amikor ezt a döntést meghoztam. Szeretnék majd köszönetet mondani a számomra fontos embereknek, (sokan vannak) és feleleveníteni a legfontosabb pillanatokat. Rengeteg mondanivalóm van a vízilabdával és magammal  kapcsolatban.

A szezon végéig a Fradival kapcsolatos feladataimra koncentrálok, és próbálom az állapotomhoz képest a legjobbat nyújtani annak érdekében, hogy már idén is szép eredményeket érjünk el. Ezért a klubszezont követően fogok legközelebb nyilatkozni  “válogatott témában". Kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben.

Köszönöm és hajrá Magyarok!

Varga Dániel


VARGA DÁNIEL ADATLAPJA A VLV-N


vlv-fotók Varga Dánielről