FACEBOOK

Bemutatkozott az új Debrecen - felkészülési tornát rendeznek a hétvégén

Bemutatkozott az új Debrecen - felkészülési tornát rendeznek a hétvégén
hozzászólás, 2016.09.13.

Debrecenben sajtótájékoztatóval kezdte az új klubszezont a város vízilabdacsapata. A klub a hétvégén felkészülési tornát rendez a Szentes, a Tatabánya, a Szeged és a Vasas részvételével.

A legutóbbi bajnokságban 9. helyen végzett Debrecentől öten távoztak: Babay Árpád (Vasas), Halek Márton (Miskolc), Hoppál Gergely (Tatabánya), Kincses Attila (Miskolc), Pataki Gergely (Kaposvár).

Új igazolás a balkezes Somlai Tamás Miskolcról, a Pécsről visszatérő Tóth Péter, a 22 éves olasz junior világbajnok center, a Comótól átigazolt Tommaso Busilacchi, valamint az eddig a spanyol bajnokságban szerepelt 23 éves szlovák válogatott, Lukas Gyurik.

A Debrecen 2016-17-es kerete:

Kaszanyi Roland, Lévai Márton (kapusok),

Tommaso Busilacchi, Fekete Gergő, Lukas Gyurik, Katona Gábor, Kállay Márk (csapatkapitány), Kuncz Tamás, Sergi Mora Belmonte,  Müller Máté, Smitula Gergő, Somlai Tamás, Süveges  Máté, Szőke Szabolcs, Tóth Péter (mezőnyjátékosok).


A új vezetőedző Komlósi Péter, aki a vlv-nek korábban elmpondta, hogy a klubvezetés hivatalos elvárása a nyolc közé jutás vagyis az, hogy a bajnokság második szakaszát a felsőházban folytathassa a csapat.

A sajtótájékoztatón közölték, hogy a magyar póló egyik legnagyobb tehetsége Fekete Gergő hosszabb távra, három évre kötelezte el magát nevelőegyesületének.


Fotó: Nagy Anita/dvse.hu


A HBZ KUPA - V. DEBRECENI FELKÉSZÜLÉSI TORNA PROGRAMJA

Szeptember 16., péntek


11.15 Debrecen-Szentes
12.30 Tatabánya-Szeged
19.00 Debrecen-Tatabánya
20.15 Vasas-Szeged

Szeptember 17., szombat

11.00 Szentes-Szeged
12.15 Vasas-Tatabánya
18.00 Debrecen-Szeged
19.15 Vasas – Szentes

Szeptember 18., vasárnap

10.00 Szentes-Tatabánya
11.15 Debrecen-Vasas

A mérkőzésekre ingyenes a belépés.

Címkék:
Debrecen